owczarek'ab Posted August 24, 2012 Author Posted August 24, 2012 W ogłoszeniach jest "Właściciela lub osoby chcące zaadoptować psa prosimy o kontakt" : ) Ma jeszcze ogłoszenia na portalach ogłoszeniowych że jest do oddania Quote
magdyska25 Posted August 24, 2012 Posted August 24, 2012 Piękna suczka. Nie wiem czy to dobry pomysł pisać, że jest amstaffowata. Jak dla mnie to inny pies. Pamiętam jak jedna suczka była ogłaszana jako mix amstaffa. Ludzie z dziećmi byli zainteresowani ale jak Pani zobaczyła na portalu, że mix amstaffa zrezygnowała- bała się tej rasy. Na co mogę się przydać oprócz bycia na wątku? Quote
owczarek'ab Posted August 24, 2012 Author Posted August 24, 2012 magdyska25 napisał(a):Nie wiem czy to dobry pomysł pisać, że jest amstaffowata. Jak dla mnie to inny pies. Pamiętam jak jedna suczka była ogłaszana jako mix amstaffa. Ludzie z dziećmi byli zainteresowani ale jak Pani zobaczyła na portalu, że mix amstaffa zrezygnowała- bała się tej rasy. Generalnie Moka nie nada się dla rodziny z małymi dziećmi: pilnuje miski, jest zazdrosna o głaskanie itp. Poza tym jest bardzo energiczna i dosyć silna i po prostu dziecko mogłaby wywalić. Quote
megii1 Posted August 25, 2012 Posted August 25, 2012 Dziękuję za zaproszenie:) śliczna sunia. Zawieszę jej fotkę w naszym salonie - może ktoś się zakocha. Quote
magdyska25 Posted August 25, 2012 Posted August 25, 2012 Nie tylko domy z dziećmi boją się astów ;) A przecież nie wygląda tak: http://images39.fotosik.pl/1716/c3f50a10e110f51a.jpg Quote
aganela Posted August 25, 2012 Posted August 25, 2012 jak dla mnie właśnie to ona ma może z 10% podobna do amstaffa,nie widać tego,jeśli się nie przypatruje pod tym względem...pies jak pies... Quote
Recommended Posts