beatkacg Posted June 17, 2007 Posted June 17, 2007 [quote name='Joanna G']beatkacg na 2 fotkach znalazłam swoje sunie ,czy moge je wykorzystac na swojej stronce www??? Własnie wrócilismy z 2 dnia ze Szczecina ,dzisiaj na szczęście pogoda dopisała . Daisy (seterka irlandzka) wystepujaca w klasie otwartej otrzymuje lokate 1 i ocenę doskonała , natomiast sędzia nie przyznał jej CWC z powodu jak to określił -zbytniej szczupłosci suni :) Od jutra pracujemy nad tyciem :) oczywiście że możesz, daj znać które to zdjęcia i napisz mi swój e-mail to wyślę Ci je w oryginalnej wielkości. Quote
Martach1 Posted June 17, 2007 Posted June 17, 2007 My w Sobote z Piccolem (Australian Silky Terrier) zdobyliśmy V1 , CWC, Res.CACIB a dzisiaj z Lalą ( Shar Pei) V3- z oceną doskonałą :) Jakby ktoś miał fotki któreś z tych ras to będe wdzieczna za wrzucenie :) Quote
bognik Posted June 17, 2007 Posted June 17, 2007 beatkacg napisał(a):bognik znalazłam jeszcze jedno w miarę przyzwoite zdjęcie lhasa apso Dziękuję! :multi: Quote
Paula&Goofi Posted June 17, 2007 Posted June 17, 2007 A ja dam swoje fotki ;) Na Fotce Księżniczka Boogie ;) Brawos Bis (FCI) BAHAMA - Fanta ;) Narazie Tyle potem reszta ;) Quote
IzaP Posted June 17, 2007 Posted June 17, 2007 a czy ma ktos moze fotki westie?(i tez z BOG gr.III?) Quote
IzaP Posted June 17, 2007 Posted June 17, 2007 a czy ma ktos moze fotki westie?(i tez z BOG gr.III?) ps: przepraszam za zdublowany post :( Quote
Judit Posted June 17, 2007 Posted June 17, 2007 Ja bym prosiła zdjęcia seterów z dzisiejszego dnia :) może ktoś ma :cool3: Quote
Clover Posted June 17, 2007 Posted June 17, 2007 Witam:) Ja byłam na wystawce ;) Jedyna którkowłosa collie MACARENA BLACK SMOOTH Ko-To-Ra wywalczyła BOB i bylo blisko podium na BOG ale niestety się nie udało8) Tutaj są fotki z młodego prezentera - www.agawil.prv.pl/mlody_prezenter_szczecin_galeria.htm Jeśli ktoś ma jeszcze jakieś fotki z JH to bardzo bym prosila o wstawienie ich tutaj albo przesłanie na e-mail collies-aw@wp.pl Pochwalę się, że to mnie udalo się wywalczyć Zw.Dnia Sobota:) Pozdrawiam Agata Quote
BooBC Posted June 17, 2007 Posted June 17, 2007 Dziękuję za fotkę :loveu: Miło było poznać dogomaniaków :loveu: :multi: :loveu: Dziękuje za mile spędzony czas ;) :loveu: ;) Pozdrawiam Quote
caminada Posted June 17, 2007 Posted June 17, 2007 Gratuluje wszystkim uczestnikom naszej wystawy!!! Troche fotek z obu dni mam,ale wstawie dopiero jutro.Dzisiaj jestem juz padnieta. Poszukuje fotek z ringu collie,moze ktos cos uchwycil. Moj bialo-zloty cocker spaniel angielski w doborowej stawce pieknych psow CACIB i BOB. Macarene mam :) pozdrawiam Quote
ewaf Posted June 17, 2007 Posted June 17, 2007 Weszłam żeby popatrzeć na fotki i co widze ? ciapciaka w akcji :cool3: cyrk został uwieczniony na fotce :lol: Kooikerka nie wiem czy mam sie śmiać czy płakać że wycelowalaś w nią :diabloti: Quote
Administrators Admin Posted June 17, 2007 Administrators Posted June 17, 2007 Kilka fotek z sobotnich finałów. BIS ras polskich: BIS szczeniaków: Pary hodowlane: Grupy hodowlane: Quote
Marta666 Posted June 17, 2007 Posted June 17, 2007 Ja mam coś dla p.Ewy :cool3: Swoją drogą psinka cudna ;) a córeczka bardzo rezolutna ;) Quote
JanuszPLSzczecin Posted June 18, 2007 Posted June 18, 2007 Oto kilka fotek On-ków biorących udział w wystawie: Quote
Florka_xyz Posted June 18, 2007 Posted June 18, 2007 Mi wyjazd rowniez zaliczam do udanych ;) Z Seterka Angielska - lok.2,Seterka Irlandzka - lok.2, Siberan Husky - lok.1,Najlepszy Weteran w Rasie ;) Na MP - lok.4;) Pozdrawiam i GRATULACJE dla wszystkich ;) Quote
Talagia Posted June 18, 2007 Posted June 18, 2007 Florka znasz może wyniki reszty anglików? :cool3: Quote
Florka_xyz Posted June 18, 2007 Posted June 18, 2007 [quote name='Talagia']Florka znasz może wyniki reszty anglików? :cool3:[/quote] Nie znam ;-) ALe wiem ze jakies Psy z Niemiec powygrywaly ;) Quote
Nirse Posted June 18, 2007 Posted June 18, 2007 niestety my nie dojechaliśmy:placz: wszystkie były z Niemiec pies czarno biały i dwie suki rudo białe.pozdrawim:multi: Quote
Gazuś Posted June 18, 2007 Posted June 18, 2007 No to my się pochwalimy ;-) Doc 1/13, CWC i res. CACIB ;-) Quote
sylwiaskalska Posted June 18, 2007 Author Posted June 18, 2007 [FONT=Arial][/FONT] No u mnie kiszka bo tylko ocena bardzo dobra według sędziny Lalek powinien być wyższy - lekko mnie tym zaskoczyła bo mamy wzorcowo Oczywiście zmokłam niesamowicie bo jak byłam z Lalkiem na ringu był najgorszy deszcz i był oceniany na stoliku więc też był to dla niego stres. No i oczywiście w deszczu też zrobiłam rundkę. Nie robiłam zdjęć bo moje buty to był jeden wielki potop. No cóż zobaczymy jak pójdzie w Koszalinie :) Acha moja sędzina baaaaardzo dokładnie sprawdzała zęby. Quote
ewelinabuck Posted June 18, 2007 Posted June 18, 2007 labka berdy ktora wystawialam ocena bardzo dobra na 10 suk;) to byla jej pierwsza wystawa w zyciu ale pomimo to ladnie sie zachowywala mam pelno zdjec postaram sie wstawic;) Quote
sylwiaskalska Posted June 18, 2007 Author Posted June 18, 2007 [quote name='Gazuś']Sylwia, a kto Was sędziował ?[/quote] Już mówie : Janiki Steinbock - Bardzo dokładna sędzina Quote
Paula&Goofi Posted June 18, 2007 Posted June 18, 2007 [quote name='ewaf']Weszłam żeby popatrzeć na fotki i co widze ? ciapciaka w akcji :cool3: cyrk został uwieczniony na fotce :lol: Kooikerka nie wiem czy mam sie śmiać czy płakać że wycelowalaś w nią :diabloti:[/quote] A tak jakoś mnie zauroczyła... Starsznie mi się jej umaszczenie spodobało, a ona akurat ciągneła za smycz więc postanowiłam to uwiecznić :D Zachwilke Reszta Fotek Quote
Recommended Posts