Bobek Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 Klub Sportow Psich ALPI zaprasza na III Edycje Pracowitych Wakacji z Psem Sa to dwa sierpniowe obozy z wakacyjnymi atrakcjami informacje www.alpi.piasta.pl w okienku AKTUALNOSCI ikonka na dole tel 503957303 Zaproszenie na Obóz Nr 1. Termin 03.08.2007 r.- 12.08.2007 r. Pierwsze nasze spotkanie kierujemy do właścicieli lubiących sportowe szaleństwa ze swoim psim przyjacielem. Na poważnie i wesoło wprowadzimy was w świat Agility, Frisbee. Ale najpierw musicie przebrnąć przez podstawy posłuszeństwa psa. Tu zapewne będzie się sporo działo! Minimum słów, maximum roboty. Prosimy zabrać obuwie sportowe i opaski przeciwpotne na rękę. Zaproszenie na Obóz Nr 2. Termin 13.08.2007 r.- 22.08.2007 r. Będą zapewne tacy, chcący zostać na kolejny turnus, ale przybędą „Nowi”. A tu już czeka na nas zmiana treści. Podstawy posłuszeństwa na co dzień. Kolejno czeka nas- Obedience, oraz Tropienie o świcie. O zmroku nie śpimy a szalejemy przy ognichu. I tak od świtu do zmierzchu zawsze przy boku najlepszego kumpla serdecznie zapraszamy Quote
PATIszon Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 Bobek napisał(a):Prosimy zabrać obuwie sportowe i opaski przeciwpotne na rękę. Na jedna tylko? :cool3: REWELACJA! Podwieszam to, choc i tak chyba nie dalibyscie opasc tematowi, bo zacny jest...;) Quote
plinka Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 ojj tak temat super! :cool3: :lol: :lol: ale coś cisza na razie ;) Quote
Folka Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 a jaka jest cena i czy mozna przybyc z haszczakiemna oboz pierwszy ? Frisbee + agility ? :cool3: Quote
Bobek Posted March 10, 2007 Author Posted March 10, 2007 Dodam ze Obozy sa bardzo wakacyjne i to dla lubiacych aktywne niekonwencjonalne wakacje i prace z psem oczywiscie .Bawimy sie zapominajac o krepacji , leku czy rzeczach niemozliwych .A moze nigdy nie doroslismy dlatego nie przeszkada nam ze sa z nami dzieci ktore rownie swietnie sie bawia , Zjazdy na linach , jazda konno , bitwa na bagnach , szalencze marsze w ekstrymalnych warunkach . No i okolica przecudna Suwalszczyzna i Raspuda ktora mozna wybrac sie na splyw. A psy sa ciagle z nami one to dopiero sie bawia :razz: Dlatego nie traktujemy obozow jako ambitne przygotowania do sportu lecz zabawe z psem i nie tylko . Jesli chcesz byc z haszczakiem to sie wiecej napracujesz po prostu bo sa tam tez konie i jest to wies , ale mozna oczywiscie ze mozna przyjechac i bawic sie doskonale . Sama musisz odpowiedziec sobie na to pytanie . Szczegoly dotyczace ceny i reszty sa na stronie www.alpi.piasta.pl Jesli chcesz pogadac jak i co pisz na adres alpi@piasta.pl Serdecznie zapraszam :multi: Quote
Folka Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 MOj pies bardzo lubi konie :D a ja sama jezdze konno wiec dla mnie super :) jakby była mozliwosc jazdy konnej to ja jade na bank :lol: Quote
Bobek Posted March 10, 2007 Author Posted March 10, 2007 Oczywiscie ze jest mozliwosc jazdy , dla zaawansowanych wielbicieli konnej jazdy sa tez jazdy w teren , to sprawdza gospodarz . Wiec juz odpowiedzialas na pytanie.:multi: Jest grupa osob ktore sa na obozie co roku i juz sie nie moga doczekac . Instruktor jazdy konnej jest to przemila dziewczyna Agnieszka , fajny kumpel :roll: zapraszam Quote
Folka Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 a czy mogłbys mi powiedziec jaka jest dokładna cena , bo mi nie chodzi strona ktora podałes ? Quote
Bobek Posted March 10, 2007 Author Posted March 10, 2007 1. 1 Osoba z psem – 1100,00 zł (jeden tysiąc sto zł.), · Dodatkowa opłata za kolejnego trenującego psa- 200,00 (Dwieście zł) · Opłata za osobę towarzysząca , lub dziecko- 650,00zł (sześcet pięćdziesiąt zł). · Jazda konna -opłata dodatkowa(nie wliczona w cenę obozu) W cenę pobytu wliczone są: · Nocleg. · Wyżywienie (3x posiłki dziennie). · Wszystkie zajęcia proponowane przez organizatora obozu. Informacje ważne: 1 Osoby poniżej 16 roku życia mogą wziąć udział w obozie tylko z rodzicami 2 Od osób niepełnoletnich , wymagana jest pisemna zgoda rodziców. 3 Dzieci powyżej 8 roku życia przyjeżdżające z rodzicami mogą liczyć na naszą opiekę, pewnym jest, że nie zaznają nudy! 4 Właścicieli suczek (mających tzw.„trudne dni”- cieczkę) prosimy o wcześniejsze poinformowanie organizatorów. To pozwoli nam „bezkolizyjnie prowadzić i planować zajęcia. Deklaracja uczestnictwa w obozie: Warunkiem jest przedpłata na konto w wysokości ;550,00 zł.,(pięćset pięćdziesiąt zł.)w nieprzekraczalnym terminie do dnia 15.06.2007 r. Pozostałą część należnej kwoty prosimy wpłacić na konto w nieprzekraczalnym terminie do dnia 25.07. 2007.W przypadku rezygnacji z uczestnictwa w obozie , dokonana przedpłata nie ulega zwrotowi W przypadku rezygnacji po 25.07.2007 całościowa opłata za obóz nie ulega zwrotowi. Quote
Polna Posted March 11, 2007 Posted March 11, 2007 Niestety moi rodzice nie będą mieć czasu pewnie na taki wyjazd, a 16 lat kończe 17 lipca...:eviltong: Quote
Bobek Posted March 11, 2007 Author Posted March 11, 2007 Polna no to co stoi na przeszkodzie oboz jest w sierpniu wiec sie akurat zalapujesz ;) Quote
Polna Posted March 11, 2007 Posted March 11, 2007 Rano jeszcze były terminy lipcowe:evil_lol: Zobaczymy:cool3: Quote
Bobek Posted March 11, 2007 Author Posted March 11, 2007 Tak bo byla pomyleczka z data :razz: Ale abysmy sie dobrze zrozumieli.To nie sa obozy nastawione na sport i tylko sport treningi i tylko treningi. :mad: Dzien jest podzielony na prace z psami i szalenstwa bardzo wakacyjne na ktorych moze nigdy nie byliscie To takie troche zwariowane wakacje z psami. Pomyslow tysiace bawia sie doskonale zarowno starsi , mlodzi i psy . Na pewno nie ma miejsca na nude i pospacerowanie w szlafroczku do sauny :shake: bo jest tam bania i pedzi sie do niej w reczniku przez sad . :lol: Jest jazda konno, bitwa na wode , gra w pilke na bagnach, szalone wojny w lesie , zjazdy na linach , wieczorne teatry, machanie ogniami , magiczne wieczory . trasy z przeszkodami o zmierzchu i wiele wiele innych :multi: Nie bede wszystkiego opisywala .Aby sie przekonac zapraszamy . ;) Quote
Polna Posted March 11, 2007 Posted March 11, 2007 Może jednak posiedze sobie na balkonie w te wakacje:evil_lol: Obóz nastawiny jest tez klikerowo tak? Gdzie to się będzie odbywać tzn. w jakim mieście? Quote
Bobek Posted March 11, 2007 Author Posted March 11, 2007 Oboz jest na wsi Miejsciwosc nazywa sie Jozefowo. Nie jest to oboz na ktorym uzywamy tylko klikera do pracy z psami. Pracujemy tak by sprawialo to zarowno nam jak i psom przyjemnosc ;) Poza tym dzieki wakacyjnym dzialaniom psy ucza sie byc w przeroznych warunkach bez klopotu A kliker jest czasem niezbedny :multi: Quote
Polna Posted March 11, 2007 Posted March 11, 2007 W sumie obóz harcerski przetrzymałam jakoś:evil_lol: Quote
Bobek Posted March 11, 2007 Author Posted March 11, 2007 Mysle ze to dobry pomysl , szczegolnie dla harcerza , poradzisz sobie jakos pozdrawiam;) Quote
plinka Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 Pani Alino proszę nam jedno miejsce zaklepać :lol: :multi: Paulina i Mika Quote
asia&smyk Posted March 14, 2007 Posted March 14, 2007 Zapowiada się super, strasznie mnie korci, zeby pojechać. :cool3: Tylko obawiam się, że mój psiur sie do tego nie nadaje. :shake: Quote
Viz Posted March 14, 2007 Posted March 14, 2007 Szelk@, a Teddy? Ten to dopiero się nie nadaje... :evil_lol: A przynajmniej tak mi sie wydaje. Pies generalnie miły dla otoczenia pod warunkiem, że cały czas mi towarzyszy. Nie lubi koni i jest bardzo nadpobudliwy (ciągle musi coś robić.), a do tego mała maruda. :lol: Czy takich również przyjmuje się na obóz? Gdybym nie dostała się do FORTu to tu bym chętnie pojechała. :) Quote
Bobek Posted March 14, 2007 Author Posted March 14, 2007 Dlaczego nie nadaje .:multi: Jada wszyscy ktorzy maja ochote poszalec na wakacjach z psiakiem i nie tylko . :lol: Chodzi nam tez o to by mozna bylo w bardzo przedziwnych warunkach nauczyc sie pracowac z wlasnym psem tak by nadawal sie zawsze i wszedzie . Do tej pory przyjezdzali ludziska z roznymi psami czesto bardzo trudnymi pelni obaw , ale rozstawac sie bylo im trudno .Niektorzy z nich wracaja do dzis , bo wiedza ze nie ma u nas klopotow z klopotliwym psem .Zapraszam wiec do wspolnych wakacyjnych przezyc :razz: Quote
Viz Posted March 14, 2007 Posted March 14, 2007 Skoro tak to ja bym się chętnie skusiła... Mam nadzieję, że szybko dowiem się czy dostałam sie na obóz do FORTu czy nie. :razz: Oczywiście jestem głównie za pierwszym terminem, bo uwielbiamy skakać na agility. ;) Czy zajęcia będą tylko dla początkujących w tej dyscyplinie? My już dosyć obeznani w torze jesteśmy. :evil_lol: Quote
Bobek Posted March 14, 2007 Author Posted March 14, 2007 Takie nadpobudliwe maja ful zajecia , bo oprocz treningow jest caly czas masa zwariowanych pomyslw w ktorych uczestnicza psy .Szkoda ze nie moge wam opowiedziec sztuki pt. Czerwony kapturemk w ktorej udzial bralo cale mnostwo psow i zagraly swe role doskonale . Albo szalenstwo za pedzacym quadem . No i oczywiscie nikomu ale to nikomu nie przeszkadzaja te ktore szczekaja , kopia i biegaja po domu bez wytarcia lapek . No czasem przeszkadaja gdy jest nocna eskapada i trzeba siedziec cicho wtedy pierwsze zawiadamiaja o ukrytych horrorach:mad: Takie to juz wakacje , zwariowane ale i pracowite ;) Quote
Recommended Posts