Gezowa Posted September 8, 2012 Posted September 8, 2012 Dokładnie. Chart bez biegania to jak ryba bez wody :razz: Skoro dodałam wreszcie nowe zdjęcia Ejdena to teraz czekam na Elviska :cool3: Quote
Pestkaa Posted September 8, 2012 Posted September 8, 2012 Super się prezentuje w tej nowej obroży! Kąpał się ? :loveu: Quote
Mozartino Posted September 8, 2012 Author Posted September 8, 2012 Skoro dodałam wreszcie nowe zdjęcia Ejdena to teraz czekam na Elviska :cool3: Postaram się jutro wrzucić kilka zdjęć Elvisiaka :) Super się prezentuje w tej nowej obroży! Kąpał się ? :loveu: hmmm... :D czy to nie miał być czasem post w galerii Ejdana :D ? Quote
Gezowa Posted September 9, 2012 Posted September 9, 2012 Mozartino napisał(a):hmmm... :D czy to nie miał być czasem post w galerii Ejdana :D ? Pewnie tak :lol: Więc odpowiem: nie, nie kąpał, bo to jeziorko pomimo, że ładnie wygląda na zdjęciach - jest strasznie syfiaste :eviltong: No no, a co ze zdjęciami? :diabloti: Quote
Mozartino Posted September 16, 2012 Author Posted September 16, 2012 Pod rzeszowskim zamkiem - w nowej obróżce ;) Z koleżanką Biancą :p Śpioch :loveu: Quote
Gezowa Posted September 16, 2012 Posted September 16, 2012 Widziałam je na charcim, a przynajmniej pierwsze dwa :D Kurcze, muszę niedługo wyruszyć ze swoim na poszukiwanie spokojnych psów do socjalu. Właściwie to zacznę się masowo umawiać z innymi dogomaniakami czy nawet charciarzami, tylko niech mi przyjdzie nowy komplet... :lol: Quote
Pestkaa Posted September 16, 2012 Posted September 16, 2012 Kochany :loveu: Super ma tą nową obróżkę, jaka to szerokość? Quote
Mozartino Posted September 21, 2012 Author Posted September 21, 2012 4cm szerokości :) Przepraszam, że dopiero teraz odpisuje, ale kochany Elvis stwierdził , że internet nie jest mi potrzebny do szczęścia :diabloti: jutro idę kupić nowy router, a to piszę od koleżanki. Postaram się jutro wstawić zdjęcia młodego. Ostatnio pojawiła się w naszej okolicy 4 miesięczna sunia owczarka niemieckiego, z czego się bardzo ciesze, bo u nas szczeniaków to jak na lekarstwo , mimo że codziennie El ma o dyspozycji co najmniej pięć psów to i tak to nie to , co szczenior :p Szkolenie idzie nam najlepiej spośród grupy, nieskromnie się pochwalę :evil_lol:. Elvisiak radzi sobie coraz lepiej, jest grzeczniejszy ...zazwyczaj :evil_lol: Quote
rossa_ Posted September 22, 2012 Posted September 22, 2012 Pięknie Ci chłopak rośnie! ;) Do pyska mu w tej obroży :D Quote
Gezowa Posted September 26, 2012 Posted September 26, 2012 [quote name='Mozartino']4cm szerokości :) Przepraszam, że dopiero teraz odpisuje, ale kochany Elvis stwierdził , że internet nie jest mi potrzebny do szczęścia :diabloti: jutro idę kupić nowy router, a to piszę od koleżanki. Postaram się jutro wstawić zdjęcia młodego. Ostatnio pojawiła się w naszej okolicy 4 miesięczna sunia owczarka niemieckiego, z czego się bardzo ciesze, bo u nas szczeniaków to jak na lekarstwo , mimo że codziennie El ma o dyspozycji co najmniej pięć psów to i tak to nie to , co szczenior :p Szkolenie idzie nam najlepiej spośród grupy, nieskromnie się pochwalę :evil_lol:. Elvisiak radzi sobie coraz lepiej, jest grzeczniejszy ...zazwyczaj :evil_lol: Co za menda:evil_lol: U mnie pewnie byłoby podobnie jakby młody został sam na kilka godzin... dlatego na początku października kupujemy klatkę i będziemy go z nią oswajać (oczywiście mamy pomoc, co mnie bardzo cieszy :D). Ja mam dystans do ONów, a właściwie do wspólnych zabaw. Uraz przez szczeniaka ciotki... Na spacer bym poszła, jasne, ale na zabawę zgodziłabym się tylko kiedy miałabym 100% pewności, że pies jest zrównoważony i nie pożre młodego przy pierwszej lepszej okazji... A widzisz, nam na szkoleniu idzie średnio z mojej winy :lol:. Ejden się rozprasza na samym początku, jak jest w grupie z nieznanymi psami, bo musi obadać każdego z osobna. Ale nas przesuną najprawdopodobniej, bo super się zgadał z borderem, więc to już jakieś pocieszenie :lol:. No i pokażemy wszystkim zacofanym ludziom, że charty to super inteligentne psy... jak im się chce! :evil_lol: Quote
Mozartino Posted September 27, 2012 Author Posted September 27, 2012 Ja mam dystans do ONów, a właściwie do wspólnych zabaw. Ja też, ale Nadia jest super grzecznym i baardzo zrównoważonym psem ... w porównaniu do Elvisa , który nie daje jej spokoju :lol: Ale w tym przypadku mam pewność, w niedzielę na wystawie na psa wystawianego przeze mnie zaatakował ON , pies SOK-istów, a suczka, okropnie lękliwa, potem na grupie jak zobaczyła ONka przestała iść :shake: No i nowe zdjęcie : pół diabeł - pół anioł I kolejne z jego harców :) Quote
Gezowa Posted September 27, 2012 Posted September 27, 2012 Wystawiasz psy? Coś jak młody handler? :P Przynajmniej złapiesz jakieś doświadczenie, ja kompletnie zielona... :razz: Młody super dogaduje się z akitą :D Może czasami za bardzo kolegę zamęcza. Małemu akitowemu rosną już różki, bo dorasta i zaczyna burczeć na dorosłe psy, a z młodym jest póki co super. http://imageshack.us/a/img402/3840/mg6695s.jpg raju, raju, super :crazyeye::crazyeye::loveu: Quote
Mozartino Posted September 27, 2012 Author Posted September 27, 2012 Wystawiasz psy? Hmm..no można tak to nazwać, wystawiam jedną sunię sheltie i za niedługo chyba w Częstochowie będę wystawiać małego hovawarta :) Akity są super ! :) Quote
Mozartino Posted September 30, 2012 Author Posted September 30, 2012 Kilka zdjęć z sobotniego spaceru z whippetami : Ergo ( brat Zoomika ), Folek ( tatuś Zoomika ) :) Dla wyjaśnienia : Ergo był w obroży, Folek w szelkach :) "Chłopaki, ale zabawa ! " Dziś mieliśmy mały dogtrekking z whippetami, borzojem, dogiem niemieckim i kundelkiem z dość nie miłą przygodą. Podczas drogi powrotnej wpadliśmy na gniazdo pszczół, ukąszony został Elvis, dogrzyca i ja. Na szczęście Elviś nie ma uczulenia :multi:więc nic się nie stało oprócz ośmiu bąbli. Elvisiak zmęczony po takiej przygodzie odsypia stresy :) Quote
Recommended Posts