Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 334
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Natalia_W napisał(a):
Wlasnie weszlam na Wasza stronke... i jestem w szooooku .... cudo ten wasz psiak!!
I wys sie z nim debiutu boicie??????? z takim psem to mysle ze luzik ;)

:oops: Bardzo dziękujemy za miłe słówko :buzi: Przyda się, bo boimy się jak fasolki...W życiu nie wystawiałam psiaka, misio jest wprawdzie całkiem grzeczny, ale roztrzepany :evil_lol:, więc może byc wesoło..no a największy dylemat, to żebym ja jemu wstydu nie narobiła:grab:

Posted

Ja równiez zabieram debiutantkę do szczecina, jestem bardzo zdenerwowana bo mała to wulkan energii i martwię się jak nam pójdzie.
Czy wiadomo już jakie psiaki są zgłoszone do szczecina?

Moja mała debiutantka FISICHELLA PRINCESSA

Posted

Witajcie!
Czy ktoś w niedzielę będzie jechał do Szczecina przez Sieradz-Kalisz?
Poszukuję transportu dla jednej osoby+kontenerek z dwoma pinczerami miniaturami.Dołoże się oczywiście do paliwa.
Pozdrowka.
Pomian.:multi:

Posted

Może mi uda się porobić trochę zdjęć w sobotę w przerwie.. ;) w niedzielę tak samo, chyba że zmienią się plany i pojadę do Lubieszyna

Posted

Ja będe na 100% z moim hawańczykiem .. Jeszcze nigdy nie byłam z nim na wystawie w Szczecinie .. Nie wiecie czy duza konkurencja jest( hawanczykowa)??:cool3: To nasza pierwsza międzynarodówka będzie

Posted

Gazuś napisał(a):
Ja sie wystawiam w niedziele z Docem ;-)
Wiadomo coś o stawkach?

jeszcze nie, dopiero zakonczono przyjmowanie zgloszen.plan sedziowania w obrobce ,ale wstepne dane pokazuja tylko 44 goldeny.
pozdrawiam

Posted

Czy ktoś z wybierających się do Szczecina na sobotę ma wolne miejsce? Szukam transportu dla mnie i suczki grzywacza chińskiego. Proszę o info na priw. Oczywiście płacę za paliwko.

Posted

palma

zapraszam z tym aparacikiem pod ring sharpków, jest duża sznsa na główną nagrodę w konkursie śmiechu warte, moja sunia ciągle myśli że ringówka jest do zjedzenia. :placz:

Posted

Spokojnie moja też tak myślała ;)
I powiem Ci że na wystawie w Szczecinie jakieś dobre pare lat temu szczeniaki rasy (chyba :oops: border collie, albo syberiany :eviltong: bardzo podobne wiem wiem :lol: :eviltong: :lol: Ale to było jakieś 5 lat temu ? Jak nie lepiej .... ) były wystawiane na zabawe .... gdyż żadno ze szczeniąt nie chciało się pokazywać jak to na ringu przystoi sędzia powiedział aby się z psami pobawić :) Ale 1 lokata będzie zobaczysz .... naprawdę ładny psiunek :loveu: :loveu: :loveu:
No i z aparatem będę .... żeby 1 lokatę upamiętnić w moim "sprzęcie" :evil_lol: :eviltong: :evil_lol:

Pozdrawiam

Posted

Karolka nie martw się jakoś tam będzie ;) zawsze musi byc ten pierwszy raz :loveu: my też mieliśmy problem z pokazywaniem ząbków :evil_lol: nie przejmuj się :loveu: co ma by to będzie :cool3: