Matusz Posted June 24, 2007 Posted June 24, 2007 Florka_xyz napisał(a):O super to zapraszam pod ring Bouvierów :) a wpadnę, wpadnę ;) jak Cię rozpoznać ??:eviltong::eviltong::eviltong: Quote
Florka_xyz Posted June 24, 2007 Posted June 24, 2007 matusz5 napisał(a):a wpadnę, wpadnę ;) jak Cię rozpoznać ??:eviltong::eviltong::eviltong: Będę z Buvierm psem kl.Chapionmow i na lewym ramienu bede miala numerek 15, jestem wysoka blondynka ;) Quote
Matusz Posted June 24, 2007 Posted June 24, 2007 Florka_xyz napisał(a):Będę z Buvierm psem kl.Chapionmow i na lewym ramienu bede miala numerek 15, jestem wysoka blondynka ;) aha, no spoko ;) na pewno zajdę ;) ja będę niestety tylko towarzysko, a chciałbym ze swoim seterem, którego jak na razie jeszcze nie mam, bo rodzice się nie chcą zgodzić na 2 psa:-( Quote
Agappe Posted June 24, 2007 Posted June 24, 2007 nei wiecie jak daleko jest teren wystawy od dworca głownego??? i czy lepiej wysiaść na głównym czy zachodnim? :roll: :roll: Quote
NigdyNigdy Posted June 24, 2007 Posted June 24, 2007 Jest już wykaz wystawców: http://www.zkwp.pl/zg/wystawy/olsztyn_wykaz.pdf ...i plan sędziowania: http://www.zkwp.pl/zg/wystawy/olsztyn_plan.pdf ;) Quote
Matusz Posted June 24, 2007 Posted June 24, 2007 [quote name='Agappe']nei wiecie jak daleko jest teren wystawy od dworca głownego??? i czy lepiej wysiaść na głównym czy zachodnim? :roll: :roll: myślę, że lepiej wysiąść na głównym, tutaj masz mapkę, gdzie dokładnie będzie wystawa tu w przybliżeniu ;) Quote
DarkAngels Posted June 24, 2007 Posted June 24, 2007 Agappe napisał(a):nei wiecie jak daleko jest teren wystawy od dworca głownego??? i czy lepiej wysiaść na głównym czy zachodnim? :roll: :roll: Wysiądź na głównym. To jest blisko. Jak wyjdziesz z drzwi głównych to skręć w prawo. NA rondzie, po prawej stronie bedzie most nad torami. Przejdź go i cały czas prosto. Do dużego skrzyżowania , po lewej kościół. Przejdź skrzyżowanie i cały czs prosto i bedziesz widzieć:) Quote
DarkAngels Posted June 24, 2007 Posted June 24, 2007 I ja będe ze swoją watachą. 3 x potwory chow chow :evil_lol: Quote
Paaati_93 Posted June 24, 2007 Author Posted June 24, 2007 Ja już nie mogę się doczekać. W klasie mamy 2 psy do pokonania, pierwszy raz tak dużo. Quote
Sonix Posted June 24, 2007 Posted June 24, 2007 Ja jadę jako widz ;] Pierwszy raz jade na wystawe i glupio sie zapytam: od ktorej godziny to sie zaczyna?? Quote
Matusz Posted June 24, 2007 Posted June 24, 2007 Sonix napisał(a):Ja jadę jako widz ;] Pierwszy raz jade na wystawe i glupio sie zapytam: od ktorej godziny to sie zaczyna?? z tego co wiem, to każda wystawa zaczyna się o 10.00, ale np. w Szczecinie zaczęła się o 10.30 Quote
bety Posted June 24, 2007 Posted June 24, 2007 Agappe napisał(a):nei wiecie jak daleko jest teren wystawy od dworca głownego??? i czy lepiej wysiaść na głównym czy zachodnim? :roll: :roll: O widzę że Anata będzie na nowo podbijać ringi wystawowe - tym razem mazurskie :lol: i pewnie przy okazji sobie wypocznie na wakacjach. :cool3: Też bym tak chciała. Fajnie że będziecie na wystawie w Olsztynie - jak byście przy okazji widziały na wystawie krótkowłosego chow-chow'a (jeśli jakiś będzie) to ja bym chętnie fotkę zobaczyła. Pzdr Quote
DarkAngels Posted June 24, 2007 Posted June 24, 2007 bety napisał(a):O widzę że Anata będzie na nowo podbijać ringi wystawowe - tym razem mazurskie :lol: i pewnie przy okazji sobie wypocznie na wakacjach. :cool3: Też bym tak chciała. Fajnie że będziecie na wystawie w Olsztynie - jak byście przy okazji widziały na wystawie krótkowłosego chow-chow'a (jeśli jakiś będzie) to ja bym chętnie fotkę zobaczyła. Pzdr Krótkowłosych nie ma ;P Będzie 7 szczeniaków, i 6 dorosłych (w tym 4 samce i dwie suki) . Wystawa zaczyna sie o 10 :) Quote
bety Posted June 24, 2007 Posted June 24, 2007 przemas-ol napisał(a):Krótkowłosych nie ma ;P Będzie 7 szczeniaków, i 6 dorosłych (w tym 4 samce i dwie suki) . Wystawa zaczyna sie o 10 :) Hm, szkoda - to ja w takim razie poproszę o fotki szczeniaczków - to przynajmniej sobie popatrzę na małe pluszowe kuleczki chowków :loveu: :loveu: Pzdr Quote
DarkAngels Posted June 24, 2007 Posted June 24, 2007 bety napisał(a):Hm, szkoda - to ja w takim razie poproszę o fotki szczeniaczków - to przynajmniej sobie popatrzę na małe pluszowe kuleczki chowków :loveu: :loveu: Pzdr Postaram sie porobić :) Ale nic nie obiecuje :) Quote
ChowChow Posted June 25, 2007 Posted June 25, 2007 Informujemy, iż wraz z oszołomkiem Zahirem pojawimy się na ringu. Kto lubi się pośmiać, polubi nas :painting::roflt:Zapraszmy więc :p Quote
DarkAngels Posted June 25, 2007 Posted June 25, 2007 ChowChow napisał(a):Informujemy, iż wraz z oszołomkiem Zahirem pojawimy się na ringu. Kto lubi się pośmiać, polubi nas :painting::roflt:Zapraszmy więc :p Heh. O widze, że wy też przyjeżdżacie :) A nasze psy sie znają :evil_lol: Quote
Paaati_93 Posted June 25, 2007 Author Posted June 25, 2007 Jeśli ktoś chce mnie poznać to będę przy ringu 11 z brązowym whippetem w czarne pręgi. Będę w spódniczce kremowej, bluzce brązowej i różowej marynarce. Będę też przy ringu MP i Agility oraz ogólnie będę spacerować po wystawie ;) Quote
DarkAngels Posted June 25, 2007 Posted June 25, 2007 Paaati_93 napisał(a):Jeśli ktoś chce mnie poznać to będę przy ringu 11 z brązowym whippetem w czarne pręgi. Będę w spódniczce kremowej, bluzce brązowej i różowej marynarce. Będę też przy ringu MP i Agility oraz ogólnie będę spacerować po wystawie ;) Jak znajde chwilke czasu to napewno przyjde :) Quote
Florka_xyz Posted June 25, 2007 Posted June 25, 2007 przemas-ol napisał(a):Jak znajde chwilke czasu to napewno przyjde :) Przemos-ol jaki macie ring moze wpadne ja mam 10 będę z Bouvierem ;) Quote
ChowChow Posted June 25, 2007 Posted June 25, 2007 przemas-ol napisał(a):Heh. O widze, że wy też przyjeżdżacie :) A nasze psy sie znają :evil_lol: Taaaak??:hmmmm: Psy?? OSOBIŚCIE :cool3: tfu, OSOPSIŚCIE??? :cool3::cool3: Quote
DarkAngels Posted June 25, 2007 Posted June 25, 2007 ChowChow napisał(a):Taaaak??:hmmmm: Psy?? OSOBIŚCIE :cool3: tfu, OSOPSIŚCIE??? :cool3::cool3: Nom. Przynajmniej ja Zahirka znam. :) Quote
DarkAngels Posted June 25, 2007 Posted June 25, 2007 Florka_xyz napisał(a):Przemos-ol jaki macie ring moze wpadne ja mam 10 będę z Bouvierem ;) A ja niewiem jaki ring mają chwoki :) Quote
Paaati_93 Posted June 25, 2007 Author Posted June 25, 2007 Jakoś się odnajdziemy. Florka będzie koło mnie tak więc jak co do czego łapać mnie a wspólnie złapiemy ją :P Quote
DarkAngels Posted June 25, 2007 Posted June 25, 2007 Paaati_93 napisał(a):Jakoś się odnajdziemy. Florka będzie koło mnie tak więc jak co do czego łapać mnie a wspólnie złapiemy ją :P Okej. Ja bede z Matuszem, wiec pierw odnajdziemy Ciebie, a potem bedziemy szukać Florke :) Quote
Recommended Posts