Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 532
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

czesc :) przyszlam obejrzeć Twojego pieknego piesia Leonka :) cudny :loveu: Bardzo podoba mi sie ta rasa :)

Przykro z powodu Tigerka :( cudny psiak!

pozdrawiamy :)

ps- wesołych świat! :loveu: i zajączka ze śniegu :evil_lol: (właśnie napadało wiec mozna lepic :p )

Posted

Ja jeszcze do niedawna nie byłam zakochana w tej rasie ... :evil_lol: ale to taka ciapa :loveu:

U nas na szczęście śnieg dzisiaj nie padał, za to wczoraj to może... trochę :mad: Pies szczęśliwy, ja... niezupełnie :diabloti:

Posted

Leoś śliczny jak zwykle zresztą...to moja ukochana rasa bez dwóch zdań.:loveu:
Dziękuję za życzenia świąteczne i zaproszenie na wątek pięknisia.:lol:

Również życzę zdrowych i pogodnych Świąt Wielkanocnych.

Śniegu napadało co nie miara i nadal pada.Moje psiaki prze szczęśliwe, ja ...również niezupełnie :p

Posted

[quote name='Aleksandrossa']Hihi nic a nic się nie zmienił :evil_lol:[/QUOTE]
Wiem :diabloti: Jednak zaczął używać czegoś takiego, co nazywa się MÓZG, więc nie jest źle :eviltong:

Posted

[quote name='unikatowydiament']Wesołego Alleluja:)
u Nas też Oscar w siódmym niebie,a Ja mam go po wyżej dziurek:angryy:
Dziękujemy :loveu: U nas przez noc na szczęście nie napadało tego białego paskudztwa :evil_lol:

Paszcza wiecznie uśmiechnięta :lol:

Posted

[quote name='faith35']Wiem :diabloti: Jednak zaczął używać czegoś takiego, co nazywa się MÓZG, więc nie jest źle :eviltong:[/QUOTE]

Hahhaa to czekamy na jakieś filmowe efekty tego używania :evil_lol:

Mmmm, jaki szczęśliwy :loveu:

Posted

[quote name='Aleksandrossa']Hahhaa to czekamy na jakieś filmowe efekty tego używania :evil_lol:

Mmmm, jaki szczęśliwy :loveu:
Kiedyś zaproszę Pestkaa do mojego domu i wtedy może coś nagra, ja nie posiadam dobrego sprzętu do fajnego filmiku, to raz, dwa, że nawet nie umiem takowych filmików obrabiać :diabloti:

Wielogodzinne zajęcie mojego psa - gapienie się w okno. Szyba jest taka usyfiona od jego nosa, ale stwierdziłam, że nie ma sensu jej myć :evil_lol:

Posted

Piękny psiak :loveu: a pomyśleć , ze gdyby w miocie urodził się tricolorek miałabym psa tej rasy :cool3: ale w hodowli były same rudo białe i w końcu wzięłam psiaka ze schroniska , ale tej decyzji nie żałuję :)

Posted

Dzisiaj piesek nie jest szczęśliwy, opierdziel dostał od Pańci za pogryzienie jej notatek do szkoły :evil_lol:
Żebyście widzieli, jaką wielką ofiarę z siebie robi ... :diabloti:

Posted (edited)

[quote name='szalej']Cudny jest twój leon, Tigerka też pamiętam ;)
Witamy w galerii i dziękujemy :) Strasznie tęsknię za Tigerem... :(
[quote name='Illusion']Fajny ten Twój Leon :). Kiedyś miałam fazę na cavaliery :evil_lol:.
Ja uwielbiam tą rasę, ale mimo wszystko za nią aż tak nie szaleję :diabloti:
[quote name='unikatowydiament']doberek:) :)
Dooobry! :loveu:
[quote name='betty_labrador']No wiesz co-opierdzielić psa za to że sie dobrze bawił i nabywał wiedzy przez zabawę? :lol: :D
Tak samo nabywa wiedzę przez to, że obgryzł mi kartony, torbę do szkoły i wiele innych rzeczy.. :roll:

OD DZISIAJ PIES ŚPI W PRZEDPOKOJU, AMEN. :diabloti:

Edited by faith35
Posted

[quote name='trabeska']On jest taki biedny, zła z Ciebie pańcia, akysz! :mad:

Ale ma oczęta piękne :loveu:[/QUOTE]
Od dziś będę pamiętać, by nabojów do pióra nie zostawiać na biurku, ponieważ w domu mam małpę zamiast psa i skacze po biurku... Całe łapy niebieskie :roll: A oczy... Jak każdy spanielowaty, te proszące oczęta "daj żarcie, no daaaaaj" :evil_lol: