yewcia1 Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 Skorek bądz grzeczny bo jak będziesz męczył kota na stare lata zafundujemy kastrowanko:evil_lol: Quote
Poker Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 No i Dzuiba nie odzywa się.CZyli leki nie są juz potrzebne?Jestem dostepna na internecie tak do ok 10.30. Quote
ulvhedinn Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 Są potrzebne, ale nie wiem, gdzie Dziuba... miała się odezwać :roll: Quote
BeataSabra Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 dziuba napisał(a):Narazie potrzebne sa przede wszystkim porzadne badania. Co do przyszlosci Skorka nie wyrokowalabym, ze zaraz odejdzie na tamten swiat - mimo dolegliwosci sprytna i zywotna z niego bestia :evil_lol: Na mojej sciadze sa takie leki, ktore Skoras ma dostawac w najblizszym czasie: Eucorton Enroxil Furosemid Ale nie wiem, czy podobnie bedzie wygladac leczenie na dluzsza mete, czy to tylko tymczasowe leki na opanowanie kaszlu. Bedzie wiadomo wiecej po badaniach. EUCORTON czy ENCORTON ??? Jak ENCORTON to prosze o adres wyśle mam jakieś 30-40 tabletek Quote
Poker Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 jestem w kontakcie z Dziubą i ma odebrać leki czyli Encorton i Furosemid.Tą są na szczęście tanie leki i przesyłka może drożej kosztować.NIestety 3 lek jest dostępny w aptece weterynaryjnej i dam Dziubie pieniądze na niego. Quote
Neris Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 ulvhedinn napisał(a): Poza tym próbował zgwałcić kota, osikał mi buta i generalnie poza kaszlem nie robi wrażenia żeby wybierał się na tamten świat w najbliższym czasie... TO jest stary perwert i tyle!:evil_lol: Słodka mała mordzia... Quote
justynavege Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 Skoreczek potrzebuje pieniedzy na l;eczenie czy ktos moze pomoc? Quote
ulvhedinn Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 Wcale nie... po prostu jedynie kot był w jego zasięgu:evil_lol: Strasznie mnie martwi, że jeśli potwierdzi się, że to zapaść tchawicza, to jest okropna nieuleczalna choroba....:-( Quote
Neris Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 Czy to jest typowe dla starszych psów? CO się wtedy robi? Rozszerza oskrzela czy co... Quote
ulvhedinn Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 Popatrz tutaj: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=20556 Quote
ulvhedinn Posted March 23, 2007 Posted March 23, 2007 Skorkowaty zdecydowanie czuje się lepiej po lekach :lol: I... porawiło się oczko!!! Nie jest to tylko moja wizja, Dziuba tez to zauważyła... bo odwiedziła nas dziś ze swoim Bazylem. Ślepko jest zdecydowanie mniej wyłupiaste i czerwone :multi: Poza tym Skor wykazuje intensywne zainteresowanie damami, w tym AKsą, w związku z czym musiałam go nawet zamknąć w pewnym momencie w łazience, żeby ochłonął... juz go postraszyłam, że jeszcze trochę i zafunduję mu zimny prysznic, a jak będzie trzeba to i jajobranie:evil_lol: Quote
Neris Posted March 23, 2007 Posted March 23, 2007 To może to nie jest to straszne choróbsko? Mam nadzieję że nie... Quote
ulvhedinn Posted March 23, 2007 Posted March 23, 2007 Mam nadzieję... ale nawet jeśli, no to po prostu zrobimy co się da, żeby chłopakowi zapewnić komfortową starość :p Quote
Celina12 Posted March 23, 2007 Posted March 23, 2007 Czy Skorek zrozumiał co Mu grozi jak nie przestanie zbytnio interesować się Paniami????:diabloti: Skoreczku zdrowiej Kochanie i ciesz się emeryturką w tak Cudownym Domku.:loveu: Quote
Poker Posted March 23, 2007 Posted March 23, 2007 Mówlam,że on jest całe życie Casanova i podrywał wilczyce,zdrowie stracił na mrozie jak czekał nieraz i 3 dni na wybrankę serca:evil_lol: Quote
Poker Posted March 23, 2007 Posted March 23, 2007 Jak miła Dziuba znajdzie czas i pomoże mi zrobić Bazarek,bo nie umiem jeszcze,to dam pieniążki na Skorka.Chociaż cały czas myślę jak tu pociągnąc za finanse dotychczasowych właścicieli.Spróbuję się dowiedzieć ile on ma lat i jak ma na imię. Quote
Molkas Posted March 23, 2007 Posted March 23, 2007 Ulv napisz mi na PW jakie Wam są leki potrzebne. Mam trochę zbędnych a jeszcze dobrych w domku. Może by się coś przydało czy to dla Skorka, czy to dla reszty sforki :) Quote
Poker Posted March 23, 2007 Posted March 23, 2007 Dzwoniłam do właścicieli(byłych).Mały ma na imię FILEK.Przybłakał się do nich po powodzi i wtedy wyglądał już na dojrzałego.czyli ma co najmniej 10 + ileś tam lat.Większych kosztów leczenia nie są w stanie ponieść. Quote
Molkas Posted March 23, 2007 Posted March 23, 2007 Czyli mały jest już sędziwym starszym Panem, a jeszcze mu babki w głowie...no no no...chyba ma dobre geny ;) Quote
dziuba Posted March 23, 2007 Author Posted March 23, 2007 Ulv i jak maly smierdziel? :evil_lol: Opadly emocje? Dalej kocha Akse? Kazdemu zycze tyle wigoru na stare lata... :evil_lol: A oczko faktycznie mniejsze - zagrozenie eksplozja minelo :) Quote
yewcia1 Posted March 24, 2007 Posted March 24, 2007 Właśnie jak tam erotoman się miewa?:evil_lol: Quote
dziuba Posted March 24, 2007 Author Posted March 24, 2007 Nie wierze - wchodze sobie potajemnie na watek AFN... patrze... a tu 300 zl dla Skorka. Dziekujemy :loveu: :loveu: :loveu: Ulv - to kiedy wycieczka na kliniki? Z takim zapleczem to jeszcze siebie przebadamy :evil_lol: Quote
yewcia1 Posted March 24, 2007 Posted March 24, 2007 dziuba napisał(a):Nie wierze - wchodze sobie potajemnie na watek AFN... patrze... a tu 300 zl dla Skorka. Dziekujemy :loveu: :loveu: :loveu: Ulv - to kiedy wycieczka na kliniki? Z takim zapleczem to jeszcze siebie przebadamy :evil_lol: A ja nie widzę skarpety Skorka:shake: :shake: :shake: :shake: Widzę tylko Aksy skarpete czyli psy Ulv ( a to skarpeta Aksy i kiedyś też Mili) Quote
Recommended Posts