Paaati_93 Posted June 25, 2007 Author Posted June 25, 2007 Zgoda ;) A o której będziecie na wystawie ? Bo ja hmm...Florki trzeba o to zapytać bo jadę z nią ;P Quote
DarkAngels Posted June 25, 2007 Posted June 25, 2007 Paaati_93 napisał(a):Zgoda ;) A o której będziecie na wystawie ? Bo ja hmm...Florki trzeba o to zapytać bo jadę z nią ;P Hmmm. No ja pierw pewnie gdzies tak 6-7, potem musze do domku na chwile wpasc, na dworzec po Matusza i wracam zpowrotem. To pewnie gdzieś tak około 10 :) Quote
ChowChow Posted June 25, 2007 Posted June 25, 2007 przemas-ol napisał(a):Nom. Przynajmniej ja Zahirka znam. :) No ładne mi rzeczy! Taki mały, a już łotra nie mogę upilnować :mad: :diabloti: Quote
DarkAngels Posted June 25, 2007 Posted June 25, 2007 ChowChow napisał(a):No ładne mi rzeczy! Taki mały, a już łotra nie mogę upilnować :mad: :diabloti: A Ty też jesteś na clubie chow chow ??? ;> Quote
ChowChow Posted June 25, 2007 Posted June 25, 2007 Hihi, ja od pierwszego postu Przemku wiem, ktoś Ty, ale się podroczyć ciut chciałam :cool3: (Zahir zaś się u Lolki podpytał pośrednio ;) )Ale skoro tak po partyjnemu i oficjalnie: tak, jesteś w klubie chow :eviltong: (No chyba, że się mylilmy :roll:. Mylimy się??) Quote
kate89 Posted June 25, 2007 Posted June 25, 2007 Ja bede w roli wiernego widza :) wezme aparat to porobie zdjątek ile sie da i postaram sie moze tu je wstawić.Moze ktos siebie na nich rozpozna :) Quote
DarkAngels Posted June 25, 2007 Posted June 25, 2007 ChowChow napisał(a):Hihi, ja od pierwszego postu Przemku wiem, ktoś Ty, ale się podroczyć ciut chciałam :cool3: (Zahir zaś się u Lolki podpytał pośrednio ;) )Ale skoro tak po partyjnemu i oficjalnie: tak, jesteś w klubie chow :eviltong: (No chyba, że się mylilmy :roll:. Mylimy się??) Hmmm. No lolke to ja znam bardzo dobrze. Pierwszemu mi na wystawie dała sie pomiziać. Tak to ucikała :D A zahirka to tylko na fotkach widziałem :) Quote
ChowChow Posted June 25, 2007 Posted June 25, 2007 Fffiedziałam, ffffiedziałammm :sweetCyb::B-fly:Do zobaczonka więc w niedzielę :multi: Quote
DarkAngels Posted June 25, 2007 Posted June 25, 2007 ChowChow napisał(a):Fffiedziałam, ffffiedziałammm :sweetCyb::B-fly:Do zobaczonka więc w niedzielę :multi: Hmmm. Co wiedziałas??? To, że jestem synem Albaxów ??? :cool3: Quote
Agappe Posted June 25, 2007 Posted June 25, 2007 [quote name='bety']O widzę że Anata będzie na nowo podbijać ringi wystawowe - tym razem mazurskie :lol: i pewnie przy okazji sobie wypocznie na wakacjach. :cool3: Też bym tak chciała. Fajnie że będziecie na wystawie w Olsztynie - jak byście przy okazji widziały na wystawie krótkowłosego chow-chow'a (jeśli jakiś będzie) to ja bym chętnie fotkę zobaczyła. Pzdr zobacze co da sie zrobić... w piątek mam ostatni egzamin, wiec moge sobie pozwolić na mały wypad.. ale tylko na wystawe.. na odpoczynek już czasu brak :/ ale i tak nie wiem czy nie zakończymy kariery wystawowej.. Anata tydzień po światówce rozcieła sobie bardzo pechowo poduszke i uszkodziła beznadziejnie ścięgno i niedawno uraz powrócił i Ruda co jakiś czas kuleje.. więc nie wiem jak to będzie z tym Olsztynem :shake: :roll: weterynarz powiedział, że nic sie z tym nie da zrobić :-( :placz: :-( :placz: :-( dostał ktoś potwierdzenie???:roll: Quote
Florka_xyz Posted June 26, 2007 Posted June 26, 2007 [quote name='Agappe']zobacze co da sie zrobić... w piątek mam ostatni egzamin, wiec moge sobie pozwolić na mały wypad.. ale tylko na wystawe.. na odpoczynek już czasu brak :/ ale i tak nie wiem czy nie zakończymy kariery wystawowej.. Anata tydzień po światówce rozcieła sobie bardzo pechowo poduszke i uszkodziła beznadziejnie ścięgno i niedawno uraz powrócił i Ruda co jakiś czas kuleje.. więc nie wiem jak to będzie z tym Olsztynem :shake: :roll: weterynarz powiedział, że nic sie z tym nie da zrobić :-( :placz: :-( :placz: :-( dostał ktoś potwierdzenie???:roll: Mam nadzeje ze bedzie ok i dojedziecie z Anata :loveu: Tak ja dostalm potwierdzenie ;-) Quote
saJo Posted June 26, 2007 Posted June 26, 2007 Standardowo zapraszam na pokaz agility. Podobnie jak w latach poprzednich, bedzie mozna sprobowac zapoznac swojego psa z przeszkodami (pod nasza opieka!!), a takze wcielic sie w role przewodnika, czyli pobiegac z naszymi psami. Gnojek zgloszony, mam nadzieje, ze uda nam sie w niedziele zakonczyc kariere wystawowa. Quote
martyna. Posted June 26, 2007 Posted June 26, 2007 Ja jak narazie potwierdzenia nie mam,ale u mnie poczta ok 11 jest :P Quote
tongue Posted June 26, 2007 Posted June 26, 2007 Ja też dostałam potwierdzenie i mam nadzieję na zapoznanie mojej suczki z przeszkodami. Quote
ChowChow Posted June 26, 2007 Posted June 26, 2007 przemas-ol napisał(a):Hmmm. Co wiedziałas??? To, że jestem synem Albaxów ??? :cool3: Si, si, ALBAX JUNIOR:bigcool: Quote
Musiałek Posted June 26, 2007 Posted June 26, 2007 tongue napisał(a):Ja też dostałam potwierdzenie i mam nadzieję na zapoznanie mojej suczki z przeszkodami. ja ci pomogę :multi: dobrze pójdzie ;) Quote
saJo Posted June 26, 2007 Posted June 26, 2007 Musialek Mam nadzieje, ze tym razem tez poskaczecie z nami :cool3: Quote
Florka_xyz Posted June 26, 2007 Posted June 26, 2007 Musiałek mam nadzeje ze wkońcu sie poznamy ;) Quote
sheltia12 Posted June 26, 2007 Posted June 26, 2007 Czy ktoś jedzie z Gdańska pociagiem, żebym mogła sie dosiaść? Albo samochodem dla mnie i małego psa? Prosze o PW Quote
Ajronowa Posted June 26, 2007 Posted June 26, 2007 Ja bedę ale towarzysko:multi: Mam nadzieje, że tym razem uda mi się porobić jakieś fotki:lol: Quote
Anda_olsztyn Posted June 26, 2007 Posted June 26, 2007 Mam pytanie czy każda rasa jest oceniana o tej samej godzinie? Quote
Recommended Posts