porterin Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 Pierwsze wyniki:) Crufts 2007 Results STAFFORDSHIRE BULL TERRIER Judge(s): Mrs K Aspin (D) Mrs A Gatenby (B) VETERAN - Dog Entries: 12 Abs: 2 1st CH/IR CH WYREFARE PRINCE NASEEM (MRS B E BEAUFOY) 2nd MIEKE HOUDINI MAN (MR J COCKINGS) 3rd CH STAFFMASTER FLASHPOINT JW (MR R S & MRS W SOUTHWORTH) Res TOCSAM MIDNIGHT ECLIPSE (MRS M SCOTT) VHC PASHAAN COLLEO (MR S V & MRS S J WHITE) SPEC PUPPY - Dog Entries: 19 Abs: 3 1st STORMPIKE DARK PRINCE OF JAJCA (MR J & MRS A MCGRATH) 2nd DJ FLASHPANTS AT JAXTILBUR (MR J BURLEY) 3rd KINSWATSTAFF GOODFELLA (MRS M M & MR K L WATKINS) Res TERACOTA HELLS ANGEL (L & M RHODES & FOXALL) VHC ZAPREBA TOP SECRET (MR D M & MRS D J TAYLOR) SPEC JUN - Dog Entries: 23 Abs: 2 1st JAGSSTAFF SIR LANCERLOT (MR D R & MRS S A TENNICK) 2nd BUDDASTAFF MIDNIGHT SUN AT LANCSTAFF (MRS C E ATHERTON) 3rd SHOKANOR GOING SOLO (MR S A & MRS J A RUST) Res ROBIE THE BRUCE FRANSIMO BOHEMIA [ATC AH00137CZE] (MR P PATAK) VHC PARGOVSTAFF BLITZEN BY SOLO (MISS T PARR) VETERAN - Bitch Entries: 14 Abs: 1 1st CH MIMCOL TASHA YAR JW (MR C J & MRS M DAVIES) 2nd CH TIKKURILAN POISON IVY (MRS E NORTON) 3rd CH BULLMAPLE BRIGHT STAR (MISS S GRAY) Res SPEARHEAD JEWEL JADE (MR K C & MISS T TITLEY & BOSANKO) VHC LEGER PRINCESS LEIA OF TARAIEL (MISS S & MISS J HIRST & BIBBY) SPEC PUPPY - Bitch Entries: 14 Abs: 2 1st STORMPIKE EBONY AND IVORY AT BULLRED (MR R & MRS J, MR R & MRS D DAY & NEEDHAM) 2nd WAYBUCH BALMOOR PRINCESS (MRS E LINDSAY) 3rd CROSSGUNS MEMPHIS BELLE (MR W & MRS J BLACKER) Res WAYSTAFF STRIKES AGAIN (MR P T & MRS E A STANWAY) VHC ZAPREBA SECRET MISSION (MR D M & MRS D J TAYLOR) Quote
porterin Posted March 10, 2007 Author Posted March 10, 2007 ciąg dalszy YEARLING - Dog Entries: 26 Abs: 5 1st COLLIERMANS LIONHEART AT DAZMARNIC (MR W & MRS M ASKER) 2nd SHADES OF BLUES AFTER DARK ARROGANCY [ATC AG00710FRA] (MRS F LALLIARD) 3rd CABALLERO EXTRA SMOOTH (MR D & MRS S HAMILTON) Res BODEIGA KIMPEEK (MR G DOCHERTY) VHC BECKASH YOUNG LEO (MR D & MRS M SOUTHALL) UNDERGRAD - Dog Entries: 19 Abs: 0 1st TEIGNSTAFF LITTLE SID (MR S J BRAY) 2nd LEADSTAFFS TRUE TO LIFE (MR P & MRS C LEADBEATER & KERRIGAN) 3rd RIXSTAFF'S LITTLE ACE (MR M & MRS S REES) Res STAFFWIZE SHOGUN (MR R & MISS P HARKER) VHC CRASHKON BACK TO REALITY (MR & MRS P & C QUINN) GRADUATE - Dog Entries: 21 Abs: 1 1st SUBARON SUPERLATIVE SAM AT SEDGBRED (MR G & MRS P HYDE) 2nd ABSOLSTAFF APPLE JACK ShCM (MR & MRS WHITESIDE) 3rd MASTER CHANKAST (MR C O'DONOHUE) Res CAMBRIDGE WARRIOR (MRS S WILLIAMS) VHC GILLCONN KHAN SPOT ON CHASE (MRS & MISS Y L M & C A CONNELLY) POST GRAD - Dog Entries: 23 Abs: 1 1st DAVIES DELIGHT (MR D BRADLEY) 2nd NIATONA THE BOY WONDER (MR P & MRS T MORRELL) 3rd ARNHEM READY TO RUMBLE JW (MISS J SMART) Res BULLHAWK BANKSY (MRS S L PEARCE) VHC LAPWING RAUNCHY RUBEN (IMP AUS) (MRS E ROEBUCK-JONES) YEARLING - Bitch Entries: 24 Abs: 1 1st EBONY BREEZE OF ROWELLSTAFF (MR R & MISS M FOLWELL & MORRIS) 2nd CURRENT ROMANCE (MISS L J SULLIVAN) 3rd MICHWAYS SHE'S THE ONE WITH MISHDAR (MR D HUGHES) Res ABSOLSTAFF LUCKY ESCAPE (MR & MRS WHITESIDE) VHC BRIZEACKS FAITH IN YOUR EYES (MR B & MRS L POWELL) UNDERGRAD - Bitch Entries: 20 Abs: 3 1st IZUMIS WE KNOW YA LOOKING (MRS J & MR M DAY & WEST) 2nd RYPARK MAMFIES PRINCESS AT RYANTHA (MR S J ARTHUR) 3rd NABSTAFF SLEEPING BEAUTY (MR M & MRS C CARNE & MCGEE) Res EMPERORSTAFF ROUGE ROYALE (MR D LONGLEY) VHC MICHWAYS SHE'S THE ONE WITH MISHDAR (MR D HUGHES) GRADUATE - Bitch Entries: 25 Abs: 3 1st ZANTIASTAFF BARRACUDA (MR B E EVANS) 2nd GULARRENS WHITE SURPRISE (MR A MONK) 3rd DRINGSHAW DIABLO (MR K & MISS E SMITH & LAZENBY) Res ALCNIK ROSA PARKS JW (MESSRS J W & S J KINCLA) VHC BANRION AN CAUS AT RYANTHA (MR S J ARTHUR) POST GRAD - Bitch Entries: 19 Abs: 1 1st ROWELLSTAFF MISS PRADA (MR R & MISS M FOLWELL & MORRIS) 2nd WILLOWSTAFF BARBED WIRE (MR M D, MRS J A & MRS S SMITH & COX) 3rd HEATHER SPIRIT OF LOVE VIA PEKRAH STAFF ShCM (MR R J HARKER) Res JACOBELLA BLACK CONTESSA (MISS R JEFFERSON) VHC WESTBULL MAID IN SCOTLAND (MR J & MRS T THOMSON) Quote
porterin Posted March 10, 2007 Author Posted March 10, 2007 cd MID LIMIT - Dog Entries: 27 Abs: 1 1st CROSSGUNS CRUSOE (MR R EDNIE) 2nd LADARNA LAZY BOY (MR A WILLIAMSON) 3rd ARAIDH VETTRIANO (MRS W & MR A CLEWLEY) Res BERAKA KRUGA ShCM (MR J P & MRS S M WEST) VHC DAZZLING WHITE LAD BY GULARRENS ShCM (MR J & MISS J BARREN & GUIVER) LIMIT - Dog Entries: 26 Abs: 3 1st TORNADOSTORM AREA FIFTY ONE (MR G & MRS M BARNETT) 2nd GALLANT PRINCE OF HENFAES AT GALLANTSTAFF (MR P & MS B MATTHEWS & JONES) 3rd NETHERTONION BEAUWEST OF WYREFARE (MESSRS J F & G BEAUFOY & WESTWOOD) Res BOWTMAN'S STILL STANDING JW (MR G & MISS N J POWELL) VHC CRASHKON MASTER BLASTER (MR D BRADLEY) OPEN - Dog Entries: 27 Abs: 3 1st JAGSTAFF THE ADVOCATE (MRS C A RIDLEY) 2nd CH STORMPIKE DARK LORD (MR R & MRS D, MR D & MRS C NEEDHAM & BARLOW) 3rd CH NETHERTONION JUST ONE LOOK (MR G & MRS V A WESTWOOD) Res CH HARKLINE ROBBIE THE BRUCE JW (MR W P HARKIN) VHC AM CH CLASSYSTAFFYS STRIKE FORCE (IMP) (MRS E A & MS L STANWAY & HEIMBUCH) HC CH STORMBULL SOLO JW (MR J & MR M MACE & DAVIES) C CROSSGUNS THE BULL AT MAXSTA JW (K & L, S JONES & TOOZE) GOOD CIT - Dog Entries: 6 Abs: 0 1st SEIKOSTAFF ANDROMEDA AT MARVACH (MR M C POOLEY) 2nd NIATONA THE BOY WONDER (MR P & MRS T MORRELL) 3rd YORKS ONE TIME FOR FAIRLENIUM (MR S & MRS M FAIRHURST) Res CH BOURTIE PROSPECT OF GLORY (MR J STEPHEN) VHC JAVAWOLF RED BULL (MISS J ESSEX) MID LIMIT - Bitch Entries: 16 Abs: 4 1st WISE WORDS JW (MR C & MRS E BRUTON) 2nd OGGOSTAFF ADDORING ABBY (MR I OGLESBY) 3rd NEVER FORGOTTEN (MR & MRS FULTON) Res BOURTIE ONCE AGAIN (MR W SHEPHERD) VHC ASHSTOCK EASTER ROSE JW (MR & MRS A A WATERS) LIMIT - Bitch Entries: 21 Abs: 7 1st NIATONA TO SIR WITH LOVE (MR & MRS T B & D TAYLOR) 2nd NETHERTONION SARATOTA AT KEWAUNEE (MR P, MRS N & MRS S GILLARD & WIGGINS) 3rd TIKKURILAN TICKA TEBOO (MRS E NORTON) Res CROSSGUNS RED ALL ABOUT IT AT AYMSTAFF (MR MRS & MISS S DICKENSON) VHC EUPHEMIA BLACK CHERRY (MRS C DEWAR) OPEN - Bitch Entries: 24 Abs: 0 1st TILLCARR RING OF FIRE ShCM (MRS K JOHNSON) 2nd CH CRAGAILS BRAW WOOER (MR C & MRS G DILLON) 3rd WILLOWSTAFF POETRY N MOTION JW (MR M D & MRS J A, MRS S SMITH & COX) Res JAYNEZE TOUNGE TIED (MISS J WINROW) VHC LEGER KNOCKOUT WHIST JW (MR & MRS N & Z & MR & MRS J & C BIRD) HC WAYSTAFF MEL CEI (MR P T & MRS E A STANWAY) C TIABO VELVET KISS OF BELLEROPHON (MR J & MR A COATS & GREENWOOD) GOOD CIT - Bitch Entries: 6 Abs: 1 1st ARAIDH KISS OF LIFE (MRS W & MR A CLEWLEY) 2nd JAVAWOLF MOGWAI (MISS J ESSEX) 3rd HUBBULLS GLORY DAYS (MRS M M & MR N L WATKINS) Res ARAIDH SWEETEST TABOO (MRS W & MR A CLEWLEY) VHC GRANITANGEL RED DWARF (MR M J & MISS A M FLETCHER & SEEDHOUSE) Quote
porterin Posted March 11, 2007 Author Posted March 11, 2007 Dog CC - JAGSTAFF THE ADVOCATE Dog Res CC - STORMPIKE DARK LORD Bitch CC - TILLICAR RING OF FIRE Bitch Res CC - BOO IZUMIS WE CAUGHT YA LOOKING Best of Breed - TILLCARR RING OF FIRE ShCM Best Puppy - STORMPIKE DARK PRINCE OF JAJCA Quote
porterin Posted March 11, 2007 Author Posted March 11, 2007 Ta suczka została skradziona własciciellce w grudniu, na szczęście odnalazła się:) link do hodowli: http://www.freewebs.com/tillcarr/index.htm Quote
Sebastian Posted March 11, 2007 Posted March 11, 2007 http://jajca.staffdata.co.uk/ A to kolejny link, no bo w necie tego pełno:evil_lol: Stronka hodowców best puppy.:eviltong: :eviltong: :eviltong: Quote
porterin Posted March 11, 2007 Author Posted March 11, 2007 Giovanni, dokładnie to link do hodowli Jajca, która jest właścicielem psa, pies pochodzi z hodowli Stormpike ;) Quote
Sebastian Posted March 11, 2007 Posted March 11, 2007 porterin napisał(a):Giovanni, dokładnie to link do hodowli Jajca, która jest właścicielem psa, pies pochodzi z hodowli Stormpike ;) Tak jak mówisz, nie inaczej:lol: heeh, ale pewnie już i tak nasi kompani z dogo mają wszystko obcykane;) ...wstawcie więcej fotek z czołówki, jak ktoś trafi.:crazyeye: Pocieszymy oko. Port Erin dzięki za wyniki.:crazyeye: Quote
dzasta Posted March 11, 2007 Posted March 11, 2007 Ale pieknota :loveu: Jeszcze raz dzięki Port Erin za wyniki :B-fly: Quote
porterin Posted March 11, 2007 Author Posted March 11, 2007 No ja myślę że mają obcykane :lol: ja mam stracha wstawiac nie swoje zdjęcia, a jest ich juz trochę, na przykład Jagstaff The Advocate - rudzielec :evil_lol: i BOO IZUMIS WE CAUGHT YA LOOKING - white power:evil_lol: Quote
Sebastian Posted March 11, 2007 Posted March 11, 2007 porterin napisał(a):No ja myślę że mają obcykane :lol: ja mam stracha wstawiac nie swoje zdjęcia, a jest ich juz trochę, na przykład Jagstaff The Advocate - rudzielec :evil_lol: i BOO IZUMIS WE CAUGHT YA LOOKING - white power:evil_lol: Port Erin Ty się nie bój, my jesteśmy z Tobą!!!:mad: Wrazie gdyby się coś, kiedyś, gdzieś...to przecież wiesz że będziemy Cię odwiedzać... często.;) ;) ;) Dawaj foty jak masz:razz: :loveu: :loveu: Quote
porterin Posted March 11, 2007 Author Posted March 11, 2007 Wrazie gdyby się coś, kiedyś, gdzieś...to przecież wiesz że będziemy Cię odwiedzać... często.;-) ;-) ;-) noooooooooooo :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Na waszą odpowiedzialność. Best Bitch i Reserve Best Bitch :loveu: Best Dog Quote
Nela Posted March 11, 2007 Posted March 11, 2007 Ech mialam jechac na Crufta i mi nie wyszlo ale na przyszly rok to na 100% pojade http://crufts.fossedata.co.uk/Breed.asp?ShowYear=2007&GroupID=TER&BreedID=109 Sciagniete z forum belgijskiego - Jagstaff The Advocate Quote
porterin Posted March 11, 2007 Author Posted March 11, 2007 no to jeszcze jedna fotka Izumis We Caught Ya Looking Quote
Łukasz Posted March 11, 2007 Posted March 11, 2007 Jagstaff The Advocate: Tilcarr Ring of Fire: Zwycięska para: Quote
acroba Posted March 11, 2007 Posted March 11, 2007 Witaj Lukaszu. Widze ze wrociles z wyprawy. Czy mozemy liczyc na obszerna relacje? :cool3: ...Prosze.....:loveu: Quote
Sebastian Posted March 11, 2007 Posted March 11, 2007 ps. suka rewlacja! to zdecydowanie mój typ staffiora:crazyeye: :loveu: :loveu: Quote
Łukasz Posted March 11, 2007 Posted March 11, 2007 Witam Mam ponad setkę zdjęć ale nie bardzo mam kiedy to obrobić - na wystawę zgłoszono prawie 400 Staffordshire Bull Terrierów ! Mnie również suczka się bardzo podoba :) Pozdrawiam Quote
hun Posted March 11, 2007 Posted March 11, 2007 piękne te stafiki i wcale nie mają krótkich kuf jak co niektórży preferują:diabloti: :diabloti: :diabloti: Quote
Sebastian Posted March 11, 2007 Posted March 11, 2007 Hun, co ty chcesz tu czwartą wojnę wywołać ???hihi!:lol: Ale ja również odniosę się do zwycięskiej pary. Moim skromnym zdaniem, mimo braku doświadczenia hodowlanego, ale wielkiej pasji która prowadzi do oczytania, mniemam obycia i postrzegania światowych ringów, wydaje mi się że tegoroczny Crufts jako impreza nie wątpliwie prestiżowa, będąca absolutnym wykładnikiem tego co piękne, wspaniale oddaje realny wyraz rasy i jej eksterieru, proporcji ciała, wyrazu głowy włącznie z kufą i wspaniałej harmonii pomiędzy siłą i lekkością zwierzęcia. Podkreśla również to, co na świecie jest oceniane najwyżej i jest najbardziej wartościowe. Oczywiście będą również podejrzenia potencjalnych układów, konszachtów itp…ale?:razz: :razz: :razz: wiadomo, ideałów nie ma ale wzorzec jest jeden. ...a swoje zdanie każdy powinien mieć…;) Gio. Quote
porterin Posted March 11, 2007 Author Posted March 11, 2007 Giovanni, Ty chyba poetą jesteś :lol: Zobaczymy co nam jeszcze dane będzie obejrzeć na zdjęciach, ale co do suki zgadzam się z Twoimi słowami, jeśli to o niej :lol: , pies jest jak wiadomo w nieuznawanym przeze mnie kolorze :eviltong: , więc w ogóle go nie widzę, a nawet się nie wysilam żeby go zobaczyć. Tia jest super:lol: Aż się oczy cieszą, i pozwolę sobie jednak zauważyć, że takiej bardzo długiej kufy to ona nie ma. Ma w sam raz. Chyba ten "w sam raz" każdy ma inny :razz: Quote
Nela Posted March 11, 2007 Posted March 11, 2007 no to pozwole sobie wstawic jeszcze kilka zdjec zrobionych przez Mathieu - hodowla Small-Comisc wiecej na jego stronie http://www.smallcomics.be/ Quote
Recommended Posts