Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 532
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted (edited)

On nigdy nie ma dość :evil_lol: Jego nie wymęczysz :diabloti:

Wariat kończy dzisiaj rok! :new-bday: Moja morda kochana :loveu: Leonie, cieszę się, że tyle ze mną wytrzymałeś, oby jak najdłużej! :loveu:

Edited by faith35
Posted

wszystkiego najlepszego dla Leona :)

moim obu wystarczy niewiele aby były zmęczone, ale jak trafi się kilkugodzinny spacer też super - bardzo przystosowują się do trybu życia człowieka

Posted

W typie Gończego, trzeci miesiąc u nas siedzi... :shake:

W "Przyjaciel Pies" 5/2013 jest pełen opis Cavalierów - wzorzec, charakter itd :razz: jest też wzmianka o Flatach :eviltong:

Posted

faith35 napisał(a):
W typie Gończego, trzeci miesiąc u nas siedzi... :shake:

W "Przyjaciel Pies" 5/2013 jest pełen opis Cavalierów - wzorzec, charakter itd :razz: jest też wzmianka o Flatach :eviltong:

O rety to tez troche :roll: a widać że kochany. Eh.

Fajnie :D juz kilka raz w PP bylo o flatach :D ja mam dość wzmianek o tych brudasach :eviltong: zwlaszcza przez 10lat :D

Posted

faith35 napisał(a):
W

mam ten numer, ale ten opis jest miejscami hm..... lepiej nie dokończę ;)

Posted

motylek1007 napisał(a):
mam ten numer, ale ten opis jest miejscami hm..... lepiej nie dokończę ;)

A ja jeszcze nawet nie czytałam ... :evil_lol: Wieczorem na spokojnie to ogarnę :razz:

Posted

Betty-po czym stwierdzasz na zdjęciu ,że piesek jest kochany?:cool3:Równie dobrze może być agresorem z rządzą mordu czyż nie?I co to znaczy ,że jest kochany?

Fajny ten Twój Caviś widać ,że to ruchliwa ,sportowa dusza:cool3:

Posted

Przeczytałam i przyznam, że spodziewałam się czegoś innego ... :roll:

Kochany to ten pies jest tylko na zdjęciach i wcale nie przesadzam, ale cóż... Trza i takiego kochać, nic się nie poradzi.

Ruchliwy to on jest, fakt, ale jak się wybiega to przynajmniej cisza w domu :evil_lol:

Psie zaloty :diabloti: Chociaż przyznam, że w pewnym momencie przybrały one nieco inną formę... :siara:

Posted

faith35 z tym charakterkiem cavisiów jest różnie niby maja niektóre cechy jednakowe, aczkolwiek nie koniecznie.
Mam dwie sunie w różnym wieku 4lata i 6 lat pierwszy rok obie były szalone i tak jak u Ciebie zabaw było mało i mało.
Ale pierwsza cieczka całkowicie je wyciszyła jedną i drugą...teraz kiedy są wysterylizowane ta starsza to "stoicki spokój"
Młodsza czasem ma zapędy łowcze, ale nie jest juz tak szalona jak miała rok.Moze i Twój Leon z wiekiem bedzie spokojniejszy, albo psy mają inne charakterki niż sunie.Było nie było samiec ma inne hormony.

Posted

faith35 napisał(a):
Racja... Z wiekiem może trochę się ogarnie :evil_lol:

Na pewno...głowa do góry;)
Jeszcze bedzisz tęsknić za jego szaleństwem...bo ja juz tęskinię :lol: a miała chwilami dość.

Posted

Staram się pożytecznie wykorzystywać tą jego niespożytą energię ... :evil_lol:, ale przyznam, że to czasami męczące :roll:
Cóż, zdecydowałam się na taką rasę to nie ma co narzekać :eviltong: