Paula&Goofi Posted July 1, 2007 Posted July 1, 2007 :crazyeye:Współczuje Pani sędzinie! Ale i współczuje właścicielowi psa jeśli p. sędzina wytoczy jakąś sprawe... Quote
Juta Posted July 1, 2007 Posted July 1, 2007 Kooikerka napisał(a)::crazyeye:współczuje właścicielowi psa jeśli p. sędzina wytoczy jakąś sprawe... Ja myślę, że to byłoby świetną nauczką. Może wreszcie ludzie zaczęli by myśleć i zdawać sobie sprawę, że są na wystawie (w zgromadzeniu ogromu różnych psów o bardzo różnym charakterze i reakcji na stres) a nie w domu czy na placu zabaw. Quote
saJo Posted July 1, 2007 Posted July 1, 2007 Kooikerka napisał(a):Ale i współczuje właścicielowi psa jeśli p. sędzina wytoczy jakąś sprawe... a ja nie wspolczuje.... Quote
Matusz Posted July 1, 2007 Posted July 1, 2007 saJo napisał(a):a ja nie wspolczuje.... czemu nie ?? Quote
saJo Posted July 1, 2007 Posted July 1, 2007 matusz5 napisał(a):czemu nie ?? pies bez powodu nie odgryza kawalka twarzy Quote
Matusz Posted July 1, 2007 Posted July 1, 2007 saJo napisał(a):pies bez powodu nie odgryza kawalka twarzy no tak, ale nie wiadomo właśnie jaki był powód... Quote
jovi Posted July 1, 2007 Posted July 1, 2007 Znalazłam informacje o tym incydencie na forum molosów. Pies nie odgryzl kawałka twarzy, ale faktycznie skaleczył panią sędzinę w policzek i brodę. Pani sędzina po założeniu jej opatrunku w szpitalu wróciła po godzinie na wystawę i dokończyła sędziowanie witana gromkimi brawami, pies został zdyskwalifikowany oczywiście. Pies skoczył pani sędzinie do twarzy gdy się nad nim pochyliła. Quote
Juta Posted July 1, 2007 Posted July 1, 2007 W takim razie zwracam honor i przyznaję, że na wystawie nie byłam ale otrzymałam taką informację niedługo po... Powiedziano mi, że "kawałek policzka", a że była to osoba wiarygodna....:oops: Quote
Dagi Posted July 1, 2007 Posted July 1, 2007 Florka była i nawet była III na JH :multi: Zapewne sama się pochwali Quote
Matusz Posted July 1, 2007 Posted July 1, 2007 Dagi napisał(a):Florka była i nawet była III na JH :multi: Zapewne sama się pochwali wiem, ze była III na młodego prezentera, gratki florka ;) Quote
lira Posted July 1, 2007 Posted July 1, 2007 ajronowa sama przecież dogi powstawiałaś hihi ;) niestety aparat na którym są zdjęcia prawie z wszystkich bisów będzie użyteczny dopiero za 2 tyg. a szkoda po fajne foty są, mam za to bisy szczeniąt, weteranów, ras polskich , psów użytkowych i bis I grupy ale jamniki mogę wstawić jamniki na bisie psów użytkowych tutaj zwycięscy bisów psów użytkowych ajronowa proszę dożek na bisach szczeniąt jamniki na bisach szczeniąt i jamnik na bisach weteranów na bisach szczeniaków sędzina z zawrotną szybkością wybierała które psy przechodzą dalej więc trudno było nadążyć z robieniem zdjęć Quote
aga616 Posted July 1, 2007 Posted July 1, 2007 saJo napisał(a):a ja nie wspolczuje.... taaaaa....wina człowieka:roll: a ja tam myślę że niektóre rasy powinny być ostro selekcjonowane pod względem psychiki...:shake: Quote
Ajronowa Posted July 1, 2007 Posted July 1, 2007 [quote name='lira'] tutaj zwycięscy bisów psów użytkowych ajronowa proszę dożek na bisach szczeniąt Pieknie dziekuje:multi: :multi: :multi: Quote
akard Posted July 1, 2007 Posted July 1, 2007 [quote name='lira'] dożek na bisach szczeniąt Dziękuję:multi: :multi: :multi: to synek mojej Nuleńki ORFEUSZEK Czarnoksieżnik z Archipelagu:loveu: :loveu: :loveu: :multi: :multi: :multi: Quote
warg2003warg Posted July 1, 2007 Posted July 1, 2007 Lira masz zdjęcia z Bisa weteranów i Bisa I grupy . Będę na pewno na nie czekać. Quote
lira Posted July 1, 2007 Posted July 1, 2007 mam każdego jednego psa który był na bisach ;) bis weteranów i pudła, niestety nie widać że na 3 miejscu jest jamnik bis I grupy pudło Quote
saJo Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 matusz5 napisał(a):no tak, ale nie wiadomo właśnie jaki był powód... aga616 napisał(a):taaaaa....wina człowieka:roll: a ja tam myślę że niektóre rasy powinny być ostro selekcjonowane pod względem psychiki...:shake: Dlatego wspolczuje sedzinie, wspolczuje psu, ale nie wspolczuje wlascicielom. Quote
lira Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 mam, robiłam aparatem koleżanki ale ona wraca dopiero po 15 lipca i wtedy będą fotki z reszty bisów Quote
asia_i_bora Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 można prosić o wyniki BOG VI i BIS Ras Polskich? Quote
lira Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 VI grupę wygrał gończy polski, drugie miejsce beagle a trzeciego nie pamiętam co do bisu ras polskich to nie pamiętam kto stanął na podium a na zdjęciach mam wszystkie psy które były na tym bisie Quote
NigdyNigdy Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 Ania_i_Kropka napisał(a):Będzie zielony namiot z naszym banerem, jeszcze nie wiadomo , w którym miejscu będziemy mogli się rozstawić. Będzie kilka grup wolontariuszy z puszeczkami. Każda pomoc się przyda. Szukałam Was w trakcie trwania konkurencji finałowych, ale już Was nie znalazłam.... :sad: A chciałam Wam coś przekazać- wcześniej nie miałam możliwości.... :-? Quote
Recommended Posts