Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 532
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

faith35 napisał(a):
Staram się pożytecznie wykorzystywać tą jego niespożytą energię ... :evil_lol:, ale przyznam, że to czasami męczące :roll:
Cóż, zdecydowałam się na taką rasę to nie ma co narzekać :eviltong:

oj,właśnie,Ja nie raz też tak narzekam,ale przecież wiedziałam jakiego psa biorę do domu:lol:

Posted

Plusem jest to, że potrafi zająć się sam sobą, kiedy nikt nie ma czasu na zabawy :evil_lol: Bierze wtedy swoją zabawkę i jest chwila spokoju :lol:

Posted

To "diabelskie narzędzie" pomaga, kiedy odpowiednio się go używa, a nie szarpie psa na prawo i lewo. Jeśli ktoś wie do czego ma służyć kolczatka to co złego w tym, że pies ją nosi?

Posted

Oj tam, oj tam złego nic, ale dziwnego...przyznam faith pierwszy raz widzę cavisia w kolczatce.
Wydaje mi się że nie jest to komfortowe dla niego, ale to Twój wybór i nic mi do tego :lol:

Posted

Kiedy on rzadko w kolczatce chodzi :roll: i ostatnio zmieniliśmy kolczatkę na mniejszą. Zwykle wtedy, kiedy idziemy gdzieś dalej w teren, on wtedy naprawdę jest trudny do opanowania. Ostatnio próbuje sobie pozwalać na różne rzeczy i sprawdza moją cierpliwość :angryy:, jednym słowem MASAKRA. To się dla niego w końcu źle skończy :diabloti:

Posted

Oj nie sforny ten Twój caviś, ale za to śliczny.
Myślę że wyrośnie...oby.
Moja młodsza sunia też ciągnie na smyczy chodzi w szelkach jak ją szarpię to krzywdy jej nie zrobię :evil_lol: