Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 532
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Już dwa na tymczasie miałam i wydałam :evil_lol:
A Pani nie odbiera, nie odpisuje, więc stwierdzam, że pozamiatane. Wkur... mnie takie osoby, "miłośnicy" zwierząt, dramatyczny apel na różnych portalach internetowych, a jak człowiek chce dobrze, ma czas i miejsce dla takiego psiaka to nagle totalna wyjebka :angryy: Prosić się nie będę, jest wiele psiaków w potrzebie, tym bardziej, że zaczęły się wakacje...

Posted

Może, nie ma czasu, jak sie ma ileś tam psów pod swoją i nie tylko opieka to też czasu może zabraknąć. Chciaż wypadałoby dać znać.

Cóż, szukasz jakiegoś innego psa?

Posted

Dokładnie...
Wczoraj w schronisku były dwie naprawdę wspaniałe adopcje, psiaków, które są starsze i wymagają opieki weterynaryjnej, ale dzięki naszej akcji "Wyślij SMS-a do domu!" psiaki te mają zapewnioną m.in dożywotnią opiekę weterynaryjną na koszt schroniska. ;)
Takie adopcje przywracają mi wiarę w ludzi. :loveu:
Pestkaa właśnie wysyła mi zdjęcia z tamtego tygodnia, a jutro idziemy na kolejną sesję. :lol:

PS. Znacie może kogoś, kto wykonuje darmowe sesje zdjęciowe? No i nie ukrywam, najlepiej w woj. lubuskim...

• 4 weeks later...
Posted

Witamy po dłuższej przerwie! :)
Na początku chciałabym powiedzieć, że się poddałam, jeśli chodzi o sierść Leona i w sobotę jedziemy do fryzjera :razz:
Jest gorąco, temperatura przekracza nawet 40 stopni, a widać, że ciapa się męczy. Jemu będzie lżej i będzie w końcu JAKOŚ wyglądał :evil_lol:
Znalazłam taką fryzurkę:

Żeby chociaż ten mój szogun był do tego podobny, to będzie dobrze! ;)

Posted

Uszy będzie miał inne, podcięte (bo teraz wyglądają strasznie...), ale nie aż tak :lol: Będzie je miał podcięte na pół-okrągło http://image.shutterstock.com/display_pic_with_logo/227131/227131,1277925946,1/stock-photo-beautiful-cavalier-king-charles-spaniel-dog-posing-at-a-dog-show-56287807.jpg ;) Zresztą, zobaczymy, do soboty może mi się odwidzieć i okaże się, że tylko lekko go podetnę :razz:

Posted

Wiadomo, że efektu takiego samego nie będzie, bo Leon ma "rzadszą" sierść i ogólnie jest taki... łysy w porównaniu do rasowych cavisiów :evil_lol:, ale idę do tej fryzjerki, która strzygła moją Fifi ponad 3 lata i wiem, że będzie w dobrych rękach :lol: