Aggie Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 ojej jaka ta Neli do mojej Iskierki z Chrcynnego podobna.... , wiem że to off - jak mi każecie to wytnę ale sami popatrzcie... tyle ze u was w Ostródzie to psiaki jakoś odżywione... a te z chrcynnego.. ech szkoda gadać.... eeee znowu zdjecia nie umiem wstawić... no nic... piękna czarna doma jak moja, i jak moja szuka domku...:-( Quote
Matusz Posted April 5, 2007 Author Posted April 5, 2007 Neli pokaż się wszystkim na pierwszej stronie :) Już jutro będę u Ciebie, wymiziam Cię i będę życzył Ci Wesołych Świąt, wiedząc i tak, że wcale one takie wesołe nie będą, bo spędzone w schronisku:-(Tak bardzo bym chciał bys miała już swój domek, swój ciepły kąt, swoją miskę, swoją rękę do głaskania, serce, które by Cie kochało !! Quote
Matusz Posted April 7, 2007 Author Posted April 7, 2007 Na dobranoc idziemy na wirtualny spacerek kochana psinko !! :painting::painting: Quote
supergoga Posted April 9, 2007 Posted April 9, 2007 Neli jest młodą sunią z ostródzkiego schroniska. Ma 1,5 roku, całe życie jeszcze przed nią, a jednak – jest psem bez własnego domu. Śliczna, czarna sunia została podrzucona przy szkole w Morągu, po czym została przywieziona do schroniska.... Mimo porzucenia i tego co przeszła, a o czym tylko ona mogłaby nam opowiedzieć jest bardzo łagodną, bardzo garnącą się do człowieka i pragnącą z nim kontaktu psinką. Nie jest konfliktowa, ale zawsze uważnie obserwuje przechodzących ludzi – licząc, że ktoś ja zauważy. Taka młoda psina nie powinna rozwijać się, dojrzewać, przebywać – z dala od człowieka, poza własnym domem, w schronisku. Powinna mieć opiekę, człowieka i wiele, wiele miłości. Powinna mieć DOM. Podaruj Neli kochający dom, gdzie znajdzie miłość i szczęście ! ! ! Pokaż jej, jak dobry, jak wspaniały może być człowiek – zanim straci nadzieje, zanim schroniskowa depresja uczyni z niej bezwolną, smętna, zaszytą w budzie psinę. Zanim odejdzie w mrok zapomnienia, oznakowana numerem boksu. Zanim zniknie na zawsze. Przed Neli tyle lat – lat które powinna przeżyć z człowiekiem. Odpłaci wiernością i miłością – tylko komu? Czy jest gdzieś człowiek Neli – czarnej, młodej suni, która szuka domu. Quote
Matusz Posted April 9, 2007 Author Posted April 9, 2007 [quote name='supergoga']Neli jest młodą sunią z ostródzkiego schroniska. Ma 1,5 roku, całe życie jeszcze przed nią, a jednak – jest psem bez własnego domu. Śliczna, czarna sunia została podrzucona przy szkole w Morągu, po czym została przywieziona do schroniska.... Mimo porzucenia i tego co przeszła, a o czym tylko ona mogłaby nam opowiedzieć jest bardzo łagodną, bardzo garnącą się do człowieka i pragnącą z nim kontaktu psinką. Nie jest konfliktowa, ale zawsze uważnie obserwuje przechodzących ludzi – licząc, że ktoś ja zauważy. Taka młoda psina nie powinna rozwijać się, dojrzewać, przebywać – z dala od człowieka, poza własnym domem, w schronisku. Powinna mieć opiekę, człowieka i wiele, wiele miłości. Powinna mieć DOM. Podaruj Neli kochający dom, gdzie znajdzie miłość i szczęście ! ! ! Pokaż jej, jak dobry, jak wspaniały może być człowiek – zanim straci nadzieje, zanim schroniskowa depresja uczyni z niej bezwolną, smętna, zaszytą w budzie psinę. Zanim odejdzie w mrok zapomnienia, oznakowana numerem boksu. Zanim zniknie na zawsze. Przed Neli tyle lat – lat które powinna przeżyć z człowiekiem. Odpłaci wiernością i miłością – tylko komu? Czy jest gdzieś człowiek Neli – czarnej, młodej suni, która szuka domu. Wielkie Merci !! Quote
Isabel Posted April 9, 2007 Posted April 9, 2007 Supergoga napisała już wszystko. Mogę tylko podnieść! Quote
Matusz Posted April 10, 2007 Author Posted April 10, 2007 Magda_sz napisał(a):Czy Neli jest na allegro? nie ma...:shake: Quote
Matusz Posted April 13, 2007 Author Posted April 13, 2007 Neli szybko pokazuj sie na pierwszej !!! Kiedy nadejdzie dla Ciebie prawdziwy szczęśliwy dzień ?? Quote
Matusz Posted April 15, 2007 Author Posted April 15, 2007 Neli pokaż się na pierwszej !! Szybko !! Quote
Matusz Posted April 17, 2007 Author Posted April 17, 2007 Czy nikt nie chce przygarnąć takiej śliczności?? :-( Quote
Isabel Posted April 17, 2007 Posted April 17, 2007 Te śliczne bursztynowe oczka o domek bardzo proszą! Quote
Recommended Posts