Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Justa i zwierzaki napisał(a):
Skaner ma 70 ogł, musicie tylko niektóre aktywować ...

Właśnie to robię - serdecznie dziękujemy! To jego szansa! :)

A ja apeluję o DT dla szczeniaków :(

Posted

Podałam do iebie nr tel bo kros do mnie dzwonił w sprawie 3-4 mies kociaka a u mnie same od roku wzwyż a Skaner nie wiele starszy i może kto wie ...

W sprawie tymczasowania szczeniąt nie mogę pomóc :(:(:( choć bardzo bym chciała ale mam w domu teraz 3 psy , kilkanaście kotów w tym 4 koty w pampersach po ciężkich wypadkach i opieka nad nimi jest bardzo i to bardzo czasochłonna a szczeniak w domu tez potrzebuje swego czasu :( , moi znajomi już wszyscy też mają psy i nie ha pomóc :(:(:(

Posted

Avilia napisał(a):
Właśnie to robię - serdecznie dziękujemy! To jego szansa! :)

A ja apeluję o DT dla szczeniaków :(

Dramat z tymi szczeniaczkami , w Ostrowii 6 nowych...

Posted

Podałam do iebie nr tel bo kros do mnie dzwonił w sprawie 3-4 mies kociaka a u mnie same od roku wzwyż a Skaner nie wiele starszy i może kto wie ...

W sprawie tymczasowania szczeniąt nie mogę pomóc :(:(:( choć bardzo bym chciała ale mam w domu teraz 3 psy , kilkanaście kotów w tym 4 koty w pampersach po ciężkich wypadkach i opieka nad nimi jest bardzo i to bardzo czasochłonna a szczeniak w domu tez potrzebuje swego czasu :( , moi znajomi już wszyscy też mają psy i nie ha pomóc :(:(:(

Justynko kochana tyle co Ty pomagasz to i tak za dużo , jak na jedną Kobietkę...
Ja mam 3 psy i królika ale często wyjeżdżam i nie mogę już brać nowych zwierzaków...:(
Jest jeszcze 90- letnia Babcia z endoprotezą stawu biodrowego....Pomagam ile mogę i jak mogę...

Posted

ewu napisał(a):
Justynko kochana tyle co Ty pomagasz to i tak za dużo , jak na jedną Kobietkę...
Ja mam 3 psy i królika ale często wyjeżdżam i nie mogę już brać nowych zwierzaków...:(
Jest jeszcze 90- letnia Babcia z endoprotezą stawu biodrowego....Pomagam ile mogę i jak mogę...

Kochana Ewu , aby karzdy zrbił choc troszke tego co Ty tez robisz nie było by tylu dramatów a że jest nas za mało i to boli :(:(:(

Posted

Przed chwilka podałam do ciebie nr tel , bo pewien pan dzwonił do mnie w sprawie Sary, miała by pilnować domu razem z labladorem , ale ja bym wolała aby Sara trafiła do mieszkania i mam nadzieje ze od Was weźmie któregoś , może Zira a może inny pies by sie nadawał ???

Posted

Avilia napisał(a):
Do mnie nikt nie dzwonił....
Ale pilnować domu to powinien właściciel lub alarm, a nie pies :)

Ani w sprawie Skanera , ani w sparawie psa ?
Podałam ten nr 782 241 515

Dlatego nie chciałam dać Sary , ale wiesz dla psa z Punktu to było by o wiele lepsze rozwiązanie tym bardziej że by był z labkiem ...

Posted

Ani w sprawie Skanera , ani w sparawie psa ?
Podałam ten nr 782 241 515

Dlatego nie chciałam dać Sary , ale wiesz dla psa z Punktu to było by o wiele lepsze rozwiązanie tym bardziej że by był z labkiem ...

O Skanera dzwonił Pan, wysłałam zdjęcia i cisza.
Więcej nikt nie dzwonił.

Posted

Przez Święta nie byłam na dogo bo miałam gości i spali w pokoju z kompem..:)
Dzisiaj dzwoniłam do Oli , kupiłam karmę dla szczeniaczków z kartonu.
Przygotuję ogłoszenia , za długo siedzą u Makili...:(

Posted

Niestety nowy kożuch , którty chciałam sprzedać na potrzeby fundacji nie znalazł nabywcy:(
Ani na allegro ani na bazarku:( Nowy , bardzo ładny ....Byłam pewna ,że pójdzie.....

Posted

[quote name='ewu']Niestety nowy kożuch , którty chciałam sprzedać na potrzeby fundacji nie znalazł nabywcy:(
Ani na allegro ani na bazarku:( Nowy , bardzo ładny ....Byłam pewna ,że pójdzie.....[/QUOTE]

:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(