Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 334
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Judit napisał(a):
Joanna G - dziękuje za stawkę :) i życze powodzenia jutro :)

Judit tfuuu ,tfuuu ,tfuuu nie dziękuje ,żeby nie zapeszyć.
A będziesz jutro na ringu seterów??

Posted

Joanna G napisał(a):
A będziesz jutro na ringu seterów??

Niestety nie będę. :shake:
Jestem z woj.lubelskiego - dokładniej Lublin/Lubartów a Szczecin to troszkę daleko, poza tym nie mam z kim seterowych dzieci zostawic :D 13-cioro ciągle głodnych mordek wymaga zrezygnowania z niektórych wystaw. :cool3: ;)

Posted

Czy może ktoś posiadający katalog napisać o której jutro a moze raczej juz dzis wchodzą wyżły węgierskie?? Gr VII s. T. Chwalny, ring 16. jeśłi bedzie padac rano to nie chcemy wyjerzdzać za wcześnie aby psów i siebei nie kapac w deszczu, lub nie kisić sie w samochodzie paru godzin.

Posted

Pogoda w obydwa dni nie za ciekawa :( Zdjęć mam sporo ale wkleje je po powrocie do domu bo aktualnie jestem u Cioci, a kabla nie wziełam ;)

Ewelinko bardzo miło mi byla ciebie i Palme poznać ;)
Szkoda że Boogie nie poszło dobrze, a zapowiadało się wyśmienicie!!!
Gratuluje wszystkim ;)

Posted

Dziękuje :)
Chcem jeszcze podziękować pani Jagodzie i mężowi (od Kiri) za mile spędzony czas i powierzenie mi w moje ręce Kiri oraz pani Ani od seterów za możliwość wzięcia Dianki na jh. :)
Tak ogółem.. dla mnie wystawa udana ^^

Posted

beatkacg na 2 fotkach znalazłam swoje sunie ,czy moge je wykorzystac na swojej stronce www???
Własnie wrócilismy z 2 dnia ze Szczecina ,dzisiaj na szczęście pogoda dopisała .
Daisy (seterka irlandzka) wystepujaca w klasie otwartej otrzymuje lokate 1 i ocenę doskonała , natomiast sędzia nie przyznał jej CWC z powodu jak to określił -zbytniej szczupłosci suni :) Od jutra pracujemy nad tyciem :)