Justa i zwierzaki Posted March 22, 2013 Posted March 22, 2013 Skaner ma na razie ogłoszenia na 20 portalach , ale niebawem będzie ich znacznie więcej :) Quote
Justa i zwierzaki Posted March 22, 2013 Posted March 22, 2013 Skaner ma 70 ogł, musicie tylko niektóre aktywować ... Quote
Avilia Posted March 22, 2013 Author Posted March 22, 2013 Justa i zwierzaki napisał(a):Skaner ma 70 ogł, musicie tylko niektóre aktywować ... Właśnie to robię - serdecznie dziękujemy! To jego szansa! :) A ja apeluję o DT dla szczeniaków :( Quote
Justa i zwierzaki Posted March 23, 2013 Posted March 23, 2013 Podałam do iebie nr tel bo kros do mnie dzwonił w sprawie 3-4 mies kociaka a u mnie same od roku wzwyż a Skaner nie wiele starszy i może kto wie ... W sprawie tymczasowania szczeniąt nie mogę pomóc :(:(:( choć bardzo bym chciała ale mam w domu teraz 3 psy , kilkanaście kotów w tym 4 koty w pampersach po ciężkich wypadkach i opieka nad nimi jest bardzo i to bardzo czasochłonna a szczeniak w domu tez potrzebuje swego czasu :( , moi znajomi już wszyscy też mają psy i nie ha pomóc :(:(:( Quote
ewu Posted March 23, 2013 Posted March 23, 2013 Avilia napisał(a):Właśnie to robię - serdecznie dziękujemy! To jego szansa! :) A ja apeluję o DT dla szczeniaków :( Dramat z tymi szczeniaczkami , w Ostrowii 6 nowych... Quote
ewu Posted March 23, 2013 Posted March 23, 2013 Justa i zwierzaki napisał(a):Podałam do iebie nr tel bo kros do mnie dzwonił w sprawie 3-4 mies kociaka a u mnie same od roku wzwyż a Skaner nie wiele starszy i może kto wie ... W sprawie tymczasowania szczeniąt nie mogę pomóc :(:(:( choć bardzo bym chciała ale mam w domu teraz 3 psy , kilkanaście kotów w tym 4 koty w pampersach po ciężkich wypadkach i opieka nad nimi jest bardzo i to bardzo czasochłonna a szczeniak w domu tez potrzebuje swego czasu :( , moi znajomi już wszyscy też mają psy i nie ha pomóc :(:(:( Justynko kochana tyle co Ty pomagasz to i tak za dużo , jak na jedną Kobietkę... Ja mam 3 psy i królika ale często wyjeżdżam i nie mogę już brać nowych zwierzaków...:( Jest jeszcze 90- letnia Babcia z endoprotezą stawu biodrowego....Pomagam ile mogę i jak mogę... Quote
Justa i zwierzaki Posted March 24, 2013 Posted March 24, 2013 ewu napisał(a):Justynko kochana tyle co Ty pomagasz to i tak za dużo , jak na jedną Kobietkę... Ja mam 3 psy i królika ale często wyjeżdżam i nie mogę już brać nowych zwierzaków...:( Jest jeszcze 90- letnia Babcia z endoprotezą stawu biodrowego....Pomagam ile mogę i jak mogę... Kochana Ewu , aby karzdy zrbił choc troszke tego co Ty tez robisz nie było by tylu dramatów a że jest nas za mało i to boli :(:(:( Quote
Justa i zwierzaki Posted March 24, 2013 Posted March 24, 2013 Przed chwilką znów podałam twój nr w sprawie Skanera bo pani chciała cos młodszego ... A tez miałam wczoraj tel w sprawie Węgielka i domek wydawał sie super , no i poprosiłam o adres do wizyty P/A i do tej pory nie podali ... Quote
Justa i zwierzaki Posted March 24, 2013 Posted March 24, 2013 Szlag mnie zaraz trafi :angryy::angryy::angryy: Bardzo Was prosze napiszcie do tej osoby , że oddawanie tak młodych 3 tyg kociąt to wyrok dla nich ( koty do oddania powinne mieć minimum 2 miesiące , a najlepiej jest oddawać 3 miesięczne ) i że konieczna jest sterylka kotki ... http://tablica.pl/oferta/kocieta-do-oddania-za-darno-ID2xKIP.html#1e3b1a3053;r:6;s:282 Quote
Justa i zwierzaki Posted March 24, 2013 Posted March 24, 2013 Przed chwilka podałam do ciebie nr tel , bo pewien pan dzwonił do mnie w sprawie Sary, miała by pilnować domu razem z labladorem , ale ja bym wolała aby Sara trafiła do mieszkania i mam nadzieje ze od Was weźmie któregoś , może Zira a może inny pies by sie nadawał ??? Quote
Avilia Posted March 24, 2013 Author Posted March 24, 2013 Do mnie nikt nie dzwonił.... Ale pilnować domu to powinien właściciel lub alarm, a nie pies :) Quote
Justa i zwierzaki Posted March 24, 2013 Posted March 24, 2013 Avilia napisał(a):Do mnie nikt nie dzwonił.... Ale pilnować domu to powinien właściciel lub alarm, a nie pies :) Ani w sprawie Skanera , ani w sparawie psa ? Podałam ten nr 782 241 515 Dlatego nie chciałam dać Sary , ale wiesz dla psa z Punktu to było by o wiele lepsze rozwiązanie tym bardziej że by był z labkiem ... Quote
Avilia Posted March 24, 2013 Author Posted March 24, 2013 Justa i zwierzaki napisał(a):Ani w sprawie Skanera , ani w sparawie psa ? Podałam ten nr 782 241 515 Dlatego nie chciałam dać Sary , ale wiesz dla psa z Punktu to było by o wiele lepsze rozwiązanie tym bardziej że by był z labkiem ... O Skanera dzwonił Pan, wysłałam zdjęcia i cisza. Więcej nikt nie dzwonił. Quote
Justa i zwierzaki Posted March 25, 2013 Posted March 25, 2013 Avilia napisał(a):O Skanera dzwonił Pan, wysłałam zdjęcia i cisza. Więcej nikt nie dzwonił. Przecież jest ładny , młody i miziasty i domu brak :(:(:( Quote
ewu Posted April 2, 2013 Posted April 2, 2013 Przez Święta nie byłam na dogo bo miałam gości i spali w pokoju z kompem..:) Dzisiaj dzwoniłam do Oli , kupiłam karmę dla szczeniaczków z kartonu. Przygotuję ogłoszenia , za długo siedzą u Makili...:( Quote
ewu Posted April 2, 2013 Posted April 2, 2013 [quote name='__Lara']Coś tu nikt nie zagląda ostatnio :([/QUOTE] No poznikały Cioteczki.... Mało nas:( Quote
Avilia Posted April 3, 2013 Author Posted April 3, 2013 Nas mało, zwierząt dużo :( A my już ledwo ciągniemy :( Quote
Mazowszanka13 Posted April 3, 2013 Posted April 3, 2013 Cioteczki zaglądają. ale tez spłukane :-( Quote
Klaudus__ Posted April 3, 2013 Posted April 3, 2013 [quote name='ewu']kupiłam karmę dla szczeniaczków z kartonu. Przygotuję ogłoszenia , za długo siedzą u Makili...:(Bardzo mocno dziękujemy!!!!!!! Quote
__Lara Posted April 3, 2013 Posted April 3, 2013 No mało nas, a kasy brak, i czasu brak, wszystko z doskoku :( Quote
ewu Posted April 3, 2013 Posted April 3, 2013 Niestety nowy kożuch , którty chciałam sprzedać na potrzeby fundacji nie znalazł nabywcy:( Ani na allegro ani na bazarku:( Nowy , bardzo ładny ....Byłam pewna ,że pójdzie..... Quote
Justa i zwierzaki Posted April 6, 2013 Posted April 6, 2013 [quote name='ewu']Niestety nowy kożuch , którty chciałam sprzedać na potrzeby fundacji nie znalazł nabywcy:( Ani na allegro ani na bazarku:( Nowy , bardzo ładny ....Byłam pewna ,że pójdzie.....[/QUOTE] :(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:( Quote
Recommended Posts