Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='ewu']Trixi jutro jedzie ze mną do Warszawy, tam czeka na nią jej Pani:smile:
Właśnie szaleje z moim Pączkiem. cudna jest:smile:

Trixula już w Gdańsku :)
Wszyscy zachwyceni :)

Pani Basiu - jeszcze raz WIELKIE dzięki!!!! :loveu:

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Avilia napisał(a):
Trixula już w Gdańsku :)
Wszyscy zachwyceni :)

Pani Basiu - jeszcze raz WIELKIE dzięki!!!! :loveu:

Nie ma za co:) Zakochałam się w niej, jest fantastyczna:)

Posted

Dzisiaj do punktu odwieziono ślicznego, młodego ON-ka, trochę wychudzony, ale bardzo przyjazny psiak, młodziutki - zęby bielutkie. Serce się ściska... Biedak szukał swojego ludzia, wszelkimi możliwymi wejściami próbowal się dostać do urzędu, nawet okienka piwniczne sprawdzał :( Wszedł, ale ludzia nie znalazł, nikt się do niego nie przyznawał :( Pracownicy zawieżli go do Punktu.

Posted

[quote name='Isiak']Dzisiaj do punktu odwieziono ślicznego, młodego ON-ka, trochę wychudzony, ale bardzo przyjazny psiak, młodziutki - zęby bielutkie. Serce się ściska... Biedak szukał swojego ludzia, wszelkimi możliwymi wejściami próbowal się dostać do urzędu, nawet okienka piwniczne sprawdzał :( Wszedł, ale ludzia nie znalazł, nikt się do niego nie przyznawał :( Pracownicy zawieżli go do Punktu.[/QUOTE]
samotny pies wśród stada "ludzi":(

Posted

[quote name='asiuniab']dlatego jest tam cudzysłów;[/QUOTE]
Wiem Asiu , widziałam ale chciałam jeszcze bardziej gnojom dowalić...

Posted

[quote name='ewu']Wiem Asiu , widziałam ale chciałam jeszcze bardziej gnojom dowalić...[/QUOTE]
no, to ok. jak też nienawidzę takich i też korzystam z okazji, żeby takowym przywalić!!

Posted

[quote name='Isiak']Dzisiaj do punktu odwieziono ślicznego, młodego ON-ka, trochę wychudzony, ale bardzo przyjazny psiak, młodziutki - zęby bielutkie. Serce się ściska... Biedak szukał swojego ludzia, wszelkimi możliwymi wejściami próbowal się dostać do urzędu, nawet okienka piwniczne sprawdzał :( Wszedł, ale ludzia nie znalazł, nikt się do niego nie przyznawał :( Pracownicy zawieżli go do Punktu.[/QUOTE]

Bo według wielu '' ludzi'' to tylko pies i da sobie rade sam , żal biedaka :(:(:(, ale może znajdzie dom , ale było by trzeba go ogłaszać ...

A mam też pytanie bo zbieram podesty i czy je odbierzecie bo nie wiem czy nadal je zbierać ???
A mam je w piwnicy na korytarzu ...

Posted

Owczarek to jednak sunia - sprawdzone (od początku mi nie pasowało, że to niby pies, jak mówił kierowca), bardzo jest smutna i tęskni za domem :( Chyba wkrótce odbiorą ją właściciele - dzwoniłam, poznałam ją na fotce z ogłoszenia.

Posted

[quote name='Isiak']Owczarek to jednak sunia - sprawdzone (od początku mi nie pasowało, że to niby pies, jak mówił kierowca), bardzo jest smutna i tęskni za domem :( Chyba wkrótce odbiorą ją właściciele - dzwoniłam, poznałam ją na fotce z ogłoszenia.[/QUOTE]

Suczka odebrana przez właścicieli.

Posted

[quote name='Justa i zwierzaki']Bo według wielu '' ludzi'' to tylko pies i da sobie rade sam , żal biedaka :(:(:(, ale może znajdzie dom , ale było by trzeba go ogłaszać ...

A mam też pytanie bo zbieram podesty i czy je odbierzecie bo nie wiem czy nadal je zbierać ???
A mam je w piwnicy na korytarzu ...

Tak - chętnie przyjmiemy.

[quote name='Maruda666']Zapraszam na bazarek - jak coś utargujemy to 1/4 na potrzeby Fundacji - http://www.dogomania.pl/forum/threads/242929-Ciuchy-kawa-i-słodkości-na-cztery-cele-do-10-05?p=20798474#post20798474

DZIĘKUJEMY!!! :D Tylko kurczę link mi nie działa ;/

[quote name='ewu']Posłałam Oli mmsy z nowymi fotkami Frani i Łatka.
Szczęśliwe darmozjady:):):):)

NAprawdę szczęśliwe :) Jak odnajdę kabel to wrzucę foty :)