kamila222 Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 troszke sie wyplata opuznila ale beda:razz: Quote
kamila222 Posted April 8, 2007 Posted April 8, 2007 a no jutro beda ze spaserku :) pozdrawiam cioteszki niecierpliwe:) Quote
kate89 Posted April 9, 2007 Posted April 9, 2007 Juz jest jutro a zdjec ni ma. Juz sie nie moge doczekac kiedu zobacze pięknioszka Quote
kamila222 Posted April 9, 2007 Posted April 9, 2007 jaka ty niecierpliwa , beda dzis , tylko wieczorkiem :p :razz: Quote
Sulima Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 cześć:lol:wczoraj spotkalismy sie z Kamila i Pitem.Byliśmy ze swoja Salma. Pit na przywitanie przywarl do ziemi a gdy podeszlismy i wyczul ze to suczka radosnie zaczol ja obwachiwac.Poczatek byl raczej trudny choc normalny.Nie biegaly ze soba a skupily sie na trawce,poprostu ja zarly i nie zwracaly na siebie wiekszej uwagi,takie dwie krowki ,bedzie to na zdjeciu.Raz nawet Piciu przegnal Salme,chyba trafil na smakowite zdżblo trawy.Po okolo 15min.zaczely sie gonitwy.Piciu widac mial wielka ochote na Salmuch bo po pierwszych radosnych pogoniach zaczal sie nia interesowac jak prawdziwy chlop.I wtedy Salma jak to kobitka wziela sprawy w swoje lapy i dala do zrozumienia ze nie zyczy sobie takiego traktowanie,troche gulgotow garedlowych bylo ale widac ze mimo wszystko podobalo jej sie. Nasze wrazenie,Picio to przyjacielski piechu,pieknie sie zmienil,ranki sie goja,a z oczu bije taka rodosc,bardzo nam sie spodobal A dla Kamili wielkie brawa zrezygnowala z wyjazdu z rodzinka i sama spedzala swieta,no nie sama z PICIEM:multi: Tak wygladal Tak wyglada Quote
kate89 Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 Ale przystojniaczek sie z niego zrobił,nie ma co...Pieknie wygląda,juz masy powoli nabiera :) Wielkie Brawa dla kamili za poświecenie i opieke dana Pitowi. Tak nie mogłam sie tych zdjęć doczekać,bo uwielbiam oglądać takie zakończenia :) Jeszcze raz wszytkiego dobrego dla kamili i Pita. Quote
Ania_i_Kropka Posted April 10, 2007 Author Posted April 10, 2007 To nasz Pit? Jest piękny. Kamila dziękuje za to co zrobiłaś dla naszego chłopaka :Rose: Widac jaki jest szczęśliwy i kochany:loveu: Quote
basiagk Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 WOW! Ale Chłopak odżywiony!!!:crazyeye: Pięknie!!!:loveu: Quote
kamila222 Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 taki apetycik ma ze coraz wiekszy :):lol: Quote
Tengusia Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 Buziolki dla psiury i jego panci :loveu: :loveu: :loveu: Quote
nati_92 Posted April 15, 2007 Posted April 15, 2007 to naprawde Pit?? jeju jak on sie zmienil.. wielkie dzieki za czas poswiecony dla niego:) i wycałuj go ode mnie Quote
kate89 Posted May 9, 2007 Posted May 9, 2007 Kamila co tam u Pita,kiedy mozemy sie spodziewać nowych zdjątek ?? nie za bardzo mam jak sie skontaktowac z toba,ale nie wiem czy pamiętasz o kastracji na która zostałaś w schronisku umówiona. Quote
kate89 Posted May 11, 2007 Posted May 11, 2007 To nie ma znaczenia czy jest na ciebie czy nie.Umówiliśmy sie na dany termin,że ktoś wogule z nim przyjedzie,a tu już minęło tyle czasu i nikt z was nie prubuje nawiązać kontaktu.Radze porozumieć sie ze schroniskiem i ustalić wiec date przjazdu z psem,zanim to schronisko bedzie usiłowało sie z wami skontaktować Quote
Recommended Posts