sheltia12 Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 Czy ktos jeszie z Trójmiasta i miałby miejsce dla 1 os. + owcz. szetlandzkiego? Transport potrzebny wyłącznie na sobote, bez noclegu. Prosze o odp na maila sheltia@wp.pl Pozdrawiam, Sheltia Quote
Florka_xyz Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 ShP napisał(a):To się rozumie Marto :cool3:. Od niedawna jestem na forum i z chęcią poznam miłą forumowiczke. Gratuluję pięknej suczki Zahiry. No to będzie okazja , a skad znasz moja sunie ??;) Quote
AiK Posted April 22, 2007 Posted April 22, 2007 sylwiaskalska napisał(a):Wczoraj byłam w Związku opłacić składkę na 2007 rok 44 zika czy mi się wydaje czy w tamtym roku płaciło się mniej ? No ale będe wystawiać w sobotkę a w niedzielkę jako widz :) może też wpadnę w niedzielę jako widz :lol: jedziesz do gorzowa? Quote
sylwiaskalska Posted April 23, 2007 Author Posted April 23, 2007 AiK napisał(a):może też wpadnę w niedzielę jako widz :lol: jedziesz do gorzowa? Taak jade bo blisko :) do Gorzowa i Koszalina :) Quote
sylwiaskalska Posted April 30, 2007 Author Posted April 30, 2007 Dziś zgłosiłam swojego łobuza :) w klasie pośredniej Pozdrawiam :) Quote
elapieczus1 Posted April 30, 2007 Posted April 30, 2007 jeśli chodzi o nocleg to służę pomocą i zapraszam:) Quote
sylwiaskalska Posted April 30, 2007 Author Posted April 30, 2007 Ja też mogę kogoś przenocować z piątku na sobote bo ja wystawiam w sobotę i od razu mogę z tą osobą pojechać na wystawę :) Najlepiej żeby to była osoba z małym pieskiem który nie będzie się bał moich brytanów :p Quote
sheltia12 Posted May 1, 2007 Posted May 1, 2007 szukam transportu na wystawę w Szczecinie na 16 czerwca. 1 osoba + owcz. szetlandzki. kontakt: mail sheltia@wp.pl gg 2299078 Pozdrawiam, Ania Quote
Viz Posted May 6, 2007 Posted May 6, 2007 Witam! Właśnie zgłosiłam swojego psa na tą wystawę i sprawdziłam połączenie pociągów. Żadne nam nie pasuje. :roll: Czy ktoś z dogomaniaków (z 3miasta i okolic) jedzie w niedzielę do Szczecina i znalazłby miejsce dla niekłopotliwej osoby ze swoim malutkim psiakiem? :evil_lol: Psiak to jamnik długowłosy mini, może jechać na kolanach lub w bagażniku w transporterze. Jest spokojny i nie robi żadnych problemów w podróży. Kocha wszystkich ludzi i psy. :lol: Byłabym wdzięczna za odezwanie się, najlepiej na PW! Quote
BooBC Posted May 8, 2007 Posted May 8, 2007 Ja właśnie się zgłosiłam :loveu: :multi: :loveu: Będziemy wystawiać się w sobotę - border collie w młodzieży :) :) :) Jutro skoczę opłacić :) Quote
Sandra i Soul :) Posted May 8, 2007 Posted May 8, 2007 My także już zgłoszeni do klasy młodzieży.To będzie nasz debiut. :lol::lol: Quote
BooBC Posted May 9, 2007 Posted May 9, 2007 A więc życzę udanego debiutu :) A wie może ktoś so kiedy można zgłaszać się na Koszalin ;) Quote
ShP Posted May 11, 2007 Posted May 11, 2007 Florka_xyz napisał(a):No to będzie okazja , a skad znasz moja sunie ??;) Ze zdjęć :razz:. Quote
ChowChow Posted May 11, 2007 Posted May 11, 2007 Jesteśmy świeżynki i będziemy debiutować właśnie w Szczecinie :nerwy: Szczeniaczki, kremowy chłopczyk chow chow. Na razie trenujemy i trzęsiemy porteczkami, co by miśkowi wstydu nie narobić :mdleje:;) Quote
skubi Posted May 11, 2007 Posted May 11, 2007 Wie ktoś może, czy można jeszcze zgłaszać do Szczecina??? Ja oczywiście przegapiłam wczorajszy termin :angryy: Quote
ChowChow Posted May 11, 2007 Posted May 11, 2007 Teramin przyjmowania zgłoszeń przedłużono do 25 maja Quote
skubi Posted May 11, 2007 Posted May 11, 2007 Dzięki :loveu: To może jednak uda się man pojechać do Szczecina ;) Quote
Joanna G Posted May 12, 2007 Posted May 12, 2007 Ja też już zgłosiłam swoja gromadkę ,będe 2 dni z 4 psiakami.Z tego 2 sunie będą debiutowac na ringach ,juz mam tremę jak nie wiem co :).Mam nadzieje ,że rozkład godzinowy w sobote mi podpasuje ,a jak nie to zatrudnię męża do wystawiania :lol: Quote
piotrjan Posted May 12, 2007 Posted May 12, 2007 Będziemy . Za dobrze idzie nam nad morzem , aby nie być . .... no i aby nie zapeszyć . Quote
BooBC Posted May 14, 2007 Posted May 14, 2007 ChowChow napisał(a):Jesteśmy świeżynki i będziemy debiutować właśnie w Szczecinie :nerwy: Szczeniaczki, kremowy chłopczyk chow chow. Na razie trenujemy i trzęsiemy porteczkami, co by miśkowi wstydu nie narobić :mdleje:;) Wszystko będzie ok :) Ja też się bałam debiutu .... który był na Poznańskiej światówce :eviltong: Jeszcze Cię dogomaniacy obfocą :) Ja np. jeśli będziesz chciała :cool3: :eviltong: :cool3: Quote
TANANA Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 czy ktos wybiera sie na wystawe z Krakowa lub Zakopanego i ma miejsce w aucie? Quote
AiK Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 sylwiaskalska napisał(a):Taak jade bo blisko :) do Gorzowa i Koszalina :) też wybieram się do koszalina:lol: wystawa w zeszłym roku była tam koszmarna nie na boisku tylko na terwnie przyległym strasznie było gorąco zaduch i śmierdziało mam nadzieję że w tym roku będzie lepiej bo zawsze było ok Quote
ChowChow Posted May 16, 2007 Posted May 16, 2007 palma napisał(a):Wszystko będzie ok :) Ja też się bałam debiutu .... który był na Poznańskiej światówce :eviltong: Jeszcze Cię dogomaniacy obfocą :) Ja np. jeśli będziesz chciała :cool3: :eviltong: :cool3: No pefffnie :calus: I dzięki wielkie za pocieszkę, choc jak na razie widzę to tak: :painting: :evil_lol: Quote
Recommended Posts