UlaFeta Posted January 17, 2013 Posted January 17, 2013 [quote name='blackgerl']:( trzymam nadal kciuki za bono![/QUOTE] Ja tez,to taki fajny staruszek:lol:cudny przytulak:loveu: Quote
Aleksa. Posted January 31, 2013 Posted January 31, 2013 Doszły mnie słuchy, że Bono pojechał/pojedzie do nowego domku- na Grochowie :kciuki: Quote
Kejciu Posted February 1, 2013 Author Posted February 1, 2013 (edited) Bono pojechal do nowego domku :) Edited February 2, 2013 by kejciu Quote
UlaFeta Posted February 2, 2013 Posted February 2, 2013 [quote name='kejciu']Bono pojechal do nowego domku :)nic więcej nie wiem[/QUOTE] Ja wiem:multi: Z moich wiesci wynika,ze pojechal do Aksy:multi: Quote
Kejciu Posted February 3, 2013 Author Posted February 3, 2013 BONO pozdrawia z nowego domku!!!!! Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
UlaFeta Posted February 3, 2013 Posted February 3, 2013 Az sie poplakalam,jak luknelam na zdjecia.Ten pies lezal mi bardzo na sercu.Kochany Dziadzius doczekal domku.W takim Domu to juz mu "wlos z glowy nie spadnie" Dla nowego domku:buzi::buzi::buzi::buzi::buzi::buzi:i czekamy na wiesci Quote
Kejciu Posted February 3, 2013 Author Posted February 3, 2013 To byl nasz wspolny ulubieniec :) Dziad :D z dusza szczeniaka :) Quote
UlaFeta Posted February 3, 2013 Posted February 3, 2013 kejciu napisał(a):To byl nasz wspolny ulubieniec :) Dziad :D z dusza szczeniaka :) Teraz to juz nie Dziad.Teraz to Pan Bono.Doczekal domku,nie moglam uwierzyc.I znowu sa razem.Jak dawniej.:loveu: Quote
Kejciu Posted February 3, 2013 Author Posted February 3, 2013 mam jeszcze wiecej zdjec - niedlugo wstawie :) Quote
blackgerl Posted February 3, 2013 Posted February 3, 2013 CO ZA CUDOWNE WIEŚCI!!!! matko to jest dowod na to ze warto, warto i jeszcze raz warto nie tracic nadzieii do konica!!! matko, jak sie ciesze!!, ucałowania dla Pana Bono :D super ze juz nei bede mu odnawiać ogloszenia :) a skad wziął sie nowy domek? wstawiaj te fotki!:) Quote
Kejciu Posted February 3, 2013 Author Posted February 3, 2013 Domek ten sam co zaadoptowal Akse :) mam jeszcze ze dwa zdjecia niewiele sie rozniace jak wroce to wrzuce Quote
Kejciu Posted February 3, 2013 Author Posted February 3, 2013 (edited) Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Edited February 3, 2013 by kejciu Quote
blackgerl Posted February 3, 2013 Posted February 3, 2013 cudownie:) no tak, co Pan Bono może innego robić jak odpoczywać w domku:) mam nadzieje ze sie nei stresuje zmianą sytuacji i wyjdzie mu to na dobre:) a Akse to kto?:) mozesz podesłac linka?? Quote
Kejciu Posted February 3, 2013 Author Posted February 3, 2013 [quote name='blackgerl']cudownie:) no tak, co Pan Bono może innego robić jak odpoczywać w domku:) mam nadzieje ze sie nei stresuje zmianą sytuacji i wyjdzie mu to na dobre:) a Akse to kto?:) mozesz podesłac linka?? proszę : http://www.dogomania.pl/forum/threads/231227-Aksa-JUŻ-W-NOWYM-DOMKU!!! Quote
blackgerl Posted February 3, 2013 Posted February 3, 2013 dzieki! zaraz zajrze i wszystko oblukam Quote
blackgerl Posted February 3, 2013 Posted February 3, 2013 ależ cudownie! pamietam ze z Bono była suczka w boksie ale nei skojarzyłąm ze to ona :) i teraz są razem w domku:) niesamowite:D wspaniali są Państwo ktorzy zaadoptowali dwa psaiki:) cudownie, wprost nie moge przestać sie uśmiechać:):):) i widac ze poważnie podchodza do psów, zrobili jeszcze raz badania i dają odpowiednią karme, super!! Quote
UlaFeta Posted February 5, 2013 Posted February 5, 2013 blackgerl napisał(a):ależ cudownie! pamietam ze z Bono była suczka w boksie ale nei skojarzyłąm ze to ona :) i teraz są razem w domku:) niesamowite:D wspaniali są Państwo ktorzy zaadoptowali dwa psaiki:) cudownie, wprost nie moge przestać sie uśmiechać:):):) i widac ze poważnie podchodza do psów, zrobili jeszcze raz badania i dają odpowiednią karme, super!! Skad wziasc wiecej takich domkow? Quote
blackgerl Posted February 7, 2013 Posted February 7, 2013 myśle ze za odpowiedz na to pytanie nalezy sei nobel ;) ale uświadamianie ludzi, dizeci w szkołach tez daje swoje efekty :) Quote
Kejciu Posted February 7, 2013 Author Posted February 7, 2013 Wieści oraz list z nowego domku: Witam Pani Kasiu Czy mogłaby pani na stronie znajdek umieścić ten list: Bono jest u nas od piątku, ładnie dogaduje się z Aksą, oczywiście na początku była zazdrosna o swoje terytorium ale tylko przez 2 dni. Teraz tworzą jedno ładne stado, Aksa bardzo ładnie broni Bona na spacerach i na odwrót, są razem szczęśliwi. Na razie robiliśmy Bonowi kompleksowe badania krwi i okazało się, że nasz chłopak ma Wzorcowe wyniki. W lesie gadania za młodymi suczkami, w jednej się już zakochał. Prawdziwa z niego przytulanka i kanapowiec. Dziękuje pani Joli że dała nam dwoje dzieci które bardzo kochamy, ale uważam osobiście, że przy dwójce adoptowanych psów powinienem dostać gratis większy materac ;) (żart, jak się położą dwa wilki to my nie mamy gdzie spać, widać to dobrze na zdjęciu). Przesyłam kilka zdjęć na początek, Pozdrawiam panią Jolę i wszystkich wolontariuszy! Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
blackgerl Posted February 7, 2013 Posted February 7, 2013 JAK CUDOWNIE!!! :D piękna para i widać ze szcześliwa!!! Quote
Recommended Posts