DarkAngels Posted June 30, 2007 Posted June 30, 2007 Lambi napisał(a):A jak tam pogoda w Olsztynie:cool3: mam nadzieję że tak nie pada jak w Gdańsku:shake: :shake: burza,burza.....:placz: :placz: Dzisiaj padało i to jak, noi ale jak przyjada pierwsze psy na stadion to odrazu sie rozpogodzi :) Quote
Lambi Posted July 1, 2007 Posted July 1, 2007 przemas-ol napisał(a):Dzisiaj padało i to jak, noi ale jak przyjada pierwsze psy na stadion to odrazu sie rozpogodzi :) heheheh no to ja wyruszam kierunek Olsztyn;) Quote
Matusz Posted July 1, 2007 Posted July 1, 2007 ja już po wystawie :):) na szczęście pogoda dopisała :) Florka xyz byłaś ?? bo szukaliśmy Cię i nie mogliśmy znaleźć... Quote
saJo Posted July 1, 2007 Posted July 1, 2007 My tez juz w domku. dosk. I, cwc, BOS, BOB Tym oto sposobem skonczylismy championat, uzyskalismy uprawnienia hodowlane i konczymy kariere wystawowa :multi: Quote
Matusz Posted July 1, 2007 Posted July 1, 2007 Kooikerka napisał(a):A ma ktoś jakieś foty? ja niestety nie ma wcale zdjęć, bo niestety dzisiaj dopiero wróci do mnie mój aparat... Quote
Paula&Goofi Posted July 1, 2007 Posted July 1, 2007 matusz5 napisał(a):ja niestety nie ma wcale zdjęć, bo niestety dzisiaj dopiero wróci do mnie mój aparat... Szkoda :-( Quote
Matusz Posted July 1, 2007 Posted July 1, 2007 Kooikerka napisał(a):Szkoda :-( no szkoda... trzeba było przyjechać :eviltong::eviltong::eviltong: Quote
DarkAngels Posted July 1, 2007 Posted July 1, 2007 Ja mam tylko fotki chow chow ;P :) A Florki chyba nie było. Hmmm. szukalismy i nic ;) Quote
Paula&Goofi Posted July 1, 2007 Posted July 1, 2007 matusz5 napisał(a):no szkoda... trzeba było przyjechać :eviltong::eviltong::eviltong: Ja bym przyjechała gdyby nie fakt że rodzice mi nie pozwolili :angryy: Quote
Matusz Posted July 1, 2007 Posted July 1, 2007 Kooikerka napisał(a):Ja bym przyjechała gdyby nie fakt że rodzice mi nie pozwolili :angryy: uuuu...to lipka:eviltong::eviltong: Quote
DarkAngels Posted July 1, 2007 Posted July 1, 2007 Bardzo było mi miło poznać Państwa Zahirów :) Quote
Ajronowa Posted July 1, 2007 Posted July 1, 2007 To na początek troche dożków B]HALAMA Calimites JONA JAVA de Miranko THE BEST Ego APHRIDTA AJTRA ATheneum ALKAZAR Platinum Quote
Ajronowa Posted July 1, 2007 Posted July 1, 2007 ANISHA-DEVINIA Kajminia NIKE Magiczne Koło ESPANIA Saria XALVADOR Moloseum AGAWA Kaziuki ALKAZAR Platinum Quote
haker11 Posted July 1, 2007 Posted July 1, 2007 Ja bardzo bym prosiła o stawkę dogue de bordeaux! Jak by ktoś znał wyniki i zechciał by napisać to było by super!!!:multi: Quote
sabra Posted July 1, 2007 Posted July 1, 2007 DOGUE DE BORDEAUX PSY kl.pośrednia VOLAND Mercator SUKI kl.pośrednia VEGA Mercator Wyników niestety nie znam:-( Quote
haker11 Posted July 1, 2007 Posted July 1, 2007 sabra napisał(a):DOGUE DE BORDEAUX PSY kl.pośrednia VOLAND Mercator SUKI kl.pośrednia VEGA Mercator Wyników niestety nie znam:-( Super wielkie dzięki!!!:loveu: Quote
lira Posted July 1, 2007 Posted July 1, 2007 a ja mam dużo zdjęć różnych ras i jeśli ktoś chce konkretną rasę to mogę poszukać czy mam i wstawię mam też fotki z bisów, które wstawię nie długo Quote
Ajronowa Posted July 1, 2007 Posted July 1, 2007 lira napisał(a):a ja mam dużo zdjęć różnych ras i jeśli ktoś chce konkretną rasę to mogę poszukać czy mam i wstawię mam też fotki z bisów, które wstawię nie długo Mogłabym zobaczyc dogi?:roll: :loveu: Quote
Rafal84 Posted July 1, 2007 Posted July 1, 2007 to ja bym poprosil jamniki :) nie moglem byc na wystawie i dlatego nawet nie wiem ile jamnikow bylo :) Quote
Juta Posted July 1, 2007 Posted July 1, 2007 Niestety, na wystawie olsztyńskiej miał miejsce bardzo niemiły incydent... Cane corso (?) zatakował na ringu sędzinę, którą w konsekwencji zabrało pogotowie. Ponoć pies odgryzł jej kawałek policzka:angryy: . Bardzo współczuję tej pani oraz jej rodzinie i życzę udaenej operacji (o ile jest możliwa do przeprowadzenia) oraz szybkiego powrotu do zdrowia. Czy macie jakieś informacje, jak ona się czuje, jak do tego doszło, itp??? Niestety, z przykrością zauważam, że spora część właścicieli psów różnych ras jakby chełpi się tym, że ma "banditos", zapominając o odpowiedzialności za bezpieczeństwo nie tylko swoje ale także osób trzecich. A na wystawie tak łatwo o zatarg, gdyż warunki są nader nienaturalne dla psów i psy przez to sa o wiele bardziej podminowane lub strachliwe... A niektórzy ludzie jakby "zapomnieli wziąć z domu mózg" na wystawę - nic nie myślą i mają wrażenie, że "wszystkie chwyty dozwolone". Przykre to ale prawdziwe:mad: P.S. Ów piesek już raczej nie powalczy na polskich ringach, jego kariera tym samym dobiegła końca.;) Ciekawe, czy poszkodowana wysunie także konsekwencje prawne wobec właściciela....:roll: I czyja wina? Bezmózgiego pańcia/pańci i po części może hodowcy, że z jego hodowli wyszedł atakujący ludzi pies:placz: . Quote
Matusz Posted July 1, 2007 Posted July 1, 2007 Juta napisał(a):Niestety, na wystawie olsztyńskiej miał miejsce bardzo niemiły incydent... Cane corso (?) zatakował na ringu sędzinę, którą w konsekwencji zabrało pogotowie. Ponoć pies odgryzł jej kawałek policzka:angryy: . Bardzo współczuję tej pani oraz jej rodzinie i życzę udaenej operacji (o ile jest możliwa do przeprowadzenia) oraz szybkiego powrotu do zdrowia. Czy macie jakieś informacje, jak ona się czuje, jak do tego doszło, itp??? Niestety, z przykrością zauważam, że spora część właścicieli psów różnych ras jakby chełpi się tym, że ma "banditos", zapominając o odpowiedzialności za bezpieczeństwo nie tylko swoje ale także osób trzecich. A na wystawie tak łatwo o zatarg, gdyż warunki są nader nienaturalne dla psów i psy przez to sa o wiele bardziej podminowane lub strachliwe... A niektórzy ludzie jakby "zapomnieli wziąć z domu mózg" na wystawę - nic nie myślą i mają wrażenie, że "wszystkie chwyty dozwolone". Przykre to ale prawdziwe:mad: P.S. Ów piesek już raczej nie powalczy na polskich ringach, jego kariera tym samym dobiegła końca.;) Ciekawe, czy poszkodowana wysunie także konsekwencje prawne wobec właściciela....:roll: I czyja wina? Bezmózgiego pańcia/pańci i po części może hodowcy, że z jego hodowli wyszedł atakujący ludzi pies:placz: . to straszne, wyrazy współczucia dla pani sędziny Quote
Cockerek Posted July 1, 2007 Posted July 1, 2007 :crazyeye::crazyeye::crazyeye: O mój Boże, tego jeszcze w kinie nie grali. Tak nie powinno być! :shake: Quote
Recommended Posts