Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 334
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ShP napisał(a):
To się rozumie Marto :cool3:.

Od niedawna jestem na forum i z chęcią poznam miłą forumowiczke.
Gratuluję pięknej suczki Zahiry.

No to będzie okazja , a skad znasz moja sunie ??;)

Posted

sylwiaskalska napisał(a):
Wczoraj byłam w Związku opłacić składkę na 2007 rok 44 zika czy mi się wydaje czy w tamtym roku płaciło się mniej ?

No ale będe wystawiać w sobotkę a w niedzielkę jako widz :)

może też wpadnę w niedzielę jako widz :lol:
jedziesz do gorzowa?

Posted

Ja też mogę kogoś przenocować z piątku na sobote bo ja wystawiam w sobotę i od razu mogę z tą osobą pojechać na wystawę :)
Najlepiej żeby to była osoba z małym pieskiem który nie będzie się bał moich brytanów :p

Posted

Witam!
Właśnie zgłosiłam swojego psa na tą wystawę i sprawdziłam połączenie pociągów. Żadne nam nie pasuje. :roll:

Czy ktoś z dogomaniaków (z 3miasta i okolic) jedzie w niedzielę do Szczecina i znalazłby miejsce dla niekłopotliwej osoby ze swoim malutkim psiakiem? :evil_lol: Psiak to jamnik długowłosy mini, może jechać na kolanach lub w bagażniku w transporterze. Jest spokojny i nie robi żadnych problemów w podróży. Kocha wszystkich ludzi i psy. :lol:

Byłabym wdzięczna za odezwanie się, najlepiej na PW!

Posted

Ja właśnie się zgłosiłam :loveu: :multi: :loveu: Będziemy wystawiać się w sobotę - border collie w młodzieży :) :) :) Jutro skoczę opłacić :)

Posted

Jesteśmy świeżynki i będziemy debiutować właśnie w Szczecinie :nerwy: Szczeniaczki, kremowy chłopczyk chow chow. Na razie trenujemy i trzęsiemy porteczkami, co by miśkowi wstydu nie narobić :mdleje:;)

Posted

Ja też już zgłosiłam swoja gromadkę ,będe 2 dni z 4 psiakami.Z tego 2 sunie będą debiutowac na ringach ,juz mam tremę jak nie wiem co :).Mam nadzieje ,że rozkład godzinowy w sobote mi podpasuje ,a jak nie to zatrudnię męża do wystawiania :lol:

Posted

ChowChow napisał(a):
Jesteśmy świeżynki i będziemy debiutować właśnie w Szczecinie :nerwy: Szczeniaczki, kremowy chłopczyk chow chow. Na razie trenujemy i trzęsiemy porteczkami, co by miśkowi wstydu nie narobić :mdleje:;)

Wszystko będzie ok :) Ja też się bałam debiutu .... który był na Poznańskiej światówce :eviltong: Jeszcze Cię dogomaniacy obfocą :) Ja np. jeśli będziesz chciała :cool3: :eviltong: :cool3:

Posted

sylwiaskalska napisał(a):
Taak jade bo blisko :) do Gorzowa i Koszalina :)

też wybieram się do koszalina:lol: wystawa w zeszłym roku była tam koszmarna nie na boisku tylko na terwnie przyległym strasznie było gorąco zaduch i śmierdziało mam nadzieję że w tym roku będzie lepiej bo zawsze było ok

Posted

palma napisał(a):
Wszystko będzie ok :) Ja też się bałam debiutu .... który był na Poznańskiej światówce :eviltong: Jeszcze Cię dogomaniacy obfocą :) Ja np. jeśli będziesz chciała :cool3: :eviltong: :cool3:

No pefffnie :calus: I dzięki wielkie za pocieszkę, choc jak na razie widzę to tak: :painting: :evil_lol: