kesslee Posted March 26, 2007 Posted March 26, 2007 *Ania...Niuf* napisał(a):hmmm...ok a może na wakacje będziesz jechać przez Kalisz:diabloti: Jako ze będe mieć wolne całe 3 miesiące (a może dłuzej? :cool3: ) to podejrzewam że nie obędzie sie bez wizyty w Kaliszu :lol: Quote
*Ania...Niuf* Posted March 26, 2007 Author Posted March 26, 2007 kesslee napisał(a):Jako ze będe mieć wolne całe 3 miesiące (a może dłuzej? :cool3: ) to podejrzewam że nie obędzie sie bez wizyty w Kaliszu :lol: Huraaaaa:bigcool: :sweetCyb: Quote
*Ania...Niuf* Posted March 26, 2007 Author Posted March 26, 2007 Znowu żywej duszy...będe bić i patrzeć czy równo puchnie:mad: Quote
AlKil Posted March 26, 2007 Posted March 26, 2007 A ja to nie żywa dusza????? I czemu od razu bić??? Zupę gotowałam. Rodzinę trzeba czasami nakarmić:placz: Zjęcia wszystkie obejrzane i proszę coś w tych ustawieniach poprawić!!!! Fajne są, tylko faktycznie cosik niewyraźne...:cool1: Quote
*Ania...Niuf* Posted March 26, 2007 Author Posted March 26, 2007 AlKil napisał(a):A ja to nie żywa dusza????? I czemu od razu bić??? Zupę gotowałam. Rodzinę trzeba czasami nakarmić:placz: Zjęcia wszystkie obejrzane i proszę coś w tych ustawieniach poprawić!!!! Fajne są, tylko faktycznie cosik niewyraźne...:cool1: Ja też obiadek robiłam:lol: i muszę przyznać że smakowało wszystkim;) już grzebie cały czas przy aparacie i coś zmieniam ale CO...:evil_lol: zobaczymy pózniej co z tego wyniknie;) Quote
Aga76 Posted March 26, 2007 Posted March 26, 2007 Dzień dobry w słoneczny poniedziałek :loveu: Wiosenne pozdrowienia dla całej rodzinki :p Quote
*Ania...Niuf* Posted March 26, 2007 Author Posted March 26, 2007 Aga76 napisał(a):Dzień dobry w słoneczny poniedziałek :loveu: Wiosenne pozdrowienia dla całej rodzinki :p Witaj dziękuje też wszystkich pozdrów;) :loveu: Quote
Bonsai Posted March 26, 2007 Posted March 26, 2007 kesslee napisał(a):Jako ze będe mieć wolne całe 3 miesiące (a może dłuzej? :cool3: ) to podejrzewam że nie obędzie sie bez wizyty w Kaliszu :lol: Ale cudowne wieści mnie dziś w tej galerii spotkały. :loveu: Zapraszamy! Tylko proszę wybrać termin, kiedy jednak w Kaliszu będę. :razz: A, i nie widzę możliwości odwołania wycieczki. :razz: ;) :lol: Quote
kesslee Posted March 26, 2007 Posted March 26, 2007 O rany, Bonsai ja nie zauważyłam ze Ty też z Kalisza :D Ale super super. To taki mini zlot będzie :cool3: Quote
*Ania...Niuf* Posted March 26, 2007 Author Posted March 26, 2007 kesslee napisał(a):O rany, Bonsai ja nie zauważyłam ze Ty też z Kalisza :D Ale super super. To taki mini zlot będzie :cool3: No ja dokladnie z Kalisza nie jestem ale niedalaeko;) jak juz do Kalisza dojedziesz to bedzie oki:lol: Quote
*Ania...Niuf* Posted March 26, 2007 Author Posted March 26, 2007 Bonsai napisał(a):Ale cudowne wieści mnie dziś w tej galerii spotkały. :loveu: Zapraszamy! :sweetCyb: Tylko proszę wybrać termin, kiedy jednak w Kaliszu będę. :razz: A, i nie widzę możliwości odwołania wycieczki. :razz: ;) :lol: No wyobrażasz sobie takie trio:cool3: Quote
*Ania...Niuf* Posted March 26, 2007 Author Posted March 26, 2007 kesslee napisał(a):Na pewno jakoś się zgadamy :D :multi: nie ma obawy:loveu: zapewne juz miesiąc przed będziemy planować godzina po godzinie co będziemy robić:evil_lol: Quote
Bonsai Posted March 26, 2007 Posted March 26, 2007 *Ania...Niuf* napisał(a):nie ma obawy:loveu: zapewne juz miesiąc przed będziemy planować godzina po godzinie co będziemy robić:evil_lol: Żeby tylko miesiąc przed! :lol: ;) Quote
kesslee Posted March 26, 2007 Posted March 26, 2007 może już zaczniemy? :lol: Tylko męża będe musiała jakoś spławić :lol: :cool3: Quote
*Ania...Niuf* Posted March 26, 2007 Author Posted March 26, 2007 kesslee napisał(a):może już zaczniemy? :lol: Tylko męża będe musiała jakoś spławić :lol: :cool3: Mi mąż nie przeszkadza:razz: ...chyba że Tobie:eviltong: Quote
kesslee Posted March 26, 2007 Posted March 26, 2007 *Ania...Niuf* napisał(a):Mi mąż nie przeszkadza:razz: ...chyba że Tobie:eviltong: Ja tam wolę babski sabat :cool3: Quote
*Ania...Niuf* Posted March 26, 2007 Author Posted March 26, 2007 kesslee napisał(a):Ja tam wolę babski sabat :cool3: Ja też lubie babskie zloty...ale wiesz jakbyś nalegała to nie śmiałabym odmówić:roll: :loveu: Quote
Bonsai Posted March 26, 2007 Posted March 26, 2007 Uuu, to biedaczka Piegusa nie będę mogła wziąć? :razz: :lol: Quote
*Ania...Niuf* Posted March 26, 2007 Author Posted March 26, 2007 Bonsai napisał(a):Uuu, to biedaczka Piegusa nie będę mogła wziąć? :razz: :lol: Piegus jest jak najbardziej wskazany:p Quote
*Ania...Niuf* Posted March 26, 2007 Author Posted March 26, 2007 kesslee napisał(a):Weź weź, Atos będzie mial kolegę :cool3: szkoda że Diany nie będzie...trudno będą dwaj chłopcy:loveu: Quote
*Ania...Niuf* Posted March 26, 2007 Author Posted March 26, 2007 Idę spać bo jutro z mamą na zakupy jade:diabloti: muszę się jeszcze wykąpać bo w siatke graliśmy...nie chce mi się jeszcze nie śmierdzę to po co będe wode marnować:evil_lol: DOBRANOC Kochaniutkie Quote
Elizusiek Posted March 27, 2007 Posted March 27, 2007 Wstawać Niufki,piekny,wiosenny dzień mamy :multi: Quote
Recommended Posts