Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

nie będę roztrząsać tematu ale dla mnie też śmiesznym wydaje się fakt wyprowadzania psa 10 kg na kolczatce :evil_lol: i nie, wcale nie jestem im przeciwna :diabloti:

• Replies 532
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Rozeda']Witamy się w Galerii Leona:) Tylko co tu robi Słowian?
A ulubieniec schroniskowy też musiał zawitać w galerii, a co! :evil_lol:
Luzia, od wczoraj Leon chodzi bez kolczatki na spacerach i przyznam, że nie jest już tak źle, jak było jeszcze do niedawna. Bardzo pomocna jest komenda "równaj", na którą Leon reaguje.

Posted

[quote name='motylek1007']dokładnie furmaster[/QUOTE]
Poważnie się nad tym zastanowię, bo po domu latają dosłownie kłęby jego sierści i coś czuję, że niedługo razem z psem wyląduję na wycieraczce :evil_lol:

Posted

hej:)

My raz mieliśmy długowłosego psa,przy wymianie sierści był obłęd,na dodatek pies miał jeszcze podszerstek.Zawsze się śmiałam,że będę z niej robić włuczkę:evil_lol: może na sweter:lol:

Posted

[quote name='betty_labrador']Furminator super rzecz, ale trzeba uważac bo przy rzadszym podszerstku lub jego braku przy dłuższym(jednorazowym) uzywaniu potrafi podrażnić skórę ;)[/QUOTE]
Coś o tym już wiem...

Posted

Byli i to na 3 dni ;) Yoko ma 5 miesięcy dopiero, ale ząbki ma takie bieluuutkie :evil_lol: Cały czas się nimi przechwalał, zwłaszcza przy Leonie :diabloti:

Posted (edited)

Słowiana znam ze schroniska a Leona poznałam dziś na wspólnym spacerku. Jest śliczny i bardzo żywy, jak na młodego pieska przystało.

Edited by Rozeda
Posted

Nie wiem czy Cie pociesze, ale lepsza jest dluga siersc latajaca po domu niz krociutka ktora wbija sie we wszystko i za cholery nie da sie jej pozbyc ;)

a Leos sliczny, sliczny. kiedys chcialam cavisia, ale mi sie podobaja obciete na krotko :razz:
A Leon nie zwiewa na spacerach? wszystkie cocker spaniele jakie znam to straszne wloczegi, a cavaliery to wkoncu tez spaniele.

Posted

Sądzę że te ucieczki to kwestia wychowania :)
Miałam do czynienia z dwoma cocker spanielami - angielskim i amerykańskim ( pierwszy koleżanki, drugiego zabierałam na spacery gdy pani zachorowała ). Oba były bardzo grzeczne i w 99% odwoływalne :)