Ewelina & Hera Posted March 8, 2008 Posted March 8, 2008 W tym roku będzie podobny obóz ;>?;) Kiedy będzie info...? Quote
Bobek Posted March 8, 2008 Author Posted March 8, 2008 Oczywiscie :multi::multi::multi: Nasze wakacyjne obozowe szalenstwa sa tradycja . IV Pracowite Wakacje z Psem jak zwykle w sierpniu w Józefowie k/Suwałk Gospodarstwo agroturystyczne :crazyeye: Beda to dwa obozy 8-17 .08.2008 oboz agility i frisbee 18-27.08.2008 oboz tropieniowy Info pojawi sie niebawem strona jest aktualizowana . Na forach pojawia sie zapowiedzi i link . Zapraszamy chetnych ;) Quote
Ewelina & Hera Posted March 8, 2008 Posted March 8, 2008 Dzięki ;-)ja się pojawie chyba tylko... ta odleglosc EDIT: Kurczę, Suwałki są jakieś500 km od Wrocka :crazyeye:... Quote
Bobek Posted March 8, 2008 Author Posted March 8, 2008 Zachecam ,nie bedziesz pierwsza :loveu: Ci ktorzy byli do dzis mile wspominaja ;) i pytaja o obozy Mam wiec wrazenie ze warto byc na takim zwariowanym obozie :multi: No a odleglosc nie ma tak naprawde znaczenia . W tym roku beda ludziki z Norwegii:loveu::loveu::loveu: Quote
Inkaa Posted March 9, 2008 Posted March 9, 2008 Pojechałabym na obóz - ale nie mam jeszcze 16 lat. ;) Trudno - wybiorę się w następnych latach. Mam nadzieje będą następne edycje Pracowitych wakacji z psem. ;) Quote
plinka Posted March 10, 2008 Posted March 10, 2008 ooo dopiero teraz odkryłam ten wątek i przejrzałam Wasze zdjęcia z tropienia :) Jak miło powspominać te wakacje :loveu: Co prawda byłam na pierwszym obozie tym bardziej sportowym, agilitowo-frisbowym - ale najbardziej podobało mi się na nim właśnie TROPIENIE :cool3: :cool3: Super rzecz! Strasznie mi się podoba :p Szkoda, że teraz już nie tropimy :/ Quote
Bobek Posted March 10, 2008 Author Posted March 10, 2008 Szkoda, że teraz już nie tropimy : Paulina a co ci w tym przeszkadza?:crazyeye: Milo ze wspominasz wakacje :multi: Quote
plinka Posted March 10, 2008 Posted March 10, 2008 Bobek napisał(a):Paulina a co ci w tym przeszkadza?:crazyeye: No bo ja sama z psem, zero pomocy - to nie da rady :-( A z Wami na tropienie nie mam jak jeździć. Bobek napisał(a): Milo ze wspominasz wakacje :multi: ojj wspominam, wspominam te Joosefovskie klimaty :lol: Quote
Bobek Posted March 10, 2008 Author Posted March 10, 2008 No bo ja sama z psem, zero pomocy - to nie da rady Jak tak piszesz to tak jest co w sercu to takie i mozliwosci:placz: Trzeba wiec zabrac sie do roboty i nie marudzic ze sama .:crazyeye: Masz na pewno chwilke by pojsc na spacer i jakas laczka tez sia zawsze znajdzie wiec tyle ile pamietasz tak pracuj kobietko;) Quote
Ewelina & Hera Posted March 10, 2008 Posted March 10, 2008 Ja bym bardzo chciała pojechać:-(, ale nie mam jak tam dojechać :roll:, od ilu lat jest obóz :cool3:? Quote
plinka Posted March 10, 2008 Posted March 10, 2008 [quote name='Bobek']Jak tak piszesz to tak jest co w sercu to takie i mozliwosci:placz: Trzeba wiec zabrac sie do roboty i nie marudzic ze sama .:-o Masz na pewno chwilke by pojsc na spacer i jakas laczka tez sia zawsze znajdzie wiec tyle ile pamietasz tak pracuj kobietko;) Nie no "coś" tam zawsze z tropienia pamiętam :lol:Łąka też się znajdzie ;) Tylko nie dam rady technicznie w sensie tylko 1 człowiek i pies. Chyba, że różnie się tropi i w takim składzie też się da. :p [quote name='Lounelines']Ja bym bardzo chciała pojechać:-(, ale nie mam jak tam dojechać :roll:, hmm.. koleje też zapowiadają strajki, ale całe lato może strajkować nie będą :lol: [quote name='Lounelines']od ilu lat jest obóz :cool3:? "IV Pracowite Wakacje z Psem", więc chyba od IV lat :cool3: Quote
Bobek Posted March 11, 2008 Author Posted March 11, 2008 Nie no "coś" tam zawsze z tropienia pamiętam :lol:Łąka też się znajdzie ;-) Tylko nie dam rady technicznie w sensie tylko 1 człowiek i pies. Chyba, że różnie się tropi i w takim składzie też się da. Da sie zostawiasz psa idziesz ukladac sama slad i potem wracasz po psa i tropisz :multi: Quote
Bobek Posted March 11, 2008 Author Posted March 11, 2008 Ja bym bardzo chciała pojechać:-(, ale nie mam jak tam dojechać Wsiadasz w pociąg dojedziesz do Suwałk a tam cię odbieramy .:multi: Na obóz poniżej 16 roku życia przybywa sie z opiekunem ,Szczegóły będą wkrótce :lol: Quote
plinka Posted March 11, 2008 Posted March 11, 2008 Bobek napisał(a):Da sie zostawiasz psa idziesz ukladac sama slad i potem wracasz po psa i tropisz :multi: No to spróbujemy :cool3: :) Rozumiem, że rozkładam ślad, wracam inną drogą i robię taką pętlę żeby dość z powrotem do psa? Pozdrawiam! Quote
Ewelina & Hera Posted March 11, 2008 Posted March 11, 2008 [quote name='plinka'] "IV Pracowite Wakacje z Psem", więc chyba od IV lat :cool3: Chodzi ile lat trzeba mieć ;) Quote
Recommended Posts