Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 857
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

dziuba napisał(a):
Narazie potrzebne sa przede wszystkim porzadne badania. Co do przyszlosci Skorka nie wyrokowalabym, ze zaraz odejdzie na tamten swiat - mimo dolegliwosci sprytna i zywotna z niego bestia :evil_lol:

Na mojej sciadze sa takie leki, ktore Skoras ma dostawac w najblizszym czasie:
Eucorton
Enroxil
Furosemid

Ale nie wiem, czy podobnie bedzie wygladac leczenie na dluzsza mete, czy to tylko tymczasowe leki na opanowanie kaszlu. Bedzie wiadomo wiecej po badaniach.

EUCORTON czy ENCORTON ???
Jak ENCORTON to prosze o adres wyśle mam jakieś 30-40 tabletek

Posted

jestem w kontakcie z Dziubą i ma odebrać leki czyli Encorton i Furosemid.Tą są na szczęście tanie leki i przesyłka może drożej kosztować.NIestety 3 lek jest dostępny w aptece weterynaryjnej i dam Dziubie pieniądze na niego.

Posted

ulvhedinn napisał(a):

Poza tym próbował zgwałcić kota, osikał mi buta i generalnie poza kaszlem nie robi wrażenia żeby wybierał się na tamten świat w najbliższym czasie...

TO jest stary perwert i tyle!:evil_lol:
Słodka mała mordzia...

Posted

Wcale nie... po prostu jedynie kot był w jego zasięgu:evil_lol: Strasznie mnie martwi, że jeśli potwierdzi się, że to zapaść tchawicza, to jest okropna nieuleczalna choroba....:-(

Posted

Skorkowaty zdecydowanie czuje się lepiej po lekach :lol: I... porawiło się oczko!!! Nie jest to tylko moja wizja, Dziuba tez to zauważyła... bo odwiedziła nas dziś ze swoim Bazylem. Ślepko jest zdecydowanie mniej wyłupiaste i czerwone :multi:
Poza tym Skor wykazuje intensywne zainteresowanie damami, w tym AKsą, w związku z czym musiałam go nawet zamknąć w pewnym momencie w łazience, żeby ochłonął... juz go postraszyłam, że jeszcze trochę i zafunduję mu zimny prysznic, a jak będzie trzeba to i jajobranie:evil_lol:

Posted

Czy Skorek zrozumiał co Mu grozi jak nie przestanie zbytnio interesować się Paniami????:diabloti:

Skoreczku zdrowiej Kochanie i ciesz się emeryturką w tak Cudownym Domku.:loveu:

Posted

Mówlam,że on jest całe życie Casanova i podrywał wilczyce,zdrowie stracił na mrozie jak czekał nieraz i 3 dni na wybrankę serca:evil_lol:

Posted

Jak miła Dziuba znajdzie czas i pomoże mi zrobić Bazarek,bo nie umiem jeszcze,to dam pieniążki na Skorka.Chociaż cały czas myślę jak tu pociągnąc za finanse dotychczasowych właścicieli.Spróbuję się dowiedzieć ile on ma lat i jak ma na imię.

Posted

Ulv napisz mi na PW jakie Wam są leki potrzebne. Mam trochę zbędnych a jeszcze dobrych w domku. Może by się coś przydało czy to dla Skorka, czy to dla reszty sforki :)

Posted

Dzwoniłam do właścicieli(byłych).Mały ma na imię FILEK.Przybłakał się do nich po powodzi i wtedy wyglądał już na dojrzałego.czyli ma co najmniej 10 + ileś tam lat.Większych kosztów leczenia nie są w stanie ponieść.

Posted

Ulv i jak maly smierdziel? :evil_lol: Opadly emocje? Dalej kocha Akse?

Kazdemu zycze tyle wigoru na stare lata... :evil_lol:

A oczko faktycznie mniejsze - zagrozenie eksplozja minelo :)

Posted

Nie wierze - wchodze sobie potajemnie na watek AFN... patrze... a tu 300 zl dla Skorka. Dziekujemy :loveu: :loveu: :loveu:

Ulv - to kiedy wycieczka na kliniki? Z takim zapleczem to jeszcze siebie przebadamy :evil_lol:

Posted

dziuba napisał(a):
Nie wierze - wchodze sobie potajemnie na watek AFN... patrze... a tu 300 zl dla Skorka. Dziekujemy :loveu: :loveu: :loveu:

Ulv - to kiedy wycieczka na kliniki? Z takim zapleczem to jeszcze siebie przebadamy :evil_lol:

A ja nie widzę skarpety Skorka:shake: :shake: :shake: :shake:
Widzę tylko Aksy skarpete czyli psy Ulv ( a to skarpeta Aksy i kiedyś też Mili)