lira Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 Dagi masz pw :) i jeszcze trochę fot to na razie tyle BOG VIII Grupy Quote
Asiaczek Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 A mój JUMA MONGO Asiaczek (mieszka na Litwie) - dosk.1, CWC, NDPwR, BOB. Bardzo się ciesze z tego wyniku, bo Jumcia rozpoczął dorosły Championat Polski! Pzdr. Quote
lira Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 Asiaczek powinnam mieć zdjęcia tego psiaka z bisów za jakiś czas :) śliczny psiaczek Dagi proszę bardzo :) Quote
Asiaczek Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 lira napisał(a):Asiaczek powinnam mieć zdjęcia tego psiaka z bisów za jakiś czas :) śliczny psiaczek Dagi proszę bardzo :) Juma, co prawda, nic nie ugrał na BOG, ale chętnie popatrzę na niego. Poczekam na te fotki. Pzdr. Quote
sabra Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 [quote name='przemas-ol']Ja mam tylko fotki chow chow ;P :) A Florki chyba nie było. Hmmm. szukalismy i nic ;) Czy mogę prosić o fotki chow chow na adres syrena8@o2.pl ? Quote
Judit Posted July 4, 2007 Posted July 4, 2007 Może ktoś podac stawkę gordonów i irlandów czerwono-białych? ;) Quote
Florka_xyz Posted July 4, 2007 Posted July 4, 2007 Judit napisał(a):Może ktoś podac stawkę gordonów i irlandów czerwono-białych? ;) Nie bylo Gordonów i Seterow czerowno-bialych ;-) Quote
Judit Posted July 4, 2007 Posted July 4, 2007 Florka_xyz napisał(a):Nie bylo Gordonów i Seterow czerowno-bialych ;-) Nie było? :crazyeye: W ogóle seterów nie było? czy moze były angliki i irlandy? Quote
Matusz Posted July 4, 2007 Posted July 4, 2007 Judit napisał(a):Nie było? :crazyeye: W ogóle seterów nie było? czy moze były angliki i irlandy? ja widziałem tylko irlandzkie 6 sztuk ;) i angielski 2 były Quote
DarkAngels Posted July 4, 2007 Posted July 4, 2007 A tu Foto Chow-chowków: http://www.club-chow.pl/viewtopic.php?t=995&postdays=0&postorder=asc&start=45 Quote
Recommended Posts