faith35 Posted May 5, 2013 Author Posted May 5, 2013 motylek1007 napisał(a):gdzie byliście? A u babci :lol: tak myślę, że kilogramów to przybyło i mi i psu :diabloti: Quote
motylek1007 Posted May 5, 2013 Posted May 5, 2013 pierwsze zdjęcie jakie portretowe :) pies sie wyszalał? moje to typowe kanapwce ostatnio, jesc, spać, miziać i starczy Quote
faith35 Posted May 5, 2013 Author Posted May 5, 2013 (edited) On nigdy nie ma dość :evil_lol: Jego nie wymęczysz :diabloti: Wariat kończy dzisiaj rok! :new-bday: Moja morda kochana :loveu: Leonie, cieszę się, że tyle ze mną wytrzymałeś, oby jak najdłużej! :loveu: Edited May 5, 2013 by faith35 Quote
motylek1007 Posted May 5, 2013 Posted May 5, 2013 wszystkiego najlepszego dla Leona :) moim obu wystarczy niewiele aby były zmęczone, ale jak trafi się kilkugodzinny spacer też super - bardzo przystosowują się do trybu życia człowieka Quote
faith35 Posted May 5, 2013 Author Posted May 5, 2013 Dziękujemy za życzenia :lol: Komu Gończy Polski, no komu? :razz: Do adopcji, nic, tylko brać :lol: Quote
betty_labrador Posted May 5, 2013 Posted May 5, 2013 100lat, 100 lat :) Fajne zdjeciai super że majówka sie udała :D u babci zawsze zdrowo i na zdrowie :evil_lol: http://i44.tinypic.com/5o9g89.jpg pańcia daj smaka :eviltong: To gońćzy czy mixik? :P Quote
faith35 Posted May 6, 2013 Author Posted May 6, 2013 W typie Gończego, trzeci miesiąc u nas siedzi... :shake: W "Przyjaciel Pies" 5/2013 jest pełen opis Cavalierów - wzorzec, charakter itd :razz: jest też wzmianka o Flatach :eviltong: Quote
betty_labrador Posted May 6, 2013 Posted May 6, 2013 faith35 napisał(a):W typie Gończego, trzeci miesiąc u nas siedzi... :shake: W "Przyjaciel Pies" 5/2013 jest pełen opis Cavalierów - wzorzec, charakter itd :razz: jest też wzmianka o Flatach :eviltong: O rety to tez troche :roll: a widać że kochany. Eh. Fajnie :D juz kilka raz w PP bylo o flatach :D ja mam dość wzmianek o tych brudasach :eviltong: zwlaszcza przez 10lat :D Quote
Sonka95 Posted May 6, 2013 Posted May 6, 2013 Spóźnione życzenia urodzinowe Wszystkiego najlepszego :new-bday: Quote
motylek1007 Posted May 6, 2013 Posted May 6, 2013 faith35 napisał(a):W W "Przyjaciel Pies" 5/2013 jest pełen opis Cavalierów - wzorzec, charakter itd :razz: jest też wzmianka o Flatach :eviltong: mam ten numer, ale ten opis jest miejscami hm..... lepiej nie dokończę ;) Quote
faith35 Posted May 6, 2013 Author Posted May 6, 2013 motylek1007 napisał(a):mam ten numer, ale ten opis jest miejscami hm..... lepiej nie dokończę ;) A ja jeszcze nawet nie czytałam ... :evil_lol: Wieczorem na spokojnie to ogarnę :razz: Quote
motylek1007 Posted May 8, 2013 Posted May 8, 2013 faith35 napisał(a):A ja jeszcze nawet nie czytałam ... :evil_lol: Wieczorem na spokojnie to ogarnę :razz: Przeczytałaś??? Quote
Luzia Posted May 8, 2013 Posted May 8, 2013 mi to się zawsze śmiać chciało z większości tych artykułów na temat ras w różnych czasopismach :evil_lol: Quote
Aleks89 Posted May 8, 2013 Posted May 8, 2013 Betty-po czym stwierdzasz na zdjęciu ,że piesek jest kochany?:cool3:Równie dobrze może być agresorem z rządzą mordu czyż nie?I co to znaczy ,że jest kochany? Fajny ten Twój Caviś widać ,że to ruchliwa ,sportowa dusza:cool3: Quote
faith35 Posted May 8, 2013 Author Posted May 8, 2013 Przeczytałam i przyznam, że spodziewałam się czegoś innego ... :roll: Kochany to ten pies jest tylko na zdjęciach i wcale nie przesadzam, ale cóż... Trza i takiego kochać, nic się nie poradzi. Ruchliwy to on jest, fakt, ale jak się wybiega to przynajmniej cisza w domu :evil_lol: Psie zaloty :diabloti: Chociaż przyznam, że w pewnym momencie przybrały one nieco inną formę... :siara: Quote
Vicky62 Posted May 8, 2013 Posted May 8, 2013 faith35 z tym charakterkiem cavisiów jest różnie niby maja niektóre cechy jednakowe, aczkolwiek nie koniecznie. Mam dwie sunie w różnym wieku 4lata i 6 lat pierwszy rok obie były szalone i tak jak u Ciebie zabaw było mało i mało. Ale pierwsza cieczka całkowicie je wyciszyła jedną i drugą...teraz kiedy są wysterylizowane ta starsza to "stoicki spokój" Młodsza czasem ma zapędy łowcze, ale nie jest juz tak szalona jak miała rok.Moze i Twój Leon z wiekiem bedzie spokojniejszy, albo psy mają inne charakterki niż sunie.Było nie było samiec ma inne hormony. Quote
faith35 Posted May 8, 2013 Author Posted May 8, 2013 Racja... Z wiekiem może trochę się ogarnie :evil_lol: Quote
Vicky62 Posted May 8, 2013 Posted May 8, 2013 faith35 napisał(a):Racja... Z wiekiem może trochę się ogarnie :evil_lol: Na pewno...głowa do góry;) Jeszcze bedzisz tęsknić za jego szaleństwem...bo ja juz tęskinię :lol: a miała chwilami dość. Quote
faith35 Posted May 8, 2013 Author Posted May 8, 2013 Staram się pożytecznie wykorzystywać tą jego niespożytą energię ... :evil_lol:, ale przyznam, że to czasami męczące :roll: Cóż, zdecydowałam się na taką rasę to nie ma co narzekać :eviltong: Quote
Recommended Posts