Matusz Posted June 19, 2007 Posted June 19, 2007 eszcze coś na miłośników basetów;-) Staffik :smile: Quote
Matusz Posted June 19, 2007 Posted June 19, 2007 ten chart afgański zdobył 1 lokatę i słusznie, bo jest piękny !!!!:loveu::loveu::loveu: Quote
Matusz Posted June 19, 2007 Posted June 19, 2007 , moje kochane stery :smile: najpierw angielskie:loveu::loveu: Quote
Matusz Posted June 19, 2007 Posted June 19, 2007 Gordony :loveu::loveu::loveu::loveu: znowu angielskie :loveu::loveu::loveu: Wyżełki weimarskie, w tych też się zakochałem :loveu::loveu: Quote
Matusz Posted June 19, 2007 Posted June 19, 2007 no i moja ukochana rasa:loveu::loveu::loveu::loveu:, zaraz po jamnikach:loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Matusz Posted June 19, 2007 Posted June 19, 2007 a to piękny Cfafir:loveu::loveu: badzo lubiący pozować do zdjęć, sympatycznej Niemki, mówiącej po polsku:diabloti: Migotka Cfafirek z Murką:loveu::loveu: Quote
Matusz Posted June 19, 2007 Posted June 19, 2007 [quote name='Inez']Mateusz, piekne foty! Super! :loveu: :multi:[/quote] szkoda,że sie nie spotkaliśmy i nie poznaliśmy, ja byłem u Amiski pod namiotem, wiec trzeba było przyjść, gdybyś wiedziała, ale nie wiedziałaś, bo skad niby...:diabloti: Quote
skubi Posted June 19, 2007 Posted June 19, 2007 Jest i moje Vegunia :multi: :multi: :multi: Matusz5, wielkie dzięki :loveu: Quote
Matusz Posted June 19, 2007 Posted June 19, 2007 [quote name='skubi']Jest i moje Vegunia :multi: :multi: :multi: Matusz5, wielkie dzięki :loveu:[/quote] o, nie wiedziałem, że to twoja Vegunia ;) Piękną masz Vegunię, zwróciła moją uwagę, i napstrykałem fotki ;):loveu::loveu: nie ma za co ;) Quote
*hania Posted June 19, 2007 Posted June 19, 2007 ZDJĘCIA SUUUUUUPER !!! Mogę ukraść te z Melkiem i Migotką :cool3: ? >pyta szczęśliwa właścicielka ;) Quote
Matusz Posted June 19, 2007 Posted June 19, 2007 [quote name='*hania']ZDJĘCIA SUUUUUUPER !!! Mogę ukraść te z Melkiem i Migotką :cool3: ? >pyta szczęśliwa właścicielka ;)[/quote] kradnij, kradnij:p:p o witaj Hania ;):):) co zdobył Melek i Migotka? Quote
Inez Posted June 19, 2007 Posted June 19, 2007 [quote name='matusz5']szkoda,że sie nie spotkaliśmy i nie poznaliśmy, ja byłem u Amiski pod namiotem, wiec trzeba było przyjść, gdybyś wiedziała, ale nie wiedziałaś, bo skad niby...:diabloti:[/quote] ja tez byłam w niedziele u Amiśki, nawet mialam okazje podziwiać jej medale. :eviltong: Quote
Recommended Posts