Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Pani z Sandomierza szuka małego pieska, do 10 kg. W piątek bedzie w Krakowie i w ogole deklaruje, że po psa przyjedzie, gdzie trzeba. Macie jakiegoś małego? Jakby co, to dajcie znać na pw, podam namiar na panią :-)

Posted

U mnie jest Felix - w typie jack russel teriera, nie waży więcej niż 10kg, młodziutki. Był potrącony przez auto i miał złamaną tylną łapkę. Jest już po zdjęciu gipsu, pod koniec miesiąca ma mieć kontrolne RTG.
Z charakteru typowy terier - uparty, energiczny, wesoły. Szybko się uczy. Nie wykazuje agresji do ludzi, z psami u mnie w hotelu się dogaduje, ale zdarza mu się na któregoś burknąć. Inne zwierzęta najchętniej by zeżarł (królik, kury, koty).
Niedługo będzie kastrowany.

https://www.facebook.com/events/542267179153527/

Z takich maluchów jest też Barbi, malutka, ok. roczna. Teraz jest w DT w Łodzi.

https://www.facebook.com/events/400452460070101/

Posted

[quote name='Lobaria']Wstawię jeszcze małego Reksia potem[/QUOTE]
Oooo, Reksio jest boski :loveu: Prawdziwy Reksio z bajki ;) Na jego widok gęba sama się śmieje, nie rozumiem, dlaczego nie ma domu... Na moim blogu na prawym pasku jest trzeci od góry - tzn. jego fotka... Nie umiem tu wstawić z albumu bloggera...

Posted

Pani z Sandomierza sie "wykruszyła" , ale mam następną. Pani spod Warszawy, ale chce osobiście po psiaka przyjechać, gdzie trzeba. Ona szuka psiaka terierowatego, więc powiem jej o Feliksie. Podam jej numer do Fundacji i jeśli zadzwoni, to same zobaczycie.

Posted

[quote name='beta ata']Pani z Sandomierza sie "wykruszyła" , ale mam następną. Pani spod Warszawy, ale chce osobiście po psiaka przyjechać, gdzie trzeba. Ona szuka psiaka terierowatego, więc powiem jej o Feliksie. Podam jej numer do Fundacji i jeśli zadzwoni, to same zobaczycie.[/QUOTE]

Super, a gdyby spodobal sie Reksio, to jest pod Zawierciem