Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 160
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

matusz5 napisał(a):
a wpadnę, wpadnę ;) jak Cię rozpoznać ??:eviltong::eviltong::eviltong:

Będę z Buvierm psem kl.Chapionmow i na lewym ramienu bede miala numerek 15, jestem wysoka blondynka ;)

Posted

Florka_xyz napisał(a):
Będę z Buvierm psem kl.Chapionmow i na lewym ramienu bede miala numerek 15, jestem wysoka blondynka ;)

aha, no spoko ;) na pewno zajdę ;) ja będę niestety tylko towarzysko, a chciałbym ze swoim seterem, którego jak na razie jeszcze nie mam, bo rodzice się nie chcą zgodzić na 2 psa:-(

Posted

[quote name='Agappe']nei wiecie jak daleko jest teren wystawy od dworca głownego??? i czy lepiej wysiaść na głównym czy zachodnim? :roll: :roll:

myślę, że lepiej wysiąść na głównym, tutaj masz mapkę, gdzie dokładnie będzie wystawa

tu w przybliżeniu ;)

Posted

Agappe napisał(a):
nei wiecie jak daleko jest teren wystawy od dworca głownego??? i czy lepiej wysiaść na głównym czy zachodnim? :roll: :roll:

Wysiądź na głównym. To jest blisko. Jak wyjdziesz z drzwi głównych to skręć w prawo. NA rondzie, po prawej stronie bedzie most nad torami. Przejdź go i cały czas prosto. Do dużego skrzyżowania , po lewej kościół. Przejdź skrzyżowanie i cały czs prosto i bedziesz widzieć:)

Posted

Sonix napisał(a):
Ja jadę jako widz ;] Pierwszy raz jade na wystawe i glupio sie zapytam: od ktorej godziny to sie zaczyna??

z tego co wiem, to każda wystawa zaczyna się o 10.00, ale np. w Szczecinie zaczęła się o 10.30

Posted

Agappe napisał(a):
nei wiecie jak daleko jest teren wystawy od dworca głownego??? i czy lepiej wysiaść na głównym czy zachodnim? :roll: :roll:

O widzę że Anata będzie na nowo podbijać ringi wystawowe - tym razem mazurskie :lol: i pewnie przy okazji sobie wypocznie na wakacjach. :cool3: Też bym tak chciała. Fajnie że będziecie na wystawie w Olsztynie - jak byście przy okazji widziały na wystawie krótkowłosego chow-chow'a (jeśli jakiś będzie) to ja bym chętnie fotkę zobaczyła.
Pzdr

Posted

bety napisał(a):
O widzę że Anata będzie na nowo podbijać ringi wystawowe - tym razem mazurskie :lol: i pewnie przy okazji sobie wypocznie na wakacjach. :cool3: Też bym tak chciała. Fajnie że będziecie na wystawie w Olsztynie - jak byście przy okazji widziały na wystawie krótkowłosego chow-chow'a (jeśli jakiś będzie) to ja bym chętnie fotkę zobaczyła.
Pzdr

Krótkowłosych nie ma ;P Będzie 7 szczeniaków, i 6 dorosłych (w tym 4 samce i dwie suki) . Wystawa zaczyna sie o 10 :)

Posted

przemas-ol napisał(a):
Krótkowłosych nie ma ;P Będzie 7 szczeniaków, i 6 dorosłych (w tym 4 samce i dwie suki) . Wystawa zaczyna sie o 10 :)

Hm, szkoda - to ja w takim razie poproszę o fotki szczeniaczków - to przynajmniej sobie popatrzę na małe pluszowe kuleczki chowków :loveu: :loveu:
Pzdr

Posted

bety napisał(a):
Hm, szkoda - to ja w takim razie poproszę o fotki szczeniaczków - to przynajmniej sobie popatrzę na małe pluszowe kuleczki chowków :loveu: :loveu:
Pzdr

Postaram sie porobić :) Ale nic nie obiecuje :)

Posted

ChowChow napisał(a):
Informujemy, iż wraz z oszołomkiem Zahirem pojawimy się na ringu. Kto lubi się pośmiać, polubi nas :painting::roflt:Zapraszmy więc :p

Heh. O widze, że wy też przyjeżdżacie :) A nasze psy sie znają :evil_lol:

Posted

Jeśli ktoś chce mnie poznać to będę przy ringu 11 z brązowym whippetem w czarne pręgi. Będę w spódniczce kremowej, bluzce brązowej i różowej marynarce. Będę też przy ringu MP i Agility oraz ogólnie będę spacerować po wystawie ;)

Posted

Paaati_93 napisał(a):
Jeśli ktoś chce mnie poznać to będę przy ringu 11 z brązowym whippetem w czarne pręgi. Będę w spódniczce kremowej, bluzce brązowej i różowej marynarce. Będę też przy ringu MP i Agility oraz ogólnie będę spacerować po wystawie ;)

Jak znajde chwilke czasu to napewno przyjde :)

Posted

przemas-ol napisał(a):
Heh. O widze, że wy też przyjeżdżacie :) A nasze psy sie znają :evil_lol:

Taaaak??:hmmmm: Psy?? OSOBIŚCIE :cool3: tfu, OSOPSIŚCIE??? :cool3::cool3:

Posted

Paaati_93 napisał(a):
Jakoś się odnajdziemy. Florka będzie koło mnie tak więc jak co do czego łapać mnie a wspólnie złapiemy ją :P

Okej. Ja bede z Matuszem, wiec pierw odnajdziemy Ciebie, a potem bedziemy szukać Florke :)