Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 69
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Sabinka dziękuje :)koło soboty powinna się cieczka kończyć i wybierzemy się do weta dowiedzieć się ile musimy czekać na zabieg ,jak na razie dzwonią sami nie odpowiedni ludzie albo do kojca albo do rozmnażania ,ale my jesteśmy cierpliwi i poczekamy ile będzie trzeba żeby dziewczynka grzała komuś łóżeczko a nie kojec.Dziękujemy za odwiedziny :)

Posted

najfajniejsze jak one kładą swoje długie pyszczki na ramieniu ludzia i mokrym noskiem dotykaja ucha tak bardzo lubie te rase.UCAŁOWANIA DLA SABINKI

Posted

Saba jeszcze troche pomieszka u Izabeli, trzeba odczekać aż diewczyna bedzie gotowa do sterylki ale z tego co wiem to dziewczyna dogadała sie z reszta sforki :-)

Posted

takie oto piękne prezenty dostała Saba od cioci Eden , nie będzie już panna doopką trzęsła :)

pasuje jak ulał:)

pięknie dziękujemy:)

to jest najspokojniejszy pies jakiego miałam,słoneczko kochane :)

pozdrawiamy wszystkich odwiedzających wątek naszej uroczej dziewczynki

Posted

luta4 napisał(a):
dobranockowe buziaczki w nosek dla cudownej Sabuni

dziękujemy :) tak pomyślałam że Saba młodzieniaszkiem już nie jest,może jednak byście przypadły sobie do gustu :)wiadomości miała bym na bieżąco z nowego domku i wiedziała że jest w dobrych rękach

Posted

Eden napisał(a):
Dziewczyna juz teraz zawsze bedzie spała w cieple i na własnej podusi :-)

dopilnuje tego na 100% :) wszystkie biedy na to zasługują a Saba bardzo lubi swoją podusie :)

Posted

W sobotę Hubertus w Świerklańcu, spotkaja sie charcie bidy na Dt Saba i dropiaty, poznaja inne adoptowane charciole...bedzie SUPER oby tylko nie padało :-)

Posted

zapowiada się wszystko dobrze ,jak będzie tak dalej to Saba zamieszkała by we Wrocławiu ,w sobotę myślę że decyzja zapadnie. Byłyśmy dzisiaj u weta w przyszłą środę mam dzwonić i chyba na czwartek za tydzień dziewczyna będzie kładła się na stół ,kochany Pan weterynarz policzy nam po kosztach zapłacimy 150 zł za zabieg :)

• 2 weeks later...
Posted

czekamy jeszcze tydzień za sterylką dla pewności, 25 to będzie przyszły czwartek raczej na pewno będziemy już u weta ,ja już się stresuję a co będzie kiedy ten dzień nadejdzie ,oby to było już za nami. Młode małżeństwo które było zainteresowane Sabą jak na razie zrezygnowało chcą przemyśleć czy są w stanie dać jej to czego potrzebuje bardzo sympatyczni oboje ,w sumie to dobrze o nich świadczy są na forum i śledzą jej losy, w każdym razie jeżeli nie będzie to Saba to na pewno adoptują psa a nie kupią ,porozmawialiśmy trochę na ten temat:).proszę trzymać kciuki za czwartek