Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 183
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

A nie można jakoś skontaktować się z tym właścicielem i uzyskać informacje czy sunia jest do adopcji czy też nie.Przecież ten psiak jeżeli nie będzie zrzeczenia do końca swoich dni będzie tkwił w tym przybytku.

Posted

[quote name='sambo_os1']Zajrzyjcie proszę na wątek Bursztynka,który niespodziewanie znalazł się tam gdzie sunia,łapki odmówiły mu posłuszeństwa a ma dopiero 6 lat :-( http://www.dogomania.pl/forum/threads/234447-BURSZTYN-ujawnila-się-chroba-MUSI-OPUŚCIĆ-SCHRONISKO-BĘDZIE-POTRZEBNA-WASZA-POMOC!
Bursztynek jest cudownym psiakiem , w oczach mam ciągle jego radosć jak na wiosnę plywał w rowie przydrożnym podczas spaceru, tez zapraszam

Posted

Anula napisał(a):
A nie można jakoś skontaktować się z tym właścicielem i uzyskać informacje czy sunia jest do adopcji czy też nie.Przecież ten psiak jeżeli nie będzie zrzeczenia do końca swoich dni będzie tkwił w tym przybytku.

aby przyspieszyc sprawę można dzwonić do schroniska jako osoba zainteresowana i prosic o informacje kiedy bedzie do adopcji

Posted

mam strasznie smutną informację : malutka nie zyje
w piątek widziałam ją na kroplówce, była bardzo słaba, w zasadzie już odchodziła za TM
żałuje, że nie mogłam jej pogłaskać i być przy niej...
teraz to była mocznica

Posted

[quote name='Beat2010']mam strasznie smutną informację : malutka nie zyjew piątek widziałam ją na kroplówce, była bardzo słaba, w zasadzie już odchodziła za TMżałuje, że nie mogłam jej pogłaskać i być przy niej...teraz to była mocznica[/QUOTE]...............................................................

Posted (edited)

[quote name='Beat2010']mam strasznie smutną informację : malutka nie zyje
...
teraz to była mocznica[/QUOTE]

# #####......................

Edited by bea100
Guest Elżbieta481
Posted

Dlaczego w tytule wątku jest,,zdechła,,?Naprawdę-nie można delikatniej?taktowniej?z szacunkiem dla tej psiny?Nie można???????
Elżbieta

Posted

Jestem też przygnębiona tytułem wątku.Umarła brzmi sensownie nawet ze względu na jej cierpienie i samotną śmierć.Biedna kruszynka,nie dostała szybkiej pomocy.Mój psiak z mocznicą jeszcze żył ponad dwa lata,był leczony a był też staruszkiem.
Żegnaj maleństwo tak chciałam Tobie pomóc.Jest mi bardzo przykro!

Posted

Dziewczyny, chciałam po prostu podkreslic tragizm calej sytuacji, zdechła opuszczona w schronisku,a umrzec mogla w domu... dla mnie byla kochana sunia, ktorej chcialam dac dom,a w schronisku depozytem....nic zlego nie mialam na mysli

Posted

[quote name='lika1771']Dziewczyny, chciałam po prostu podkreslic tragizm calej sytuacji, zdechła opuszczona w schronisku,a umrzec mogla w domu... dla mnie byla kochana sunia, ktorej chcialam dac dom,a w schronisku depozytem....nic zlego nie mialam na mysli[/QUOTE]

i tak to właśnie zrozumiałam.....

żal i gorycz....

strasznie mi smutno! strasznie żal psineczki!!!
jak widać, u nas idiotyczny paragraf ważniejszy, niż życie :( :( :(

Posted

[quote name='lika1771']Dziewczyny, chciałam po prostu podkreslic tragizm calej sytuacji, zdechła opuszczona w schronisku,a umrzec mogla w domu... dla mnie byla kochana sunia, ktorej chcialam dac dom,a w schronisku depozytem....nic zlego nie mialam na mysli[/QUOTE]
Ja zrozumiałam o co Ci chodziło...mam dokładnie takie same odczucia!

Posted

Tak myślałam, że tytuł nie jest przypadkowy....
bidulka :(

• 4 weeks later...
  • 3 weeks later...