Kelly Posted May 5, 2004 Posted May 5, 2004 Witaj Silver. :) Gratulacje dla Was z okazji debiutu.Viki to śliczny psiak i nie było możliwośći,żeby nie dostała W.O.! Co do wystawy w Łodzi to owszem wystawiałam moją psinkę.Było sympatycznie,choć troszkę byłam zniecierpliwiona bo sędzia wnikliwie oceniał psy i długo to trwało.A że było bardzo ciepło to moja psina z chęcią by pobiegała a nie poddawała się zabiegom upiększającym :D Silver..może prześlesz mi,jeśli masz kilka zdjęć Viki? Czekam z niecierpliwością! Pozdrawiam.. Quote
silver Posted May 5, 2004 Author Posted May 5, 2004 A ja mam wręcz przeciwną opinie o naszej wystawie , nasza sędzina bardzo szybko wydawała opinie i pewne decyzje co do oceny . Zostaliśmy "załatwieni" błyskawicznie :lol: A co do zdjęć to te najciekawsze są w moim albumie na onecie http://foto.onet.pl/albumy/ i tam poszukaj Westie i zaznacz tytuł . Miłego oglądania :P Quote
Rita Posted May 12, 2004 Posted May 12, 2004 Pozdrawiam Kelly , miło znależć kogoś znajomego . Moją westusię można obejrzec w galerii na mojej stronce. Wystawiałam moja sunię i osiągała wspaniałe opisy i małe sukcesy , ale niestety to co piękne szybko się kończy... teraz wspierana przez wspaniałych ludzi na dogomani i przez Kelly walczę o życie mojej najukochańszej białej istotki. Pozdrawiam Was bardzo serdecznie i życzę wielu wspólnych i pięknie spedzonych lat oraz sukcesów wystawowych. Quote
Kelly Posted May 12, 2004 Posted May 12, 2004 Wiolu kochana... jesteśmy z Tobą CAŁYM SERDUSZKIEM !!! wiem,że o tym pamiętasz... Quote
Rita Posted May 13, 2004 Posted May 13, 2004 Dziękuję Ci Kasiu i wielu innym dogomaniakom... bez których napewno byłoby mi o wiele ciężej. Jesteście kochani , bardzo Wam dziekuję... Całuski dla wszystkich westusiów w ich piękne czarne nochalki. Quote
oloboga Posted February 27, 2008 Posted February 27, 2008 Mój FLIPEREK ma dopiero dwa miesiące.Jest bardzo energiczny,ale też straszny z niego rozrabiaka:diabloti:.Zawsze czule nas wita gdy się obudzimy.Uwielbia kąpiele,wręcz sam skaka do wanny,ale jeszcze niestety nie dostanie bo wanna troszkę dla niego jest za duża.Uwielbia zabawy,i podgryzania wszystkiego co się da.Jeśli coś nie pójdzie po jego myśli,troszkę się obraża.Chodzi za nami wszędzie i straszny z niego pieszczoch.Tak poza tym jest bardzo mądrym psiaczkiem,wie czego chce.Lubi szczekać,uwielbia oglądać telewizor.Narazie załatwia się na gazetkę,bo musi przejść kwarantannę 3 miesięcy,choć szczerze mówiąc strasznie mi go z tego powodu żal i nie możemy się z mężem doczekać jego pierwszego spacerka. Quote
ewelinka_m Posted February 28, 2008 Posted February 28, 2008 Witamy kolejnego białaska na forum :multi: Quote
duzebzium Posted February 28, 2008 Posted February 28, 2008 Witamy nowego białaska i jego pańcie:multi: Zapraszamy do wątku poznajmy się...:cool3: Raczej nie polecałabym kąpieli przed przejsciem kwarantanny:shake: Quote
Recommended Posts