Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 160
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

A ja dostałam w poniedziałek :megagrin: Myslałam ze nie mam,a tu patrze dwie koperty z Olsztyna:lying: A to moja mama odebrała poczte i zapomniała mi powiedziec :lmaa:
Pozdrawiam :)

Posted

Na wystawie swoje stoisko będzie miało Olsztyńskie Schronisko dla Zwierząt. Wolontariusze będą zbierali pieniądze i rzeczy, które przydadzą się psiakom ( miski, koce, smycze, obroże itp. ). Liczymy na Waszą pomoc.:modla:

Posted

Ja już wylatuję do Polski jutro, będę mieć urwanie głowy także nie zajrzę już na Dogomanię. Każdy wie jak wyglądam a jak co to zgłaszać się do Florki albo Martyny na spotkanie ze mną :] Także życzę wszystkim sukcesów oraz wspaniałej zabawy i do zobaczenia na wystawie w Olsztynie. :)

Posted

Ania_i_Kropka napisał(a):
Na wystawie swoje stoisko będzie miało Olsztyńskie Schronisko dla Zwierząt. Wolontariusze będą zbierali pieniądze i rzeczy, które przydadzą się psiakom ( miski, koce, smycze, obroże itp. ). Liczymy na Waszą pomoc.:modla:

Ania_i_Kropka, a jaka forma pomocy byłaby najbadziej potrzebna/prferowana- pieniądze, czy fanty?

Posted

przemas-ol napisał(a):
Olsztyńskie schronisko dla zwierząt potrzebuje wsyzstkiego :) I fantów i pieniążków. Nawet najmniejszy grosz, najmniejsza rzecz się liczy. :)

To mam jeszcze pytanie, czy wiadomo, w której okolicy mozna będzie Was znaleźć?
Gdzieś konkretnie, czy jeszcze nie wiadomo?
To będzie stoisko stałe, czy ludzie kwestujący chodzący po całej wystawie?

Posted

NigdyNigdy napisał(a):
To mam jeszcze pytanie, czy wiadomo, w której okolicy mozna będzie Was znaleźć?
Gdzieś konkretnie, czy jeszcze nie wiadomo?
To będzie stoisko stałe, czy ludzie kwestujący chodzący po całej wystawie?

Będą osoby które będą chodzić i zbierać pieniążki i najprawdopodobniej będzie namiot :) Napewno bedziemy widoczni :)

Posted

przemas-ol napisał(a):
Będą osoby które będą chodzić i zbierać pieniążki i najprawdopodobniej będzie namiot :) Napewno bedziemy widoczni :)

Ania_i_Kropka napisał(a):
Będzie zielony namiot z naszym banerem, jeszcze nie wiadomo , w którym miejscu będziemy mogli się rozstawić. Będzie kilka grup wolontariuszy z puszeczkami. Każda pomoc się przyda.

Dzięki!
Znajdziemy ;)

Posted

przemas-ol napisał(a):
Olsztyńskie schronisko dla zwierząt potrzebuje wsyzstkiego :) I fantów i pieniążków. Nawet najmniejszy grosz, najmniejsza rzecz się liczy. :)

Ja rowniez bede na wystawie w roli widza :p. Przemek, moge przynieść "paczuszke dla maluszka" - Whiskasa dla kota, ja nie mam jej komu dac, a po co ma sie marnowac, sa tam 4 saszetki, sucha karma i mleko. przyda sie? no i oczywiscie dorzuce grosiaki:lol: