Matusz Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 Oto dwie siostrzyczki sunie, z ostródzkiego schroniska... Sunie mają kilka tygodni, jak to szczeniaczki bardzo wesołe i rozbrykane :) Obie urocze:) Komu śliczne szczeniaczki ???:loveu::loveu: LULA: SISI: Quote
loozerka Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 jakie cudaczki, maluszki...im koniecznie trzeba zrobic allegro i ogłoszenia - lokalne i nie tylko ... Quote
fizia Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 Chetnie pomogę w reklamowaniu Maluchów na stronach z ogłoszeniami, tylko nie wiem jaki kontakt podać. A czy wiadomo ile mają dokładnie tygodni? Quote
cytrynka10 Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 sisi i lulu juz maci watek super a ja dałam wam imionka ::) Quote
Matusz Posted March 10, 2007 Author Posted March 10, 2007 fizia napisał(a):Chetnie pomogę w reklamowaniu Maluchów na stronach z ogłoszeniami, tylko nie wiem jaki kontakt podać. A czy wiadomo ile mają dokładnie tygodni? możesz do mnie dane podać !! przesle ci na PW a jak sie nie mylę to Sisi ma chyba 4 tyg, a Lula 5 tyg. ale nie wiem czy sie nie myle, ale na pewno w tych granicach:) Dziękuję za pomoc cioteczka !!! :Rose::Rose: Quote
loozerka Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 matusz.....to jak one mogą być siostrzyczkami, skoro jest między nimi tydzień różnicy :cool1:? Kto te biedaczki tak wcześnie oddał, rany one powinny być jeszcze przy matce :( Quote
Matusz Posted March 10, 2007 Author Posted March 10, 2007 loozerka napisał(a):matusz.....to jak one mogą być siostrzyczkami, skoro jest między nimi tydzień różnicy :cool1:? Kto te biedaczki tak wcześnie oddał, rany one powinny być jeszcze przy matce :( pomieszało mi sie...no to mają chyba razem 5 tyg :) hihi :D :) nom powinny ale nie są... co zrobisz... tacy ludzie, wysłałem ci już dane na PW:) Quote
fizia Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 Dostałam kontakt :) Narazie wkleiłam na dwukropek.pl. Trochę pododaje dzisiaj, a resztę postaram się jutro. Mam nadzieję, że ktoś zauważy te maluchy!!! Quote
cytrynka10 Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 a mi z tego co wiadomo to sa siostry z jednego miotu wiec raczej maja po tyle samo ale nie wiem nie znam sie na tym :0 Quote
neverend Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 matusz5 napisał(a):never wklej swoje zdjęcia :) wkleję, ale teraz image siada.... Quote
neverend Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 Aha Matusz i sunie mają 5 tygodni..obie tyle samo Quote
Matusz Posted March 10, 2007 Author Posted March 10, 2007 fizia napisał(a):Dostałam kontakt :) Narazie wkleiłam na dwukropek.pl. Trochę pododaje dzisiaj, a resztę postaram się jutro. Mam nadzieję, że ktoś zauważy te maluchy!!! Dziękuję!!!! :Rose::Rose::calus: Quote
fizia Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 Wkleiłam narazie na dwukropek.pl, gazeta.pl i kupiepsa.pl Quote
Matusz Posted March 10, 2007 Author Posted March 10, 2007 neverend napisał(a):Aha Matusz i sunie mają 5 tygodni..obie tyle samo nom napisałem już ze mają 5 tygodni :) Quote
fizia Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 Nie ma chętnych na slicznotki? Dodałam Je jeszcze na gumtree.pl Quote
Matusz Posted March 12, 2007 Author Posted March 12, 2007 fizia napisał(a):Nie ma chętnych na slicznotki? Dodałam Je jeszcze na gumtree.pl dziękuję cioteczko !! :Rose::Rose: w górę maleństwa !!! Quote
Recommended Posts