UlaFeta Posted September 2, 2012 Posted September 2, 2012 blackgerl napisał(a):cioteczki, chciałam zapytać, ale już chyba znam odpowiedz. mianowicie sytuacjia wyglada tak. mam dwa ogłoszenia na tablicy psiaków ze znajdkowa. jeden z nich to bono, zastanawiałam sie czy dalej odświerzać jego ogłoszenie,ale widze ze nadal u was jest. wiec bede to robić dalej. głaski dla staruszka:) Bardzo dziekujemy:loveu: Tego potwora co go wyrzucil na stare lata niech :diabloti:wezma.To jest taki cudowny pies:lol: Quote
Kejciu Posted September 3, 2012 Author Posted September 3, 2012 Paros - im więcej tym lepiej :) może dla Dziadziusia znajdzie się kochający domek :) Quote
paros Posted September 4, 2012 Posted September 4, 2012 kejciu napisał(a):Paros - im więcej tym lepiej :) może dla Dziadziusia znajdzie się kochający domek :) też tak myślę :lol: Quote
Kejciu Posted September 8, 2012 Author Posted September 8, 2012 Hopsnę Bono :-) pewnie wygrzewa się w słoneczku - bo dzisiaj bardzo ładna pogoda się jednak wyklarowała :-) Quote
UlaFeta Posted September 8, 2012 Posted September 8, 2012 kejciu napisał(a):Hopsnę Bono :-) pewnie wygrzewa się w słoneczku - bo dzisiaj bardzo ładna pogoda się jednak wyklarowała :-) wygrzewa na slonku stare kosci:lol: Quote
Kejciu Posted September 8, 2012 Author Posted September 8, 2012 żeby później tak zapierdzielać jak szczeniak jak ostatnio :-) Quote
Kejciu Posted September 19, 2012 Author Posted September 19, 2012 na gumtree szybkie ogłoszenie Bono http://warszawa.gumtree.pl/c-Zwierzaki-psy-szczenieta-Bono-dziadek-owczarka-niemieckiego-W0QQAdIdZ415217813 Quote
blackgerl Posted September 30, 2012 Posted September 30, 2012 cały czas odswierzam Bonkowi ogloszenie. ech te staruszki, przykra sprawa, w tygodniu jade do staruszka dalamta, ktorego włąściciele chcieli uśpić ze wzglęcu na jego wiek, ale jest w dobrej kondycji wiec wet tego nei zrobił. no ale psiak został u nich i teraz szukamy mu domku na starość. Quote
Kejciu Posted September 30, 2012 Author Posted September 30, 2012 [quote name='blackgerl']cały czas odswierzam Bonkowi ogloszenie. ech te staruszki, przykra sprawa, w tygodniu jade do staruszka dalamta, ktorego włąściciele chcieli uśpić ze wzglęcu na jego wiek, ale jest w dobrej kondycji wiec wet tego nei zrobił. no ale psiak został u nich i teraz szukamy mu domku na starość.[/QUOTE] to jest poprostu nie samowite jak ludzie mogą wyrzucić stare zwierzę - nie rozumiem tego....przeciez kilka lat napewno z kimś był - a teraz pozbyto się Go jak śmiecia....nie mogę tego pojąć poprostu....a mimo tego on ma taką wolę życia!!!! i taką wiarę w ludzi... Quote
UlaFeta Posted October 1, 2012 Posted October 1, 2012 [quote name='blackgerl']cały czas odswierzam Bonkowi ogloszenie. ech te staruszki, przykra sprawa, w tygodniu jade do staruszka dalamta, ktorego włąściciele chcieli uśpić ze wzglęcu na jego wiek, ale jest w dobrej kondycji wiec wet tego nei zrobił. no ale psiak został u nich i teraz szukamy mu domku na starość.[/QUOTE] Dziekujemy za odswierzanie.:loveu:A tych wlascicieli to niech ktos na stare lata tez wyrzuci:angryy: Quote
Kejciu Posted October 2, 2012 Author Posted October 2, 2012 [quote name='UlaFeta']Dziekujemy za odswierzanie.:loveu:A tych wlascicieli to niech ktos na stare lata tez wyrzuci:angryy:[/QUOTE] Ja myślę że los będzie sprawiedliwy i zaznają tego samego .... prędzej czy później.... Znalezione w necie - pozwolę sobie wkleić na wątek Bonusia: Psia modlitwa do człowieka 1. Moje życie trwa 10-15 lat. Każde rozstanie z Tobą zadaje mi ból. Zastanów się zanim mnie sobie sprawisz. 2. Daj mi trochę czasu na zrozumienie, czego ode mnie wymagasz. ... 3. Obudź we mnie zaufanie - jest mi potrzebne do życia. 4. Nigdy nie gniewaj się na mnie zbyt długo i nie zamykaj mnie za karę. Ty masz swoją pracę, przyjemności i przyjaciół - ja mam tylko Ciebie. 5. Porozmawiaj ze mną czasami. Nawet jeśli nie do końca rozumiem Twoje słowa, rozumiem głos który do mnie mówi. 6. Wiedz, że nigdy nie zapominam, jak mnie traktowano. 7. Zanim mnie uderzysz, pomyśl, że moje szczęki z łatwością mogą zmiażdżyć Twoją dłoń, a jednak tego nie robią. 8. Zanim złajasz mnie, że jestem "nieposłuszny" lub "leniwy" podczas wykonywania pracy, pomyśl, że może ciąży mi nieodpowiednie pożywienie, że może zbyt długo przebywałem na słońcu lub że moje serce jest zmęczone. 9. Otocz mnie opieką, gdy będę stary - Ty również pewnego dnia się zestarzejesz. 10. Bądź przy mnie w każdej trudnej chwili. Nigdy nie mów: "Nie mogę na coś takiego patrzeć", lub "niech to się stanie podczas mojej nieobecności". Kiedy jesteś przy mnie wszystko staje się łatwiejsze. /Autor nieznany/ Quote
Figolandia Posted October 9, 2012 Posted October 9, 2012 A mnie dochodzą jakieś dobre zwiastuny w związku z Bono :loveu:. Ale nie będę zapeszać :evil_lol: Quote
Kejciu Posted October 9, 2012 Author Posted October 9, 2012 Bono szuka odpowiedzialnego domku na swoje ostatnie lata życia :-) Quote
UlaFeta Posted October 11, 2012 Posted October 11, 2012 kejciu napisał(a):Bono szuka odpowiedzialnego domku na swoje ostatnie lata życia :-) i jak juz go znajdzie:lol:to osobiscie go przeswietle(domek oczywiscie)to musi byc baaaaaaaaaaaaaardzo dobry domek Quote
Kejciu Posted October 11, 2012 Author Posted October 11, 2012 UlaFeta napisał(a):i jak juz go znajdzie:lol:to osobiscie go przeswietle(domek oczywiscie)to musi byc baaaaaaaaaaaaaardzo dobry domek no raczej nie inaczej :) a jak jeździmy we dwie to zawsze jest git domek :) więc szukamy szukamy :) Quote
UlaFeta Posted October 11, 2012 Posted October 11, 2012 kejciu napisał(a):no raczej nie inaczej :) a jak jeździmy we dwie to zawsze jest git domek :) więc szukamy szukamy :) Taki ze złotymi klamkami i kanapą,bo Dziad nie moze spac na podlodze:lol:.Zima idzie a on biedak w budzie :-( Quote
Kejciu Posted October 16, 2012 Author Posted October 16, 2012 [quote name='UlaFeta']i jak juz go znajdzie:lol:to osobiscie go przeswietle(domek oczywiscie)to musi byc baaaaaaaaaaaaaardzo dobry domek Uploaded with ImageShack.us Quote
Kejciu Posted October 20, 2012 Author Posted October 20, 2012 Wykupiłam pakiet ogłoszeń dla Bono - sama niestety nie mam już tyle czasu aby się tym zająć - pomagamy innym psiakom a ogłaszamy tym samym Bono :) jak będą linki to wstawię:) Quote
UlaFeta Posted October 21, 2012 Posted October 21, 2012 kejciu napisał(a):Wykupiłam pakiet ogłoszeń dla Bono - sama niestety nie mam już tyle czasu aby się tym zająć - pomagamy innym psiakom a ogłaszamy tym samym Bono :) jak będą linki to wstawię:) Bardzo dziekuje:loveu: Quote
Kejciu Posted October 21, 2012 Author Posted October 21, 2012 Ula - Dziadek szalał wczoraj?co u Niego? :-) Quote
Recommended Posts