Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dzisiejsze spotkanie z Pestkaa i jej sunią tyranem - Tiną :evil_lol:

OFIARA ZŁEGO TRAKTOWANIA TINY (TE OCZYSKA...:diabloti:)

NIELEGALNE WALKI PSÓW, KTÓRA "ORGANIZOWAŁYŚMY", HAHAHA :evil_lol:

ANIOŁEK :diabloti:

• Replies 532
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='faith35']To się nie wydarzy, znajomości w SOZie, TOZie i schronisku ... :evil_lol:[/QUOTE]

Zobaczymy czy jak sie dowiedzą, że psy wystawiasz do krwawych walk to te znajomości bedą takie ważne:lol:

Dawać mi nowe fotki ( tylko juz nie z tych walk, plis:evil_lol:)!!!

Posted

[quote name='Pestkaa']Jak się spotkamy to muszę mu duużo zdjęć porobić! Tylko go jakoś przygotuj żeby czarny był a nie szary :eviltong:[/QUOTE]
Szary to on nie był z mojej winy, tylko Tiny, że go tak przewracała po tym piachu :mad: A stwierdziłam, że nie będę psa o 19 wieczorem męczyć kąpielą na dokładkę, więc w piątek go "wypiorę" :evil_lol:

Posted

Obiecuję dodac fotki najszybciej, jak tylko się da.. :razz: o ile zadowoli Was kiepska jakosc fotek..:evil_lol:

Tymczasem chłopak dojrzewa i ... gwałci swoje miśki :mad:
Przedwczoraj skończył 5 miesięcy i już zaczyna?! ... :-o Szczerze powiem, że nie wiedziałam, że samce tak szybko ... dojrzewają.
Na pewno będziemy go kastrowac, tylko od jakiego wieku się to robi? ... :roll: Chcemy z mamą na wiosnę, żeby teraz na zimę tego nie robic, chyba, że jego zachowanie zacznie mnie naprawdę denerwowac, no to wtedy zdecydujemy sie zrobic zabieg kastracji wcześniej.

Posted (edited)

O proszę jaki facet z Leona, niecne zamiary jemu w głowie, a feee.:shake:

Co do kastracji trudno powiedzieć,ja mam sunie i nigdy nie miałam psa,ale myślę,ze trzeba jemu dać trochę dojrzeć.
Tak jak suki sterylizuje się najlepiej po pierwszej cieczce czyli mniej więcej około roku lub 9 miesięcy.Tak bym i psa kastrowała.
A kiepska jakość niech bedzie tych fot, skoro nie ma lepszych trudno...:lol:

Edited by Vicky62