Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 857
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jeśli będzie się czuł w miarę dobrze, to badania dopiero po długim weekendzie... Niech sobie łapinki od kłucia odpoczną, a antybiotyk ma czas zadziałać.
Na razie zresztą jest całkiem dobrze, Skor pokasłuje leciutko, a je i rozrabia za dwóch. Kupiłam mu geriadoga, tam oprócz witamin jest żeń-szeń, więc chłopaczysko nabiera coraz większego wigoru; wczoraj wystartował z zalotami do suni sąsiadki, co nie byłoby może dziwne, gdyby nie fakt, że to całkiem spora collaczka:evil_lol:

Posted

Jak widać chłopaki, jeśli chcą, potrafią egzystowac w zgodzie:evil_lol: jednak generalnie nie lubią się zbytnio... Dziś np. SKorek nasikał PAłkowi do miski :mad: a wczoraj PAłek wywalił Skora z mojego łóżka...

Posted

Pisałam u Skorusia ale post mi wcieło:mad:
Nikt nie pamięta o rudasku a rudasek potrzebuje dalej pieniążków na leczenie.
Ulv teraz Skorek i Aksa w jednej Skarpecie?
Czy osobno?

Posted

Kurcze zdjęcia zjadło:shake:
Skor ma własną skarpetkę, ale że nie miał wystarczająco, to wzięłam pieniądze ze skarpety psy ulv... To taka wspólna skarpeta moich zwierzów...

Posted

Pytam dlatego os skarpete bo basiagk zakupiła wszystkie dechy od justyny i wpadnie pół na uciechów, pół na skorka.
I w przelewie napisała, ze dla skorka.
Ale chyba AFN-ki kumate:lol:
Pytam tak na przyszłość czy psy ulv czy osobno aksa to psy ulv, a skorek to skorek

Posted

[CENTER]Pytam dlatego os skarpete bo basiagk zakupiła wszystkie dechy od justyny i wpadnie pół na uciechów, pół na skorka.
I w przelewie napisała, ze dla skorka.
Ale chyba AFN-ki kumate:lol:
Pytam tak na przyszłość czy psy ulv czy osobno aksa to psy ulv, a skorek to skorek[/CENTER]

Posted

ulvhedinn napisał(a):
AFNki kumate:evil_lol: Skor ma własną skarpetke, ale czasem "pożycza" od Aksicy:evil_lol:

jakby AFNki nie były kumate to dawno by się poszły wyhuśtać:evil_lol: nadmiar emocji przy rozliczaniu konta, dopasowywaniu do tego skarpetek a później faktur powoduje czasem upiorny wzrost ciśnienia:evil_lol:
A czemuż to Skor w pożyczanych skarpetkach lata i to jeszcze damskich, co?;)

Posted

Posty oddało!!! :cool3:

Skor w damskich biega skarpetkach, bo akurat damskie były większe, a jego ciasne...
Jutro znów chłopaka do weta zabieram, bo antybiotyk sie kończy... Pewnie go kujną, zobaczymy co we krwi ma i wtedy będzie trzeba pomysleć co dalej. Kaszleć prawie przestał, chociaż chwilami dość cężko oddycha... No i katar mu się jakiś przyplątał- kicha niemiłosiernie, a potem nos oblizuje, fuuu!!!
Aha- Skor nałogowo liże przednie łapki- co to może być??

Posted

To zależy skąd patrzeć... ;) Tzn. jeszcze mamy kasę, ale pytanie brzmi- czy operacja będzie jednak konieczna czy nie? Bo na leczenie to mamy, a na operacje to nie wystarczy... No i w sumie jest "winny" Aksicy :evil_lol:

Martwię się jak wypadną badania...

Posted

Cholera... :shake: wyniki jednak nie najlepsze, leukocyty znowu skoczyły do góry :placz: Zobaczymy jeszcze jak zareaguje na podawanie scanomune po odsawieniu antybiotyku....
Chociaż ogólnie niby się nienajgorzej czuje, dziś chętnie dreptał i dziarsko na spacerku, ale pokasłuje teraz znów :shake:

Poza tym PAłek też się na mnie ciut gniewa, bo pod pozorem spaceru zabrałam go do weta, gdzie dostał szczepionkę- no wiecie- ładnie to tak, znienacka psa kłuć??

Sam spacer też był mocno atrakcyjny, bo udział wzięli: Skor, PAłek, Bazyl Dziubowy i piękna borderkowata Narnia... Jako, że była jedyną panną w stadzie budziła, delikatnie mówiąc, poważne zainteresowanie wszystkich kawalerów:evil_lol: