faith35 Posted May 2, 2013 Author Posted May 2, 2013 Luzia napisał(a):SOZ? IDZ? a cóż to takiego ? :lol: Straż Ochrony Zwierząt i Inicjatywa Dla Zwierząt :diabloti: Quote
betty_labrador Posted May 2, 2013 Posted May 2, 2013 faith35 napisał(a):Tak, do TOZu, SOZu, i IDZu! :diabloti: Jak powiadamiać to wszystkich na raz! :evil_lol: A najlepiej żeby Cie od razu za kratki zamknęli i psa odebrali -dali do ludzi co rozpieszczają, daja smaczki, i piesek leży na kanapie :diabloti: a nie jakies pływanie gdzie mu oczy na wierzch wyłażą :evil_lol: :lol: Quote
faith35 Posted May 2, 2013 Author Posted May 2, 2013 luzia napisał(a):omg to aż tyle się już tego narobiło? Cóż... Niestety :diabloti: betty_labrador napisał(a):A najlepiej żeby Cie od razu za kratki zamknęli i psa odebrali -dali do ludzi co rozpieszczają, daja smaczki, i piesek leży na kanapie :diabloti: a nie jakies pływanie gdzie mu oczy na wierzch wyłażą :evil_lol: :lol: Toż to ja wyrodną właścicielką jestem :p Piesek w kolcach i nie śpi w łóżku :shake::evil_lol: Quote
Luzia Posted May 2, 2013 Posted May 2, 2013 Pieska ma uratowanego i takie rzeczy prawi :mad: wstydź się :evil_lol: Quote
faith35 Posted May 2, 2013 Author Posted May 2, 2013 Luzia napisał(a):Pieska ma uratowanego i takie rzeczy prawi :mad: wstydź się :evil_lol: Wstydzę się, bardzo :diabloti: nie karmię psa przy stole, nie pozwalam mu ze mną spać i jeszcze nie pozwalam mu pierwszemu przekraczać progu drzwi, o bosz, tyle błędów wychowawczych! :evil_lol: Quote
Aleksandrossa Posted May 2, 2013 Posted May 2, 2013 Oj no biedny pieseczek, jak tak można :shake: Quote
faith35 Posted May 2, 2013 Author Posted May 2, 2013 Aleksandrossa napisał(a):Oj no biedny pieseczek, jak tak można :shake: Prawda? Czasami sama sobie się dziwię :evil_lol:, terror w domu ;) Quote
Aleksandrossa Posted May 2, 2013 Posted May 2, 2013 Że ten pies jeszcze z Tobą wytrzymuje... Że też dopiero teraz prawda wyszła na jaw :shake: Quote
faith35 Posted May 2, 2013 Author Posted May 2, 2013 [quote name='Luzia']Czemu nie pozwalasz mu ze sobą spać? :razz: Sierść, sierść wszędzie :-(:diabloti: [quote name='Aleksandrossa']Że ten pies jeszcze z Tobą wytrzymuje... Że też dopiero teraz prawda wyszła na jaw :shake: Że też ja z tym psem wytrzymuję... :evil_lol: Quote
Aleksandrossa Posted May 2, 2013 Posted May 2, 2013 faith35 napisał(a):Że też ja z tym psem wytrzymuję... :evil_lol: Podziwiam :cool3: Ja swojego momentami mam chęć ukatrupić :diabloti: Quote
faith35 Posted May 2, 2013 Author Posted May 2, 2013 Aleksandrossa napisał(a):Podziwiam :cool3: Ja swojego momentami mam chęć ukatrupić :diabloti: Momentami... Ja mojego przynajmniej kilka razy dziennie :evil_lol: Quote
faith35 Posted May 2, 2013 Author Posted May 2, 2013 Luzia napisał(a):sierść zawsze będzie wszędzie :lol: Racja, jednak sierść na łóżku to już dla mnie "lekka" przesada ;) Jeśli ktoś chce spać z psem - okej, fajnie, jednak ja nie toleruję sierści w miejscu, w którym śpię i koniec :diabloti: Quote
Luzia Posted May 2, 2013 Posted May 2, 2013 Ja na początku z moimi wojowałam ale już dawno się poddałam :evil_lol: Quote
betty_labrador Posted May 2, 2013 Posted May 2, 2013 ja sierści w łóżku też nie zniosę ale jeszcze bardziej mam dość mojego kochanego pieseczka jak wszystko chce żreć i na chodniku każdy papierek musi sprawdzić czy to przypadkiem nie jedzenie :roll: :diabloti: czyli ma bardzo dobry wzrok :P Quote
faith35 Posted May 2, 2013 Author Posted May 2, 2013 Luzia napisał(a):Ja na początku z moimi wojowałam ale już dawno się poddałam :evil_lol: Mój jak był mały to lubiłam z nim spać, mało sierści miał ;) Później coraz więcej tych kłaków i mu zabroniłam takich wygód :diabloti: Quote
Luzia Posted May 3, 2013 Posted May 3, 2013 MaxTech napisał(a):Prawdziwy fotomodel, te spojrzenia prosto w obiektyw, miny i pozy ;) godny pozazdroszczenia, naprawdę słodki NIE CYTUJEMY ZDJĘĆ :shake: Quote
motylek1007 Posted May 3, 2013 Posted May 3, 2013 on ma czarną plamkę na pysku? jest słodki, ale wzrok ma zawadiacki ;) moje oba śpią w łózku, jako że sierść tak czy siak jest wszędzie :diabloti: dosłownie wszędzie Quote
betty_labrador Posted May 3, 2013 Posted May 3, 2013 http://i49.tinypic.com/2wcqxle.jpg moja piłeczka- nie oddam :vamp: :evil_lol: Quote
Luzia Posted May 3, 2013 Posted May 3, 2013 Co on z tylnymi nogami wyprawia :lol: http://i49.tinypic.com/2wcqxle.jpg Quote
faith35 Posted May 5, 2013 Author Posted May 5, 2013 Wreszcie wróciliśmy z majówki i mamy internet :diabloti: Później wstawię zaległe zdjęcia :razz: Quote
Recommended Posts