merryjanee Posted August 27, 2012 Posted August 27, 2012 (edited) [FONT=lucida grande] Brizo to pies o umaszczeniu czarnym podpalanym. Jest średniej wielkości. Jego los jest bardzo smutny. Trafił do schroniska, ponieważ jego właściciel zmarł. Przebywa w nim od 27.01.2011r. W czasie pobytu przytrafił mu się przykry wypadek. Zaatakował go o wiele większy od niego pies. Wyszedł z tego cało, a po dotkliwych ranach nie ma już śladu na ciele. Jednak po tym zajściu jeszcze bardziej brakuje mu obecności człowieka. Brizo jest bardzo łagodny i przyjacielski. Świetnie dogaduje się z innymi psami. Lubi spacery, chętnie wchodzi do wody, ale najbardziej uwielbia głaskanie. Brizo ma ok. 5 lat, jest wykastrowany i zaszczepiony. Pies może mieszkać zarówno w domu z ogrodem jak i w mieszkaniu. Brizo będzie wiernym towarzyszem dla osoby, która uwolni go z ponurego, schroniskowego boksu i da mu spokojny, bezpieczny kąt. Brizo czeka aż ktoś odmieni jego zły los. Warunkiem adopcji psa jest wizyta przed- i poadopcyjna oraz podpisanie umowy adopcyjnej. [/FONT] Ogłoszenie brizo na tablica.pl : http://tablica.pl/oferta/a-moze-ty-dasz-brizo-jego-wymarzony-dom-ID1z9m1.html Edited February 12, 2014 by merryjanee Quote
abra64 Posted August 27, 2012 Posted August 27, 2012 żeby tylko znalazł dom biedak dziewczyny powstawiajcie wątek na dogomani Quote
merryjanee Posted August 28, 2012 Author Posted August 28, 2012 https://www.facebook.com/events/353397088070549/ - wydarzenie Briza na FB, a tam filmik z jego pobytu u mnie po fryzjerze. Nadal apelujemy o jakąkolwiek formę DT! Quote
bla Posted August 29, 2012 Posted August 29, 2012 Podniosę , napisz może miejscowość w której psiak jest. Quote
gosia2313 Posted August 29, 2012 Posted August 29, 2012 Sosnowiec :) Zaglądam do Briza i idę na bazarek :) Quote
merryjanee Posted August 29, 2012 Author Posted August 29, 2012 http://www.dogomania.pl/forum/threads/231393-Kobiece-r%C3%B3%C5%BCno%C5%9Bci-dla-pogryzionego-Brizo-do-07-09-do-godz-22-ZAPRASZAM%21 o właśnie zapraszam na bazarek !! :D Quote
merryjanee Posted September 5, 2012 Author Posted September 5, 2012 Brizo coraz lepiej chodzi, lekko utyka, ale widać znaczną poprawę. Rany się goją, można już go dotykać w tamtych miejscach, coraz mniej się zbiera ropy. Nadal szukamy dla niego domku, w którym mógłby spokojnie wrócić do zdrowia i cieszyć się życiem. Może jest ktoś kto chciałby go adoptować ?? Quote
piescofajnyjest Posted September 6, 2012 Posted September 6, 2012 melduje sie na watku chlopaka! Quote
gosia2313 Posted September 7, 2012 Posted September 7, 2012 Podniosę chłopaka :) Już mu (jak to się mówi) dupka odżyła i ustawia po kątach psy na wybiegu :O Quote
merryjanee Posted September 7, 2012 Author Posted September 7, 2012 widziałam właśnie w poniedziałek ;d charakterny się zrobił Quote
piescofajnyjest Posted September 8, 2012 Posted September 8, 2012 czyli znaczy, ze dochodzi do siebie:eviltong: Quote
merryjanee Posted September 8, 2012 Author Posted September 8, 2012 dokładnie tak, jest coraz lepiej, dlatego zaczynamy szukać DS :) Quote
piescofajnyjest Posted October 4, 2012 Posted October 4, 2012 co tam dobrego u maluszka???? lepiej sie czuje???? Quote
merryjanee Posted October 4, 2012 Author Posted October 4, 2012 [quote name='piescofajnyjest']co tam dobrego u maluszka???? lepiej sie czuje????[/QUOTE] tak, dużo lepiej. Wrócił do zwykłego, bytowego boksu. Teraz szukamy mu domku stałego, nawet wyróżniłam na miesiąc ogłoszenie na tablica.pl, ale bez odzewu : ( Quote
piescofajnyjest Posted October 5, 2012 Posted October 5, 2012 moze mu trzeba zrobic wiecej ogloszen???? bede zagladac na watek i hopsac:) moze to cos da..........:((( Quote
merryjanee Posted October 26, 2012 Author Posted October 26, 2012 nadal szukam domu dla Brizo. może chciałbyś go przygarnąć ? Quote
piescofajnyjest Posted October 26, 2012 Posted October 26, 2012 :( ja juz mam dwa duze psiaki specjalnej troski:( i mieszkam na dodatek na drugim koncu swiata:( Quote
iwonamaj Posted October 27, 2012 Posted October 27, 2012 Wydarzenie na FB mu się już skończyło :shake:... Quote
merryjanee Posted October 28, 2012 Author Posted October 28, 2012 iwonamaj napisał(a):Wydarzenie na FB mu się już skończyło :shake:... tak, ponieważ doszedł do siebie i już nie jest ten DS tak bardzo pilnie potrzebny, lecz przydałby mu się stały domek, szczególnie teraz w zimę Quote
merryjanee Posted December 1, 2012 Author Posted December 1, 2012 Głosowanie rozpoczęte ! Prosimy o głosy na nasze schronisko w Sosnowcu. Wystarczy kliknąć na kropeczkę przy schronisku i <GŁOSUJ> poniżej ! Głosy można oddawać do 6 grudnia do g. 20 ! Głos można oddać tylko jeden raz ! http://www.furkidz.eu/ Trzy pierwsze organizacje otrzymają odpowiednio 20, 15 i 10 obroży z serii Active. Quote
tymuś Posted December 8, 2012 Posted December 8, 2012 co tu tak cichutko? jak tam psinka się ma Quote
merryjanee Posted December 8, 2012 Author Posted December 8, 2012 Psinka ma się lepiej, ranki się już dawno wygoiły, wszystko w porządku.. tylko już tyle lat w schronisku biedaczysko siedzi, że przydałby mu się nowy, stały domek :( Quote
tymuś Posted December 8, 2012 Posted December 8, 2012 [quote name='merryjanee']Psinka ma się lepiej, ranki się już dawno wygoiły, wszystko w porządku.. tylko już tyle lat w schronisku biedaczysko siedzi, że przydałby mu się nowy, stały domek :([/QUOTE] oj wiem wiem gdybym tak mógł........... ale wiesz sam mam z żoną 6 nosów z tego najstarszy ma 15 lat (10 w schronie) reszta około 10 latek i nie możemy miec więcej niestety ale chętnie zaglądam na ten wątek Quote
Recommended Posts