Ty$ka Posted August 23, 2014 Posted August 23, 2014 Nie przepadam za bokserami, ale trzymam kciuki :) Quote
faith35 Posted November 13, 2015 Author Posted November 13, 2015 Witamy się po długiej przerwie! Co się zmieniło? A no sporo! Wraz z TŻem oraz Leonem mieszkamy na wynajętym mieszkanku :) Na dniach pojawi się u nas także nowy członek rodziny... M: Mł.Ch.Pl, Ch.Pl NEFRETITI Sylena O: Mł.Ch.Pl, Ch.Pl HIGH CLASS de Vaudival Quote
faith35 Posted November 13, 2015 Author Posted November 13, 2015 Oczywiście zdjęć Leosia nie może zabraknąć! Quote
Oscar Patric Posted November 14, 2015 Posted November 14, 2015 Gratulacje nowego członka rodzinki :) Quote
faith35 Posted November 21, 2015 Author Posted November 21, 2015 Niestety, plany się zmieniły i akurat tej suczki nie weźmiemy... hodowczyni celowo wprowadziła nas w błąd :( rozmawiałam z innymi hodowcami i wspólnie podjęliśmy decyzję, że poszukamy innej suczki. Cały poprzedni weekend dzwoniłam po hodowlach z nadzieją na suczkę tricolora. Udało się! Odbiór suni po Świętach, aktualnie ma 4 tygodnie. Po niedzieli dostanę nowe zdjęcia to wkleję :) Są dwie suczki tricolor, jeszcze nie wiadomo która będzie nasza - hodowca wybierze najlepszą :) Quote
Oscar Patric Posted November 21, 2015 Posted November 21, 2015 Niestety, plany się zmieniły i akurat tej suczki nie weźmiemy... hodowczyni celowo wprowadziła nas w błąd :( rozmawiałam z innymi hodowcami i wspólnie podjęliśmy decyzję, że poszukamy innej suczki. Cały poprzedni weekend dzwoniłam po hodowlach z nadzieją na suczkę tricolora. Udało się! Odbiór suni po Świętach, aktualnie ma 4 tygodnie. Po niedzieli dostanę nowe zdjęcia to wkleję :) Są dwie suczki tricolor, jeszcze nie wiadomo która będzie nasza - hodowca wybierze najlepszą :) Nie raz tak bywa, ale ważne że i tak suczkę będziecie mieli Quote
Recommended Posts