Asia & Ginger Posted August 18, 2007 Posted August 18, 2007 http://images28.fotosik.pl/58/ea584e2c236b3777.jpg Ależ oni się kochają. :loveu: Quote
Elizusiek Posted August 21, 2007 Author Posted August 21, 2007 Kochają się bo to najbardziej zgodne małżeństwo ;) W czwartek przyszła do mojej mamy koleżanka z owczarkiem niemieckim. Agresorka go powąchała i odeszła wylegiwać się na fotel,Mose przyszedł i zaczął atakować tego psiaka,kotka jak to zobaczyła jak się zerwała i zaczeła tak samo obskakiwać ON-ka.W koncu pomagala mężowi ;) Jak uspokoiłam Moska i mu przeszło kotka też dał spokój.Biedny psiak nie wiedział gdzie uciekać, w końcu takie bydlaki go atakowały ;) ale na szczęsie tylko chwile i nic mu nie zrobiły,tylko troche postraszyły ;) Tak szybko parę cieplutkich zdjęć Quote
niunia32 Posted August 21, 2007 Posted August 21, 2007 Elizusiek napisał(a):Kochają się bo to najbardziej zgodne małżeństwo ;) W czwartek przyszła do mojej mamy koleżanka z owczarkiem niemieckim. Agresorka go powąchała i odeszła wylegiwać się na fotel,Mose przyszedł i zaczął atakować tego psiaka,kotka jak to zobaczyła jak się zerwała i zaczeła tak samo obskakiwać ON-ka.W koncu pomagala mężowi ;) Jak uspokoiłam Moska i mu przeszło kotka też dał spokój.Biedny psiak nie wiedział gdzie uciekać, w końcu takie bydlaki go atakowały ;) ale na szczęsie tylko chwile i nic mu nie zrobiły,tylko troche postraszyły ;) no piekne mieszane małżeństwo musiało pokazać kto tu rządzi :) foteczki super :) buziaki na dobranoc Quote
Asia & Ginger Posted August 21, 2007 Posted August 21, 2007 http://images24.fotosik.pl/66/a5977d8ff7b3241c.jpg Jak mamusia z dzieckiem. :loveu: Quote
Daisunia Posted August 22, 2007 Posted August 22, 2007 [quote name='asia_pie']http://images24.fotosik.pl/66/a5977d8ff7b3241c.jpg Jak mamusia z dzieckiem. :loveu: świetne zdjęcie :cool3: Quote
a_ga.isk Posted August 23, 2007 Posted August 23, 2007 http://images25.fotosik.pl/66/3be229a1f97099b7.jpg A krowa ma dłuższy i się nie chwali :evil_lol: Cudne fotki ;) Quote
Elizusiek Posted August 23, 2007 Author Posted August 23, 2007 Dzisiaj Mose dostała jakiegoś ataku.Dusił się,tak jakby nie mógł nabrać powietrza,kasłał.Zaczął tak jakby mdleć,wziełam go na ręce a on jak niewłady.Oczy mu się załzawiły.Od razu w samochód i do weta.Okazało się że nasz weterynarz na urlopie.Pojechalismy do innego.Okazało się że ma angine.Wet powiedział, że dużo psów ma teraz z anginą o te temperatury, najpierw się pies przegrzeje a poźniej pije zimną wode albo kładzie się na zimnych plytkach. Mose dostał 2 zastrzyki i mam mu codziennie dawać 1/4 aspiryny.W sobote na nastepny zastrzyk. Był bardzo dzielny,siedział grzecznie na stole,dał sobie zajrzeć do gardła i wsadzić termomert w pupke :) Tylko przy drugim zastrzyku troche zapiszczał. Mój chorowitek Quote
Elizusiek Posted August 23, 2007 Author Posted August 23, 2007 a_ga.isk napisał(a):Oj biedny... Dużo zdrówka dla niego... dziekujemy, teraz po tych zastrzykach juz tak nie kaszle i troche żywszy się zrobił.Oby przy okazji nie złapał nic innego... Quote
Asia & Ginger Posted August 23, 2007 Posted August 23, 2007 Kochany biedaczek... Mnóstwo zdrówka dla maluszka. Wymiziaj słodziaka ode mnie. :loveu: I resztę stadka oczywiście też. :loveu: :loveu: Quote
Dobcia Posted August 23, 2007 Posted August 23, 2007 Dzielny maluszek:loveu: Mam nadzieję, że szybko wróci do pełni sił! Quote
wiq Posted August 24, 2007 Posted August 24, 2007 oj malutki... matko, ja bym się na amen wystraszyła takich psich duszności;) Quote
a_ga.isk Posted August 24, 2007 Posted August 24, 2007 Elizusiek napisał(a):dziekujemy, teraz po tych zastrzykach juz tak nie kaszle i troche żywszy się zrobił.Oby przy okazji nie złapał nic innego... Oby... W każdym razie mów co i jak... Ale wiesz ciesz się że masz dobrych wetów... Bo ja mam tu godnych pożałowania :shake: Quote
Elizusiek Posted August 25, 2007 Author Posted August 25, 2007 Daisunia napisał(a):oj zdrówka życzymy :glaszcze::loveu: asia_pie napisał(a):Kochany biedaczek... Mnóstwo zdrówka dla maluszka. Wymiziaj słodziaka ode mnie. :loveu: I resztę stadka oczywiście też. :loveu: :loveu: Dobcia napisał(a):Dzielny maluszek:loveu: Mam nadzieję, że szybko wróci do pełni sił! niunia32 napisał(a):dużo zdrówka dla Mose Strasznie Wam wszystkim dziękujemy za miluśne słowa :buzi: :calus: wiq napisał(a):oj malutki... matko, ja bym się na amen wystraszyła takich psich duszności;) wiesz ja się wystraszyłam:shake: nagle zaczął sie dusić,przewracać,na nic nie reagował,zamykał oczy.Jak go wziełam to przelatywał mi niewładnie przez ręce.Od razu się rozbeczałam,modliłam się tylko żeby zdążyć z nim dojechać do weta.Teraz to wiem że po prostu tak go ten kaszel wymordował i że od tego by nie umarł ale jak nie wiedziałam co z nim jest to wyglądało to okropnie :shake: a_ga.isk napisał(a):Oby... W każdym razie mów co i jak... Ale wiesz ciesz się że masz dobrych wetów... Bo ja mam tu godnych pożałowania :shake: wetów mam dobrych, nie narzekam :) mają podejście do psiaków i widać że im zależy Dzisiaj Mose dotał ostatni zastrzyk, ma też brać tabletki do środy, no i oczywiście dostał witaminki na wzmocnienie. Już jest dobrze, nie ma ataków,wet powiedział, że gardło już nie jest czerwone. Wyzdrowieliśmy :multi: Quote
Asia & Ginger Posted August 25, 2007 Posted August 25, 2007 Super! Bardzo się ciesze, że Mose tak szybko wyzdrowiał. :multi: :p Nasze kciuki pomogły. ;) Quote
zuzolandia Posted August 28, 2007 Posted August 28, 2007 witankooooooo!!!!!!!!!oj to dobrze ze tak sie skonczyła chorowita przygoda Moska..........jak wraca do pelni sil to wspaniale ....buziaczki w ten slodki nochalek pzresylamy !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 Quote
a_ga.isk Posted October 14, 2007 Posted October 14, 2007 Jest tu ktoooo? Gdzie jesteś jak Cię nie maa? Quote
Asia & Ginger Posted December 24, 2007 Posted December 24, 2007 Życzonka od nas: http://www.dogomania.pl/forum/showpo...&postcount=231 Quote
Izabela124. Posted January 23, 2008 Posted January 23, 2008 Czesc A co tu taka cisza? Jak mozna tak zaniedbywac galerie? Pozdrawiamy i zapraszamy do siebie Quote
Recommended Posts