anhelina Posted September 15, 2012 Author Posted September 15, 2012 Ja także.. Co prawda jest osoba chętna, podejmuje decyzję i mamy jechać obejrzeć psa, ale ja podchodzę do tego z rezerwą...zobaczymy co będzie. Oby jak najlepiej Quote
anhelina Posted September 19, 2012 Author Posted September 19, 2012 Roki w górę...mimo wszystko:) może ktoś bardziej zdecydowany zauważy... Quote
Kamila Proc Posted September 19, 2012 Posted September 19, 2012 przypomne, bo psiak naprawde jest wspanialy Quote
anhelina Posted September 29, 2012 Author Posted September 29, 2012 nie miałam o Rokim najnowszych informacji, aż do dziś - ROKI od 2 tygodni jest w nowym, bardzo dobrym domu:) Trafił do ludzi kochających psy, zapewnili mu naprawdę dobre warunki:) Trzymajmy kciuki, aby było mu tam jak najlepiej:) Quote
anhelina Posted October 2, 2012 Author Posted October 2, 2012 tylko nie umiem zmienić tytułu wątku, help!:roll: Quote
jostel5 Posted October 7, 2012 Posted October 7, 2012 anhelina napisał(a):nie miałam o Rokim najnowszych informacji, aż do dziś - ROKI od 2 tygodni jest w nowym, bardzo dobrym domu:) Trafił do ludzi kochających psy, zapewnili mu naprawdę dobre warunki:) Trzymajmy kciuki, aby było mu tam jak najlepiej:) Super!:) Gdzie zamieszkał? Wejdź w pierwszy post,kliknij "zaawansowana edycja" i zmień tytuł na weselszy! Tyle!:) Quote
anhelina Posted October 17, 2012 Author Posted October 17, 2012 Już jest nowy tytuł:) Przyznam, że dawno tu nie zaglądałam.. Roki znalazł dom niedaleko Łukowa, gdzie przebywał w domu tymczasowym. Ma bardzo dobre warunki, duuużo miejsca do biegania i właścicieli, którzy rozumieją, co to znaczy mieć psa:) Quote
Recommended Posts