Natalia_W Posted May 17, 2007 Posted May 17, 2007 Wlasnie weszlam na Wasza stronke... i jestem w szooooku .... cudo ten wasz psiak!! I wys sie z nim debiutu boicie??????? z takim psem to mysle ze luzik ;) Quote
ChowChow Posted May 20, 2007 Posted May 20, 2007 Natalia_W napisał(a):Wlasnie weszlam na Wasza stronke... i jestem w szooooku .... cudo ten wasz psiak!! I wys sie z nim debiutu boicie??????? z takim psem to mysle ze luzik ;) :oops: Bardzo dziękujemy za miłe słówko :buzi: Przyda się, bo boimy się jak fasolki...W życiu nie wystawiałam psiaka, misio jest wprawdzie całkiem grzeczny, ale roztrzepany :evil_lol:, więc może byc wesoło..no a największy dylemat, to żebym ja jemu wstydu nie narobiła:grab: Quote
karolka Posted May 21, 2007 Posted May 21, 2007 Ja równiez zabieram debiutantkę do szczecina, jestem bardzo zdenerwowana bo mała to wulkan energii i martwię się jak nam pójdzie. Czy wiadomo już jakie psiaki są zgłoszone do szczecina? Moja mała debiutantka FISICHELLA PRINCESSA Quote
Paula&Goofi Posted May 21, 2007 Posted May 21, 2007 Uła ! Widze że dużo dogomaniaków będzie :) Ja oczywiście też... Ale narazie tlko na 90 % :( Ale jak będe to mam umówione spodkanie z Ewelinką :cool3: Quote
Dropka Posted May 21, 2007 Posted May 21, 2007 czy ktoś z komitetu organizacyjnego udziela się na forum?mam pytanko odnośnie konkurecji finałowych Quote
sheltia12 Posted May 21, 2007 Posted May 21, 2007 Dropka wbierasz się moze w sobote do Szczecina? (szukam transportu dla siebie i małego psa) :) Quote
BooBC Posted May 22, 2007 Posted May 22, 2007 Ok my opłacone więc będziemy na 100% w sobote :multi: Quote
POMIAN Posted May 27, 2007 Posted May 27, 2007 Witajcie! Czy ktoś w niedzielę będzie jechał do Szczecina przez Sieradz-Kalisz? Poszukuję transportu dla jednej osoby+kontenerek z dwoma pinczerami miniaturami.Dołoże się oczywiście do paliwa. Pozdrowka. Pomian.:multi: Quote
Asta Posted May 27, 2007 Posted May 27, 2007 Melduję się na 2 dni :) Wkońcu "miastowa" wystawa :lol: Quote
BooBC Posted May 28, 2007 Posted May 28, 2007 Ja w niedzielę będę focić :cool3: :) :cool3: A w sobote proszę focić mnie :lol: :eviltong: :lol: Quote
Asta Posted May 28, 2007 Posted May 28, 2007 Może mi uda się porobić trochę zdjęć w sobotę w przerwie.. ;) w niedzielę tak samo, chyba że zmienią się plany i pojadę do Lubieszyna Quote
natalia&borys Posted June 3, 2007 Posted June 3, 2007 Ja będe na 100% z moim hawańczykiem .. Jeszcze nigdy nie byłam z nim na wystawie w Szczecinie .. Nie wiecie czy duza konkurencja jest( hawanczykowa)??:cool3: To nasza pierwsza międzynarodówka będzie Quote
Gazuś Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 Ja sie wystawiam w niedziele z Docem ;-) Wiadomo coś o stawkach? Quote
caminada Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 Gazuś napisał(a):Ja sie wystawiam w niedziele z Docem ;-) Wiadomo coś o stawkach? jeszcze nie, dopiero zakonczono przyjmowanie zgloszen.plan sedziowania w obrobce ,ale wstepne dane pokazuja tylko 44 goldeny. pozdrawiam Quote
BooBC Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 A gdzie można znaleźć te wstępne dane? Czy dostaliście już numery startowe? Quote
ChowChow Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 Mamma mia, już tylko niecałe dwa tygodnie, a my cały czas w powijaczkach..,misio ma puchar za największego oszołoma wystwy jak w banku :diabloti: Quote
Gazuś Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 Dobra, już mam ;-) Podobno katalog w necie będzie na dniach. Quote
miniaga Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 Czy ktoś z wybierających się do Szczecina na sobotę ma wolne miejsce? Szukam transportu dla mnie i suczki grzywacza chińskiego. Proszę o info na priw. Oczywiście płacę za paliwko. Quote
karolka Posted June 6, 2007 Posted June 6, 2007 palma zapraszam z tym aparacikiem pod ring sharpków, jest duża sznsa na główną nagrodę w konkursie śmiechu warte, moja sunia ciągle myśli że ringówka jest do zjedzenia. :placz: Quote
BooBC Posted June 6, 2007 Posted June 6, 2007 Spokojnie moja też tak myślała ;) I powiem Ci że na wystawie w Szczecinie jakieś dobre pare lat temu szczeniaki rasy (chyba :oops: border collie, albo syberiany :eviltong: bardzo podobne wiem wiem :lol: :eviltong: :lol: Ale to było jakieś 5 lat temu ? Jak nie lepiej .... ) były wystawiane na zabawe .... gdyż żadno ze szczeniąt nie chciało się pokazywać jak to na ringu przystoi sędzia powiedział aby się z psami pobawić :) Ale 1 lokata będzie zobaczysz .... naprawdę ładny psiunek :loveu: :loveu: :loveu: No i z aparatem będę .... żeby 1 lokatę upamiętnić w moim "sprzęcie" :evil_lol: :eviltong: :evil_lol: Pozdrawiam Quote
karolka Posted June 6, 2007 Posted June 6, 2007 Oby, najgorszy jest zgryz, sunia pokazuje go nie chętnie, a w naszej rasie to bardzo istotne. Do zobaczenia, pewnie się po psiakach poznamy :) Quote
margo001 Posted June 6, 2007 Posted June 6, 2007 Karolka nie martw się jakoś tam będzie ;) zawsze musi byc ten pierwszy raz :loveu: my też mieliśmy problem z pokazywaniem ząbków :evil_lol: nie przejmuj się :loveu: co ma by to będzie :cool3: Quote
Recommended Posts