faith35 Posted June 6, 2013 Author Posted June 6, 2013 (edited) Jak Leona puszczam to tylko na lince ;) Wcale się nie słucha, a jestem oblężona ulicami na maxa... Edited June 6, 2013 by faith35 Quote
katasza1 Posted June 6, 2013 Posted June 6, 2013 no tak, ale jednak nie znam pudla czy labradora albo ona ktorzy zwiewaja, zdarza sie ale to pojedyncze przypadki. Za to jakiego cocker spaniela bym nie spotkala to slysze ze lubi sobie uciec i wrocic po paru godzinach. albo np. nie znam zadnego odwolywalnego beagla. Wszystkie chodza na smyczy. faith, a nie chodzicie na to ogrodzone pole za podstawowke na francuskiej? Quote
Oscar Patric Posted June 6, 2013 Posted June 6, 2013 u Nas babka ma dwa spaniele angielskie,chodzą zawsze bez smyczy,wiem że się słuchają,a beagle to już różnie,wiem że sporo ich sobie zwiewa,ale kiedyś babka u Nas miała suńkę,ani razu nie uciekła Quote
faith35 Posted June 6, 2013 Author Posted June 6, 2013 [quote name='katasza1']faith, a nie chodzicie na to ogrodzone pole za podstawowke na francuskiej?[/QUOTE] To drugi koniec miasta i nie zawsze mam czas, żeby tam iść z Leonem ;) Myślę, że odwoływalne spaniele czy beagle to chyba jednak tylko pojedyncze przypadki.. Quote
motylek1007 Posted June 6, 2013 Posted June 6, 2013 [quote name='faith35'] Myślę, że odwoływalne spaniele czy beagle to chyba jednak tylko pojedyncze przypadki..[/QUOTE] beagle przede wszystkim żyją nosem i zapachami w końcu do tego zostały stworzone. co do cavalierów to znam i takie co nie przychodzą i takie do zawsze przychodzą - jednak bardzo ważna moim zdaniem jest nauka od samego początku. Moje oba bardzo chętnie biegną do mnie jak je wołam bo wiedzą ze mam coś w kieszeni dobrego ;) Quote
katasza1 Posted June 7, 2013 Posted June 7, 2013 [quote name='faith35']To drugi koniec miasta i nie zawsze mam czas, żeby tam iść z Leonem ;) Myślę, że odwoływalne spaniele czy beagle to chyba jednak tylko pojedyncze przypadki..[/QUOTE] aaa, cos mi sie pomylillo ze mieszkasz w okolicach wyszynskiego ;) Quote
Ptysiak Posted June 7, 2013 Posted June 7, 2013 Hey :) Ale mnie tu dawno nie było... Miłego dnia i mizianki dla Leonka ;) Quote
faith35 Posted June 7, 2013 Author Posted June 7, 2013 Dziękujemy za odwiedziny :) Jutro postaram się wrzucić zaległe zdjęcia z Rozką - sunią Rozedy :) Quote
Rozeda Posted June 8, 2013 Posted June 8, 2013 A propos Rozki to ostatnio chodzimy na spacery głównie bez smyczy (smycz awaryjnie mam w ręce!) Rozka trzyma się mnie, nie odchodzi daleko i przybiega na zawołanie, jest wspaniała:) Czekamy na zdjęcia:cool3: Quote
Ptysiak Posted June 8, 2013 Posted June 8, 2013 http://i41.tinypic.com/2m85vyd.jpg ładne ma oczka :) Quote
betty_labrador Posted June 9, 2013 Posted June 9, 2013 czesc :multi: odwiedzamy :cool3:fajne zdjecia z fajnego spacerku :) Roza słodka :) Quote
faith35 Posted June 9, 2013 Author Posted June 9, 2013 A ja dzisiaj postanowiłam połączyć przyjemne z pożytecznym i pojechałam z Pestkaa i Leonem do schroniska :lol: Wzięłyśmy na prawie dwugodzinny spacer Barbusia, mieszańca spaniela, jak się wyszaleli, tak oboje padli :evil_lol: Niestety, nagle zaczął padać deszcz i postanowiłyśmy wrócić do domu, ale mimo wszystko - było warto ;) W najbliższym czasie wrzucę zdjęcia :razz: Quote
betty_labrador Posted June 9, 2013 Posted June 9, 2013 To to do schroniska można ze swoimi psami? czekamy na foty! Quote
faith35 Posted June 9, 2013 Author Posted June 9, 2013 Ja byłam z Leonem tam pierwszy raz, ale rozmawiałam z kierowniczką i nie ma nic przeciwko, o ile będę przychodzić z kimś, bym miała nad wszystkim "kontrolę" :) Sama czekam na zdjęcia, aż Pestkaa mi je wyśle.. ;) Quote
faith35 Posted June 9, 2013 Author Posted June 9, 2013 Coś tam mam, więcej będzie w przyszłym tygodniu ;) No i zdjęcie, które mnie najbardziej powala, no po prostu muszę je tu dodać :lol: Barbuś wśród łąk :evil_lol: Rzeczą, która nas zdziwiła był fakt, że cały czas trzymał się człowieka, był na każde zawołanie i nie oddalał się niemal na krok.. Oba psiaki na linkach, wiadomo, schroniskowego psa ot tak nie puszczę ze smyczy, bo może uciec, a Leon ma też różne pomysły, chociaż zauważyłam, że cały czas był blisko Barbusia, a on blisko nas, więc może kolejnym razem nie będę przypinać mu linki, jeszcze zobaczę z jakim psiakiem pójdziemy wtedy na spacer itd :lol: (zakładam, że Barbuś u nas w schronisku długo nie posiedzi :razz:) Quote
Vicky62 Posted June 9, 2013 Posted June 9, 2013 Śliczny ten Barbuś...niech zmyka szybko do swojego domku... Długo jest juz w schronie? Quote
Aleksandrossa Posted June 9, 2013 Posted June 9, 2013 Mmm, psie szaleństwa :loveu: A Leon z dnia na dzień jakiś taki ładniejszy się robi :evil_lol: Quote
faith35 Posted June 9, 2013 Author Posted June 9, 2013 [quote name='Vicky62']Długo jest juz w schronie?[/QUOTE] Od 1 czerwca :) [quote name='Aleksandrossa']Mmm, psie szaleństwa :loveu: A Leon z dnia na dzień jakiś taki ładniejszy się robi :evil_lol:[/QUOTE] Jaki tam ładniejszy.. Może trochę mądrzejszy, ot, tyle ;) Quote
wykrywka Posted June 10, 2013 Posted June 10, 2013 http://i39.tinypic.com/2v01w03.jpg Co wyście tym psom zrobiły, że takie "podłamane" stoją :cool3:. http://i41.tinypic.com/2m85vyd.jpg Równie uroczego i słodkiego spojrzenia nie ma żaden pies :lol: http://i43.tinypic.com/n1cy6x.jpg Faith35 tak myślę i dochodzę do wniosku oglądając fotki, czy w kastingu na ładniejszego nie wygrał by ... Barbuś :evil_lol: Quote
faith35 Posted June 10, 2013 Author Posted June 10, 2013 [quote name='wykrywka']http://i43.tinypic.com/n1cy6x.jpg Faith35 tak myślę i dochodzę do wniosku oglądając fotki, czy w kastingu na ładniejszego nie wygrał by ... Barbuś :evil_lol: Wypraszam sobie :mad::evil_lol: Toż to mój Leonardo jest najpiękniejszym psem :loveu: ... :diabloti: Quote
Rozeda Posted June 10, 2013 Posted June 10, 2013 (edited) [quote name='wykrywka']http://i39.tinypic.com/2v01w03.jpg Co wyście tym psom zrobiły, że takie "podłamane" stoją :cool3:. Wykrywko już Ci odpowiadam: 1. Leon to młody, żywy piesek i nie podobało mu się stanie w miejscu i pozowanie w towarzystwie starszych pań:) 2. Roza była nieszczęśliwa bo na obcym terenie, w towarzystwie obcego psa (Leon) i obcego człowieka (faith35). Rozka czuje się bezpieczna tylko w swoim domku:lol: To na dowód: Sorry Leonku za zdjęcia Rozki, to przecież Twoja galeria:evil_lol: Edited June 10, 2013 by Rozeda Quote
faith35 Posted June 11, 2013 Author Posted June 11, 2013 Leon wcale nie jest obrażony i się nie gniewa, wręcz przeciwnie, takiej ślicznoty w jego galerii nie może zabraknąć :lol: Quote
Recommended Posts