Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

No nasz oboz to takie agility ktorego jeszcze nie znacie , nie koniecznie nastawione na powazne sukcesy :roll: . Jak najbardziej staramy sie by bylo profesjonalnie , ale jest bardzo duzo zaskakujacych innowacji i tu po prostu trzeba tam byc :diabloti: Pomieszanie z poplataniem , przy czym bardzo duzo zalezy od waszych potrzeb .
Wiem ze gospodarz szykuje niesamowite nowosci , sama sie nie moge doczekac by juz tam poszalec :multi: :multi: :multi:

Posted

Szelk@, a Teddy? Ten to dopiero się nie nadaje... :evil_lol:
A przynajmniej tak mi sie wydaje.

Pies generalnie miły dla otoczenia pod warunkiem, że cały czas mi towarzyszy. Nie lubi koni i jest bardzo nadpobudliwy (ciągle musi coś robić.), a do tego mała maruda.

Teddy już chyba lepszy...:evil_lol:

Smyk jest miły dla otoczenia pod warunkiem, że ma na to ochotę. :diabloti: Nie lubi koni, tarza się we wszystkich napotkanych krowich gównach, a obawiam sie że na wsi bedzie ich sporo, ciagle szczeka, zdarza mu się wypuszczać na wycieczki krajoznawcze - wraca jak mu sie zachce, no i jeszcze dłuuugo bym mogła wymieniac jego świry. :mad: :evil_lol:

Mam jedno ważne pytanie - gdzie beda zajecia agility (jakis ogrodzony teren, łąka czy co?)

Posted

To troche niekonkretne okreslenie. Chodzi mi przede wszystkim o ogrodzenie - jest na tym 'przygotowanym terenie' czy go nie ma? Bo jeśli nie ma, to najprawdopodobniej musiałabym ze Smykiem ćwiczyc cały czas na lince. :|

Posted

niestety ja juz nie pojade - 16 lat koncze 29.10.2008 :( a rodzice ze mna nie pojada.Chyba ze byłaby mozliwosc dania samej karteczki i porozmawiania z rodzicami.

Posted

Jest możliwość bycia uczestnikiem obozu przy równoczesnym załatwieniu sobie samemu kwater ewentualnie wyżywienia (to już obojętne)? Bo rozumiem że w grę wchodzą pokoje 5 i 8 osobowe, a i z miejscami jest krucho. Nasz piesek ma obecnie 10 miesięcy i jest w pełni zsocjalizowany, także z tym nie ma kłopotu. Ale 5 czy 8 osób w pokoju to już troszkę dużo, gdy się nie ma nastu lat i słaby sen :) Pozdrawiam.

• 5 months later...
Posted

kto może wkleic fotki z I turnusu?? od rozpoczęcia obozu minął już miesiąc a tu cisza...:cool1: ... na mnie ze zdjęciami nie liczcie:eviltong: nie miałam aparatu ...
czekam i pozdrawiam;)

• 4 weeks later...