1izabelka1 Posted October 20, 2012 Posted October 20, 2012 od 32 zdjęcia do 41 jest moja cudowna podopieczna ,biegnie z towarzyszką domową Nadią :) pięknie wracała na przywołanie ,miała chociaż możliwość trochę pobiegać . Quote
1izabelka1 Posted October 24, 2012 Posted October 24, 2012 a więc stanie się ,jutro na godzinę 18 jedziemy na sterylizację ,dziękujemy Panią z Fundacji Ostatnia Szansa za wsparcie w przeprowadzeniu tego zabiegu ,proszę trzymać kciuki bo stres mały nie mały Quote
Eden Posted October 24, 2012 Author Posted October 24, 2012 Trzymamy kciuki i wszystkie łapska :-) Będzie dobrze. Jutro o tej porze juz bedzie po wszystkim ! Quote
1izabelka1 Posted October 25, 2012 Posted October 25, 2012 Saba już po zabiegu , dziewczyna dostała takiego ataku histerii że dwóch lekarzy i ja nie mogliśmy jej utrzymać na dodatek pies który był w poczekalni dostał ataku padaczki ,cała roztrzęsiona wróciłam do domu . najważniejsze że to już za nami ,a to nasza bidulka Quote
Eden Posted October 25, 2012 Author Posted October 25, 2012 Biedactwo, wygłaszcz ją ode mnie. Macie to już za sobą. Quote
luta4 Posted October 25, 2012 Posted October 25, 2012 Jakie cudo jest taka delikatna i bezbronna buziaki w sliczny nosalek Quote
1izabelka1 Posted October 25, 2012 Posted October 25, 2012 Saba jest bardzo delikatna i wrażliwa,zachowuje się jak prawdziwa arystokratka oprócz oczywiście tej histerii którą zrobiła w przychodni :) dobrze że nie straciła przytomności na widok igły :) śpi teraz dziewczynka grzecznie parę dni i mam nadzieję że dojdzie do siebie Quote
3 x Posted October 26, 2012 Posted October 26, 2012 jak możecie to wstawcie banerek do pierwszego postu - na końcu tego czegoś pod spodem sa dwa nawiasy o takie (klamrowe): } i trzeba je zamienić na zwykłe kwadratowe o takie: ] i będzie działac :) [URL="http://www.dogomania.pl/threads/184498-Akcja-STERYLIZACJA-%28by-bezdomniak%C3%B3w-by%C5%82o-mniej%29?p=14571219#post14571219"][IMG]http://fotoforum.gazeta.pl/photo/0/pg/se/vfxn/ATKRqIhBqaqusNeRUB.png[/IMG}[/URL} Quote
1izabelka1 Posted October 26, 2012 Posted October 26, 2012 Saba już dzisiaj w ubranku, śpi cały dzień ,w nocy wymiotowała i nie chce jeść co mnie trochę martwi zaraz jedziemy na zastrzyk z antybiotyku mam nadzieję że nie zrobi takiej histerii jak wczoraj dziękuję za pomoc w zrobieniu banerka ,to dla mnie jak na razie zbyt skomplikowane:) postaram się wstawić go jak najszybciej Quote
luta4 Posted October 28, 2012 Posted October 28, 2012 Napisz co u sabuni ode mnie moc całusków w nosek i jak sie czuje mordeczka Quote
1izabelka1 Posted October 28, 2012 Posted October 28, 2012 a dziękujemy dobrze się czujemy :) wszystko pięknie się goi żadnych niespodzianek nie mamy na szczęście ,dzisiaj oczka na widok jedzonka już się świeciły nawet łaskawie zeszła z łóżka żeby się ze mną przywitać ale tylko na chwilę bo zaraz w tył zwrot zrobiła i na wyrko z powrotem ,jak jestem w domku to chodzi bez ubranka nawet ją szwy nie interesują tylko to aby była pełna miska i wygodna kanapa :) niesamowity pies .przywiozłam dzisiaj następną dziewczynkę ze staszowa odizolowana na razie bo zapchlona strasznie założymy nie długo dziewczynie wątek to też zapraszamy do odwiedzin:) Quote
luta4 Posted October 30, 2012 Posted October 30, 2012 Oczywiście pozdrowienia z łodzi dla sabuni i jej opiekunki dziewczyno jesteś wspaniała czekam na drugą dame czy to też charciczka pozdrowienia dla pozostałych czterołapnych Quote
1izabelka1 Posted October 30, 2012 Posted October 30, 2012 jak z Łodzi to nie daleko, zapraszamy na kawkę i dziękujemy za odwiedzinki:) ,Sabunia już wróciła do siebie dziewczyna jest chyba nie z tej planety ,idealny pies:) Sabcia będzie miała dla odwiedzających jej wątek miłą niespodziankę ,ale jeszcze trochę cierpliwości będzie trzeba wykazać .druga panienka też charciczka temat już założony zapraszamy w odwiedziny i pozdrawiamy cieplutko Quote
Eden Posted October 30, 2012 Author Posted October 30, 2012 Izabelka to podaj link do nowej charciczki :-) Quote
Eden Posted October 30, 2012 Author Posted October 30, 2012 http://www.dogomania.pl/forum/threads/234500-Uratowana-przed-zimą-charcica-ze-staszowa Quote
1izabelka1 Posted October 30, 2012 Posted October 30, 2012 myślisz że mi się uda no ok spróbuję :) Quote
1izabelka1 Posted November 3, 2012 Posted November 3, 2012 SABINKA POJECHAŁA DZISIAJ DO NOWEGO DOMKU Marta i Paweł przesympatyczne młode małżeństwo przyjechali po Sabine aż z Wrocławia ,nie mam żadnych wątpliwości resztę swojego życia spędzi w cieple i miłości "RATUJĄC JEDNEGO PSA NIE ZMIENIMY ŚWIATA ,ALE ŚWIAT SIĘ ZMIENI DLA TEGO JEDNEGO PSA" WSZYSTKIEGO DOBREGO W NOWYM DOMKU MALEŃKA Quote
Eden Posted November 4, 2012 Author Posted November 4, 2012 Szczęsciara, znalazła już swoje miejsce na ziemi :-) Quote
Recommended Posts