Kejciu Posted February 3, 2013 Author Posted February 3, 2013 Najnowsze zdjecia AKSY: Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
lewiatan Posted February 7, 2013 Posted February 7, 2013 (edited) Witam Adoptowaliśmy również Bona z Przytuliska Znajdki, Przesyłam nowe zdjęcia do kolekcji ;) Na jednym ze zdjęć pilnują świętej lodówki i okazało się że musimy kupić dwa razy większy materac. Edited February 8, 2013 by lewiatan Quote
UlaFeta Posted February 8, 2013 Posted February 8, 2013 Bardzo Wam dziekuje za przygarniecie Bono.To byl moj ulubieniec w przytulisku.Napiszcie czy Aksa poznala Bono,bo pewnie wiecie,ze byly w jednym kojcu.I lepiej kupcie wiekszy materac:-Dbo sie ledwie mieszcza;) I jak w wierszu"Byl sobie Dziad i Baba bardzo starzy oboje"(zart oczywiscie) A zdjecia cudne.Dziekuje:modla::loveu: Quote
lewiatan Posted February 9, 2013 Posted February 9, 2013 Z tym materacem ma pani rację, że jeszcze ja i żona tam śpimy, jeżeli chodzi o opis to napisałem wieści z nowego domu i dodałem na stronie znajdek, natomiast pierwsze 2 dni aksa była bardzo terytorialna ale teraz się już bardzo dobrze dogadują i nawet jestem zdziwiony bo się bronią na spacerze. Pozdrawiam Quote
UlaFeta Posted February 9, 2013 Posted February 9, 2013 lewiatan napisał(a):Z tym materacem ma pani rację, że jeszcze ja i żona tam śpimy, jeżeli chodzi o opis to napisałem wieści z nowego domu i dodałem na stronie znajdek, natomiast pierwsze 2 dni aksa była bardzo terytorialna ale teraz się już bardzo dobrze dogadują i nawet jestem zdziwiony bo się bronią na spacerze. Pozdrawiam A Was tez bronia:lol: Lewiatan ja to zadna pani:crazyeye:ja to zwykly wolontariusz:lol:a Pan Bono tez ma zalozony watek,to jak mozna prosic to skrobnij tez tam czasem kilka slow:lol: Dziekujemy za wiesci:Rose::Rose::Rose:i buziaki dla piesiow Quote
Kejciu Posted February 9, 2013 Author Posted February 9, 2013 Liścik apropos Bono na jego wątek został już wcześniej wstawiony przeze mnie :) jak tylko otrzymalam maila przesłałam do osób zajmujących się aktualizacja www.znajdki.pl wklejam poniżej treść listu z domku Bono i Aksy ( kopiuję z wątku Bono ) Witam Pani Kasiu Czy mogłaby pani na stronie znajdek umieścić ten list: Bono jest u nas od piątku, ładnie dogaduje się z Aksą, oczywiście na początku była zazdrosna o swoje terytorium ale tylko przez 2 dni. Teraz tworzą jedno ładne stado, Aksa bardzo ładnie broni Bona na spacerach i na odwrót, są razem szczęśliwi. Na razie robiliśmy Bonowi kompleksowe badania krwi i okazało się, że nasz chłopak ma Wzorcowe wyniki. W lesie gadania za młodymi suczkami, w jednej się już zakochał. Prawdziwa z niego przytulanka i kanapowiec. Dziękuje pani Joli że dała nam dwoje dzieci które bardzo kochamy, ale uważam osobiście, że przy dwójce adoptowanych psów powinienem dostać gratis większy materac (żart, jak się położą dwa wilki to my nie mamy gdzie spać, widać to dobrze na zdjęciu). Przesyłam kilka zdjęć na początek, Pozdrawiam panią Jolę i wszystkich wolontariuszy! Quote
Kejciu Posted February 9, 2013 Author Posted February 9, 2013 Wklejam link do wątku Bono: http://www.dogomania.pl/forum/threads/231181-Dziadek-BONO-owczarek-niemiecki-W-NOWYM-DOMKU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
Kejciu Posted February 6, 2014 Author Posted February 6, 2014 Niespodzianeczka - najnowsze zdjęcia Aksy i Bono :) Quote
Recommended Posts