Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 69
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

a więc stanie się ,jutro na godzinę 18 jedziemy na sterylizację ,dziękujemy Panią z Fundacji Ostatnia Szansa za wsparcie w przeprowadzeniu tego zabiegu ,proszę trzymać kciuki bo stres mały nie mały

Posted

Saba już po zabiegu , dziewczyna dostała takiego ataku histerii że dwóch lekarzy i ja nie mogliśmy jej utrzymać na dodatek pies który był w poczekalni dostał ataku padaczki ,cała roztrzęsiona wróciłam do domu . najważniejsze że to już za nami ,a to nasza bidulka

Posted

Saba jest bardzo delikatna i wrażliwa,zachowuje się jak prawdziwa arystokratka oprócz oczywiście tej histerii którą zrobiła w przychodni :) dobrze że nie straciła przytomności na widok igły :) śpi teraz dziewczynka grzecznie parę dni i mam nadzieję że dojdzie do siebie

Posted

jak możecie to wstawcie banerek do pierwszego postu - na końcu tego czegoś pod spodem sa dwa nawiasy o takie (klamrowe): } i trzeba je zamienić na zwykłe kwadratowe o takie: ]
i będzie działac :)

[URL="http://www.dogomania.pl/threads/184498-Akcja-STERYLIZACJA-%28by-bezdomniak%C3%B3w-by%C5%82o-mniej%29?p=14571219#post14571219"][IMG]http://fotoforum.gazeta.pl/photo/0/pg/se/vfxn/ATKRqIhBqaqusNeRUB.png[/IMG}[/URL}

Posted

Saba już dzisiaj w ubranku, śpi cały dzień ,w nocy wymiotowała i nie chce jeść co mnie trochę martwi zaraz jedziemy na zastrzyk z antybiotyku mam nadzieję że nie zrobi takiej histerii jak wczoraj

dziękuję za pomoc w zrobieniu banerka ,to dla mnie jak na razie zbyt skomplikowane:) postaram się wstawić go jak najszybciej

Posted

a dziękujemy dobrze się czujemy :) wszystko pięknie się goi żadnych niespodzianek nie mamy na szczęście ,dzisiaj oczka na widok jedzonka już się świeciły nawet łaskawie zeszła z łóżka żeby się ze mną przywitać ale tylko na chwilę bo zaraz w tył zwrot zrobiła i na wyrko z powrotem ,jak jestem w domku to chodzi bez ubranka nawet ją szwy nie interesują tylko to aby była pełna miska i wygodna kanapa :) niesamowity pies .przywiozłam dzisiaj następną dziewczynkę ze staszowa odizolowana na razie bo zapchlona strasznie założymy nie długo dziewczynie wątek to też zapraszamy do odwiedzin:)

Posted

Oczywiście pozdrowienia z łodzi dla sabuni i jej opiekunki dziewczyno jesteś wspaniała czekam na drugą dame czy to też charciczka pozdrowienia dla pozostałych czterołapnych

Posted

jak z Łodzi to nie daleko, zapraszamy na kawkę i dziękujemy za odwiedzinki:) ,Sabunia już wróciła do siebie dziewczyna jest chyba nie z tej planety ,idealny pies:) Sabcia będzie miała dla odwiedzających jej wątek miłą niespodziankę ,ale jeszcze trochę cierpliwości będzie trzeba wykazać .druga panienka też charciczka temat już założony zapraszamy w odwiedziny i pozdrawiamy cieplutko

Posted

​SABINKA POJECHAŁA DZISIAJ DO NOWEGO DOMKU

Marta i Paweł przesympatyczne młode małżeństwo przyjechali po Sabine aż z Wrocławia ,nie mam żadnych wątpliwości resztę swojego życia spędzi w cieple i miłości

"RATUJĄC JEDNEGO PSA NIE ZMIENIMY ŚWIATA ,ALE ŚWIAT SIĘ ZMIENI DLA TEGO JEDNEGO PSA"

WSZYSTKIEGO DOBREGO W NOWYM DOMKU MALEŃKA