UlaFeta Posted February 9, 2013 Posted February 9, 2013 Wiecie co, ciagle wracam do tego watku i rycze:placz:oczywiscie z radosci.Jak jezdzilysmy z kejciu do przytuliska to ciagle prosilam,zeby mi zdjecia z Dziadkiem robila.I robila i ciagle mi sie tel.resetowal i wciaz nie mialam.:-(Teraz mam nowy lelefon i se zrobilam zdjecie z watku:multi:I juz Pan Bono zostanie ze mna na zawsze(mam nadzieje)choc wirtualnie.:multi: Quote
Kejciu Posted February 9, 2013 Author Posted February 9, 2013 [quote name='UlaFeta']Wiecie co, ciagle wracam do tego watku i rycze:placz:oczywiscie z radosci.Jak jezdzilysmy z kejciu do przytuliska to ciagle prosilam,zeby mi zdjecia z Dziadkiem robila.I robila i ciagle mi sie tel.resetowal i wciaz nie mialam.:-(Teraz mam nowy lelefon i se zrobilam zdjecie z watku:multi:I juz Pan Bono zostanie ze mna na zawsze(mam nadzieje)choc wirtualnie.:multi: Ula specjalnie dla Ciebie wspomnienia naszych spacerów - i dowod że miłość Aksy i Bono już długo długo trwa :):):) Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
UlaFeta Posted February 9, 2013 Posted February 9, 2013 Dziekuje:loveu: Jak mozesz wrzuc link do Bona na watku Aksy.Poprosilam nowy domek,zeby cos skrobneli tez na tym watku,a pewnie nie beda wiedzieli gdzie Quote
UlaFeta Posted February 9, 2013 Posted February 9, 2013 kejciu napisał(a):Bono szuka odpowiedzialnego domku na swoje ostatnie lata życia :-) UlaFeta napisał(a):i jak juz go znajdzie:lol:to osobiscie go przeswietle(domek oczywiscie)to musi byc baaaaaaaaaaaaaardzo dobry domek I jest:loveu: i wcale nie musialam go przeswietlac:multi:sam sie przeswietlil jak wzial Akse.I domek ze zlotymi klamkami i kanapa.No, na materacyki tez sie zgadzam:lol: Quote
Kejciu Posted February 9, 2013 Author Posted February 9, 2013 Bono śpi na materacu - trzeba trochę do tego wolnego obok łóżka placu, z boku Asta się przytula i z miłości się w Bono wtula :D Quote
UlaFeta Posted February 9, 2013 Posted February 9, 2013 kejciu napisał(a):Bono śpi na materacu - trzeba trochę do tego wolnego obok łóżka placu, z boku Asta się przytula i z miłości się w Bono wtula :D Popatrz na 2 fote:placz:a teraz cud,miod i orzeszki.Domek,materacyk,swoj ludz do glaskania.Fajne zycie maja:multi:Nalezalo im sie jak rybie woda Quote
lewiatan Posted February 10, 2013 Posted February 10, 2013 (edited) Witam Wszystkich Z tymi materacami to wygląda to tak że kupiłem aksie duży materac a potem podzieliłem go na połowę tak że każdy ma swój, ale i tak jest tak że bono śpi z nami, aksa z bratem (synem) albo zamieniają się miejscami, lub przy lodówce. Jak pisałem wcześniej zrobiliśmy badania krwi i wszystko jest ok, wykąpaliśmy go. Staramy się go nie forsować bo jest u nas dopiero tydzień czasu tak, że musi psychicznie odpocząć, tak samo było z aksą, bo nie wiedziała czy to jej dom i była zestresowana, teraz tylko czas,czas,czas. Teraz coś miłego, na spacerze próbuje spuszczać go z smyczy, wtedy zachowuję się jak szczeniak, nawet jak rzucam aksię patyki to on próbuję robić to samo, tylko ta jędza aksa wychodzi z założenia że wszystkie patyki w lesie są jej. Okazał się strasznym przytulaskiem, zachowuję się jak szczeniak, wtula się w człowieka. Zawsze żona gotuje im poranny posiłek, a na kolację dostają royala i witaminę multiflex na stawy i najlepsza wiadomość bono na osiedlu otwiera fanklub, bo każdą kobietę podrywa i każda jest nią zachwycona. Jeszcze raz dziękuje pani joli że mogliśmy adoptować dwoje dzieci. Jak bono trochę odżyje to zrobimy kilka zdjęć i wstawimy. Właśnie są po długim spacerku i śniadanku i śpią. Jeszcze jedno chyba najważniejsze, jak zadzwoniłem do pani Joli pierwszy raz że chciałem adoptować bona, to powiedziałem że odezwę się za tydzień-dwa, musiałem dojrzeć do decyzji, bałem się brać dziadziusia po tym jak straciłem pierwszego psa "samarę" i po tym co przeżywałem, ale przeczytałem kilka listów adopcyjnych od psiaków i doszedłem do wniosku że każdy chcę adoptować młodego psa lub szczeniaka, a większość starszych psów jest skazanych na śmierć w samotności, i przyznaję się też tak myślałem(jestem tylko człowiekiem). Teraz widząc to bardzo się cieszymy bo daliśmy mu dom ciepło miłość i cieszymy się z każdego jego następnego dnia. Kochamy go bardzo tak samo jak naszą Aksę. Pozdrawiam Wszystkich Edited February 10, 2013 by lewiatan Quote
UlaFeta Posted February 10, 2013 Posted February 10, 2013 Dzieki lewiatan,takie wiesci sa bezcenne.Kocham Was za BONO,no i za Akse tez.:loveu: Quote
blackgerl Posted February 11, 2013 Posted February 11, 2013 no wiecie co! teraz tu wszyscy bedą ryczeć co na wątek zagladają !:) ze szcześcia oczywiści:D to cudowne:) LEWIATAN- NIECH WAS BÓG BŁOGOSŁĄWI ZA TO ZE JESTEŚCIE TACY CUDOWNI :) Quote
lewiatan Posted February 13, 2013 Posted February 13, 2013 blackgerl i UlaFeta, bardzo dziękuje za miłe słowa, dla mnie i pewnie dla was też najważniejsze są zwierzaki, bo one nic nie zawiniły, dużo ludzi ich skrzywdziło w życiu a psiaki zawsze są wierne i nigdy mnie nie skrzywdziły więc moja miłość przeszła na nich. Właśnie pociechy moje dostały rosołek z indyki i śpią. Pozdrawiam Wszystkich Quote
UlaFeta Posted February 14, 2013 Posted February 14, 2013 [quote name='lewiatan']blackgerl i UlaFeta, bardzo dziękuje za miłe słowa, dla mnie i pewnie dla was też najważniejsze są zwierzaki, bo one nic nie zawiniły, dużo ludzi ich skrzywdziło w życiu a psiaki zawsze są wierne i nigdy mnie nie skrzywdziły więc moja miłość przeszła na nich. Właśnie pociechy moje dostały rosołek z indyki i śpią. Pozdrawiam Wszystkich No kurde rosolek,indyczek.Niedlugo zaczna wybrzydzac:eviltong: Quote
lewiatan Posted February 17, 2013 Posted February 17, 2013 Witam Moje dzieci właśnie wybrzydzają, jak matka(żona) im nie ugotuje to jest wielki foch ale najważniejsze, okazało się, że bono to nagminny złodziej, kradnie mi z szafy skarpetki, nawet nie wiem kiedy a z łazienki kradnie wszystkie majtki. Dziś wieczorem okazało się że zwinął żonie majtki i zjadł połowę zanim się zorientowaliśmy. Tak że jutro pewnie będzie sraczka. Ubaw z niego jest wielki, dusza szczeniaka. Pozdrawiam Quote
Kejciu Posted February 17, 2013 Author Posted February 17, 2013 Hehe majtkożerca :D całusy dla Bono i Aksy :) Quote
blackgerl Posted February 18, 2013 Posted February 18, 2013 no proszę, w starym ciele młody duch szczeniaka:) skoro podjada wam takie osobiste rzeczy to prawdopodobnie zwiazał sie z wami bardzo emocjonalnie:) tam sa wasze najlepsze zapachy :p mizianki dla waszych dzieciaczków ;) Quote
UlaFeta Posted February 18, 2013 Posted February 18, 2013 lewiatan napisał(a):Witam Moje dzieci właśnie wybrzydzają, jak matka(żona) im nie ugotuje to jest wielki foch ale najważniejsze, okazało się, że bono to nagminny złodziej, kradnie mi z szafy skarpetki, nawet nie wiem kiedy a z łazienki kradnie wszystkie majtki. Dziś wieczorem okazało się że zwinął żonie majtki i zjadł połowę zanim się zorientowaliśmy. Tak że jutro pewnie będzie sraczka. Ubaw z niego jest wielki, dusza szczeniaka. Pozdrawiam :crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye:No to teraz zrobi sie porzadek.:eviltong:Wszystko bedzie na swoim miejscu, a drzwi od lazienki zamkniete.Chyba,ze nauczy sie otwierac:cool3: Kot u Joli jest specjalista od otwierania drzwi. Jola ma pol klamki:evil_lol: Quote
lewiatan Posted February 18, 2013 Posted February 18, 2013 Odnośnie rozpieszczania zwierzaków jedzenie, tak jak pisałem wcześniej gotuje im żona, proszę zobaczyć na zdjęcia, raz żona wróciła późno i nie zdążyła ugotować jedzenia, aksa dostała wtedy suche na śniadanie i leżała przy misce: Quote
UlaFeta Posted February 19, 2013 Posted February 19, 2013 E tam, troche zjadla,pewnie nie glodna byla:lol: Quote
UlaFeta Posted December 3, 2013 Posted December 3, 2013 Myslalam,ze domek sie odezwal,a to TYKLO KASIA.:loveu:Tez jestem ciekawa. Quote
Kejciu Posted December 8, 2013 Author Posted December 8, 2013 [quote name='UlaFeta']Myslalam,ze domek sie odezwal,a to TYKLO KASIA.:loveu:Tez jestem ciekawa.[/QUOTE] tylko Kasia?:) no ładnie... :Dhehe Quote
UlaFeta Posted February 2, 2014 Posted February 2, 2014 Kasiu na fb. sa zdjecia Aksy i Bona jak bys mogla tu je przekleic:Rose:oni to nie zagladaja:placz: Quote
paros Posted February 7, 2014 Posted February 7, 2014 Uzupełniałam na stronie znajdkowej i tu dorzucę wieści z nowego domu Bona :multi: wieści - styczeń 2014r z domu: 1 lutego mija rok odkąd przyszedł do nas do domu, biedna mała sierotka, która nie miała w sobie życia a w jednej chwili stała się wielkim pieskiem (co widać na zdjęciach) i wielką częścią rodziny, warczy na siostrę Aksę, rządzi (szef wszystkich szefów). Kochamy go strasznie. Myśleliśmy że będzie żył kilka miesięcy, żeby godnie u nas umarł a ma siły i walki do życia więcej niż my wszyscy razem wzięci i wiemy że będzie jeszcze żył 100 lat. Pozdrawiamy wszystkich przyjaciół znajdek gorąco i chcemy żeby zaśpiewali z nami 100 lat i zapraszamy od Bona: :loveu: Byłem biedny, mały i nie miałem już sił walczyć, nagle dostałem dom i wygrałem swoją 6 w totka. Mam "człowieków" którzy mnie kochają, siostrę Aksę (jędze) ale też mnie kocha, czuje się szczęśliwy, nawet rządzę w domu i wcale już nie jestem stary, znowu jestem szczeniaczkiem. To wszystko dzięki pani Joli, dzięki której żyje i znalazłem swoje miejsce w życiu. i jeszcze fotki :lol: Quote
Recommended Posts