Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 70
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wlasnie po to jest ten oboz , miedzy innymi uczymy jak radzic sobie z takimi problemami . W poprzednich edycjach mielismy psy i ich wlascicieli z podobnymi klopotami i nauczyli sie oni dlaczego istnieja takie klopoty
i jak z nich wybrnac .Takie psy mieszkaja w pokojach bez innych psow

• 2 weeks later...
Posted

A gdyby młodsza, niepełnoletnia siostra chciala pojechać ze starszą pełnoletnią. Może jechać bez rodziców, za ich pisemną zgodą?

Posted

Wszysce pytają o młodziutkie zwierzaki, a ja zapytam o wręcz przeciwne.
Mam rotteczka, który jest już pieskiem zaawansowanym wiekowo, a pomimo to przeważnie zachowuje się jak szczeniak. Moje pytanie czysto teoretyczne brzmi- czy nie bedzie to obóz zbyt intensywny dla takiego zwierza, nie jest On "zdziadziały", ale kondycji też nie ma tej co kiedyś- męczy się trochę szybciej.

Posted

Prace z psami dostosowuje sie do mozliwosci zwierzaka .To ile pracujesz ze swoim psem nie ma dla ciebie znaczenia bo beda inne psy z ktorymi tez bedziesz mogla pracowac a twoja suczka w tym czasie odpoczywac .:crazyeye:
Wazne bys pojela pewne zasady zrozumiala je umiala stosowac pracujac z psami .Jednym slowem polega to w duzym stopniu na mysleniu - jak mam to zrobic ? Wiec spokojnie nie musisz sie obawiac o wiek psa ,Mam 14 latka ktory uwielbia prace i jest zawsze zwarty i gotowy na miare swoich dziatkowych mozliwosci .:lol:
Mysle tu bardziej czy twoja suczka nie denerwuje sie w takim ruchliwym towarzystwie i czy to nie bedzie jej zbytnio przeszkadzalo , na to pytanie musisz odpowiedziec sama ;)

Posted

Moja suczka jest pieskiem :evil_lol: , a Jego ulubionym hormonem ( zresztą moim też ) jest adrenalina. On uwielbia pracować, problem w tym, że zapomina wtedy iż ma już "swoje lata", a potem cierpi. Stąd moje pytanie, czy nie bedzie to obóz zbyt intensywny dla takiego zwierza?

Posted

Nie bo to ty uczysz sie dozowac prace swemu psu ;) .Musisz umiec odczytywac sygnaly mowiace ze to juz zbyt wiele tak by pozniej on nie cierpial :lol:

• 1 month later...
Posted

A ja bym chciała się zapytać do kiedy można się zgłosić na obóz. ;) nr 1 :)
Jest jakaś ograniczona liczba miejsc?
Aha, i "motedami pozytywnymi", czyli klikacie również? Bo już troszkę z psiakiem ćwiczyłam klikerem i chciałabym to kontynuować. ;)

Posted

Prosze poogladac strone www.kudlatyprzyjaciel.pl tam masz zgloszenie i przesun nizej jest wszystko opisane o obozie :razz:
Zagloszenia byly do 15 czerwca , jesli wiec jestes chetna i masz powyzej 16 lat to jeszcze ostatni dzwonek :multi: , wypelniaj zgloszenie i wplac zaliczke , no oczywiscie za pisemna zgoda rodzicow :lol: Zawsze pracujemy z psami metodami pozytywnymi , klikamy rowniez ;)

• 1 month later...
  • 2 weeks later...
Posted

Hej.
Napiszcie jak było na obizuku, bo ja- blondynka tfu!- oczywiście poniewczasie dotarłam na ten wątek:angryy:
Mam jeszcze pytanko czysto organizacyjne :cool3: czy nie dałoby rady organizować takie oboziki częściej? W końcu w zimie psy też dobrze się bawią -chyba:cool1: (nie wiem, bo Mokkę adoptowałam pod koniec marca i nie wiem jak Ona na śnieg reaguje).
Ale ale, poza zimą jest jeszcze jesień i wczesne lato :) zawsze można sobiw inaczej urlop ustawić, a i psom lepiej jak im się żar z nieba nie leje :roll:

• 2 weeks later...
Posted

Nam też się bardzo podobał obóz i tropienie :)

kuncewmr napisał(a):
Mam nadzieje, ze spotkamy sie wszyscy za rok na obozie dla zaawansowanych

My również mamy taką nadzieję :D :D

Posted

Buuu:placz::placz::placz:

Mam pytanie z innej beczki: czy na takich obozach często bywają collie? Na fotkach na stronie widziałam i stąd pytanie, bo Mokka+collie=martwy collie :cool1:
No i dalej nie wiem co z poszerzeniem oferty :p

Ps. poopowiadałybyście jak było, a nie tylko "super" :eviltong:

• 2 weeks later...
  • 3 weeks later...
  • 1 year later...
Posted

Odświeżam temat ;)
Czy w tym roku również będzie obóz? :lol:
Bo chciałabym się wybrać z Waderem ;)

p.s: Niestety informacja nt. ceny się nie wyświetla :(