Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

[quote name='andegawenka']Wszyskie nicki z Krakowa trzeba wychwycić. Wojtuś z Krakowa to pewne.[/QUOTE]

Tylko ja nie bardzo wiem jak się to robi. :oops: Za bardzo jeszcze nie poznałąm dogo.
Podpowiesz?

Posted

[quote name='Avilia']Roześlemy po znajomych z Krakowa.
KTOZ poinformowany?
SM?[/QUOTE]

Nie wiem dokładnie gdzie był zgłaszany bo ja tylko "współpomagam" ;)

• 2 weeks later...
Posted

Witajcie Cioteczki.
W okolicy - Pruchna przybłąkał się do znajomych teren firmy pies brązowy. bardzo chudy, ma sporo ran i coś co na zdjęciu może wyglądać jak odleżyny ? Długo się błąka :-(
Może ktoś go szuka, może zguba - mam nadzieję. Jest w zakładzie u koleżanki. Jeżeli nie zwieje pod bramą to pewnie tam chwilowo pomieszka. Najadł się i może śpi.
Agata jutro tam pojedzie i zobaczy czy jeszcze jest.

Posted

[quote name='szafra']Witajcie Cioteczki.
W okolicy - Pruchna przybłąkał się do znajomych teren firmy pies brązowy. bardzo chudy, ma sporo ran i coś co na zdjęciu może wyglądać jak odleżyny ? Długo się błąka :-(
Może ktoś go szuka, może zguba - mam nadzieję. Jest w zakładzie u koleżanki. Jeżeli nie zwieje pod bramą to pewnie tam chwilowo pomieszka. Najadł się i może śpi.
Agata jutro tam pojedzie i zobaczy czy jeszcze jest.

Jej, toż to szkieletor !!! Gdzie jest ta miejscowość?
Może wydarzenie na fb Mu zrobić?

Posted

Witam! To do firmy mojego taty przybłąkał się ten biedak. Uciekł jednak niedługo po tym, jak tata zamknął firmę w sobotę. Mam informacje, że poszedł później do ludzi mieszkających na tej samej ulicy, oni powiadomili schronisko w Cieszynie i z pośrednictwem policji pies został tam przekazany. Przynajmniej się już nie błąka...

Posted

paolla napisał(a):
Witam! To do firmy mojego taty przybłąkał się ten biedak. Uciekł jednak niedługo po tym, jak tata zamknął firmę w sobotę. Mam informacje, że poszedł później do ludzi mieszkających na tej samej ulicy, oni powiadomili schronisko w Cieszynie i z pośrednictwem policji pies został tam przekazany. Przynajmniej się już nie błąka...

Przynajmniej tyle.

Posted

paolla napisał(a):

A to schronisko w Cieszynie jakieś "w miarę..."?